Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 sabah 9.10 ucagı ile londraya gidiyorum. 1 yıl dil kursu + iş yani kısaca ortama alışıp farklı bir tecrübeye sahip olmak ingilizceyi geliştirmek vb amaçlar.. kurs kalcak yer falan ayarlandı. hadi bakalım fırsat buldukça girmeye de çalışıcam. şans dileyin, öptüm herkesi :) ps: var mi suan londra da olan patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 hadi hayirlisi bakalimmmm iyi yolculuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Gl&Hf İnan abi bana forma getir bizahmet ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 *arkasindan su doker* hadi bakalim cocuuum, dikkatli ol, derslerine calis, kotu adamlarla arkadas olma, uurken dotun acik kalmasin, allah zihin acikligi versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Haha Coupling Season 5'i cekebilirler, Ingiltere yeni Jeff'ine kavusuyor! : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 lol penth hadi bakalım iyi yolculuklar. buralara uğramayı unutma işin gücün hayatın düzene girince, fazla da alışma oralara diyorum bak burada ortam süper, direk akarsın parise fazla uzatmadan ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 hehe hayirli yolculuklar. kismetse seneye ben de ordayim. 3 ayligina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ben geçen yaz değil ondan önceki yaz gitmiştim londraya mcdondaldsda burger kingde internet kafe tadında bilgisayarlar var ama msne bilene girmiyodu ve ordaki tüm yemekler gibi mcdonalds ve burgerkingdekiler bile çirkin. her markette satılan irenç sandviçler var. yanında yemek götür yoksa kuruyup kalırsın açlıktan=p. iyi şanslar. (bu sefer gerçekten yatıyorum=p) (bkz: arcane topiki) [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 23:42 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 A evet tunca iyi bi noktaya parmak basmis. Ingiltere tahminen dunyanin en kotu yemekli ulkesi. 1 ay kaldim dil kursu icin, hayatimin diyetini yapmistim bi tek corn flakes yiyebiliyodum yemekhanede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Dönerci falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 yazın gelme gibi kucuk bi ihtimalim var bol şanslar, take care ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 hadi bakalım inan bol şans orda *su döker* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ben mi yenilicem siteyi. :) kim yenilicek bu siteyi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 teşekkürler cümletten :) duş alıp yatıyorum birazdan hehe ben yenilemiyorum kodcu herifler yapıyo ben sadece ne yapılcaksa eller belde göbek önde olmamış ordan kes buraya ekle diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ucagi kacirican, yat artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 pelerinsiz kahraman nedanko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 hee iyi o zaman. bi de hayırlı yolculuklar demeyi de unutmuşum. fish and chips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 said: Genel Yönetici DynamicK 24 March 2007, Saturday - 02:11 da demişki teşekkürler cümletten :) duş alıp yatıyorum birazdan hehe ben yenilemiyorum kodcu herifler yapıyo ben sadece ne yapılcaksa eller belde göbek önde olmamış ordan kes buraya ekle diyorum. orda öle bilileri var yaziyolar siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 hadi hayırlısı, iyi yolculuklar, ordan el salla bize. foto falan koy, ingiliz kızlarla. maça git =P falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 kel gidip kel dön,iyi bak oralarda kendine.ingiliz gaylere kapılma sakın dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 hayırlı yolculuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 draven orda yasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 gulu gulu git dynacan, al bakalım: aradım buldum senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 9:30 da gitti bugün bakalım...hadi hayırlısı iyi bir yolculuk olur işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 draven orda yaşıyor ama draven yaşıyor mu belli değil adam kaç senedir patiye girmiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar