Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüzyılın Gafları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
# "Gollerimizi Hagi ile Arif attı sayın seyirciler. Bu tablo bana büyük Türk bestecisi Hacı Arif Bey'i hatırlatıyor nedense... " (Ümit Aktan, Grasshoppers-Galatasaray maçında)

abi bu ne ahaha
Mesaj tarihi:
"Bu golü Schmeichel değil, dünyanın bütün Michaelleri gelse kurtaramazdı... " (Ümit Aktan)

euheuhue dun buna benzer bi espiriyi cocugun biri yan masada play station oynarken yapmıstı :)
oda schmeichel i kullanmıstı adamın futbolu bırakalı 987654321 yıl olmasına rağmen :)
onun espiriside bun sch. degıl 1000tane maykıl gelse kurtaramazdı :)
Mesaj tarihi:
bir de beşiktaşlı yöneticilerden biri geçen sene istanbul'daki rövanşı olmayan uefa kupasında, bolton maçından sonra "bolton'u ingiltere'de yeneriz" demişti.
Mesaj tarihi:
"Hagi yine yokluyor kaleyi. 'Ümit, Hasan ve Jardel'den sonra Casillas'a bir ampul de ben takacağım' diyor. İspanya'da da varız Real Madrid! Madrid'de de varız, orada da takarız". (2000-2001 Şampiyonlar Ligi Real Madrid-Galatasaray çeyrek final maçı. Maç 2-0'dan 3-2'ye dönüyor, Ümit Aktan radyodan bildiriyor.

Bu adam takıp basmakla bozmuş kafayı.
Mesaj tarihi:
# Ahmet Çakar: Bugüne kadar Fatih Terim'in yönetimi sırasında 20'ye yakın yabancı alınmış...

Güntekin Onay: Tam sayısı 22...
Ahmet Çakar: Global konuşuyorum ben.

budur..
Mesaj tarihi:
http://www.milliyet.com.tr/2007/03/27/spor/yyilmaz.html

buda 2. =)

said:
Skor değil spor yazarı!
Adnan Aybaba: Delgado müthiş bir gol attı.
Serhat Ulueren: Golü gördün mü ki?
AA: Serhat, sen güzel goldü, uzaktan vurdu dedin ya.
SU: Ya yalan söylediysem.
AA: Sen yalan söylemezsin Serhat
Gökmen Özdenak: Yazını yazdın mı sen Adnan?
AA: Yazdım. Ben skor yazarı değilim. (Telegol)

adnan aybaba bir numara :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şimdi gaflara bi yenisi daha eklendi
5 dakka önce Ziya Doğan Lig Tv spikerine 'bu maç burda bitmedi erciyes kayseride yenicez' dedi :)
aynı ümit özat'ın ki gibi yahu :)
  • Yeni Oluştur...