Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 http://www.milliyet.com.tr/2007/03/23/spor/yyilmaz.html Güzel bir derleme yazısı olmuş valla güne iyi başlamak için birebir. Hızlıca okuyun :) cahillik de var, ince espride, öküzlükte.. ne ararsan var :) [spo]Muhabirler: Elazığspor'un kondisyonu yok Elazığspor Başkanı Baki Aydın: Alırız![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 "Yediğimiz golü önceden çalışmıştık!.. " erman toroğlu hem artis hem öküz, ilker yasin hepsinden öküz zaten söylemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 "Amokachi mal varlığını içine soktu." (Ümit Aktan, Kocaeli-Beşiktaş maçında Amokachi altın zincirini formasının içine sokunca...) hatirliyorum ben bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 "Dünden bugüne bir günde gelinmez... " mükemmel bi söz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 # "Gollerimizi Hagi ile Arif attı sayın seyirciler. Bu tablo bana büyük Türk bestecisi Hacı Arif Bey'i hatırlatıyor nedense... " (Ümit Aktan, Grasshoppers-Galatasaray maçında) abi bu ne ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Ahmet çakar bitirdi yine beni. Pazartesi gecelerini hep iple çekiyorum zaten. Bi de bu Ümit Aktan emekli mi oluyo ne oluyosa olsun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Umit Aktan yillardir mac anlatmiyor yahu. Cok guzel gs maci anlatirdi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Super bunlar koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 "Bu golü Schmeichel değil, dünyanın bütün Michaelleri gelse kurtaramazdı... " (Ümit Aktan) euheuhue dun buna benzer bi espiriyi cocugun biri yan masada play station oynarken yapmıstı :) oda schmeichel i kullanmıstı adamın futbolu bırakalı 987654321 yıl olmasına rağmen :) onun espiriside bun sch. degıl 1000tane maykıl gelse kurtaramazdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Unuttukları bir röportaj var, Ümit Özat'a şampiyonlar ilgi ie ilgili soru sorulur, cevap süper: -Sparta Prag'ı sparta'da yenip gruptan çıkıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 yalan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 "Mustafa hoca hangi kanalda karşıma çıkmak istiyorsa, BBC, Rai Uno, Rai Tre... " (Ahmet Çakar) bu adam normal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 said: yalan bu yalan falan değil çok iyi hatırlıyorum o lafı ya :) Star da söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 sparta pragı ıspartada yenip gruptan çıkcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 dis is spataaaa!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Gollerimizi Hagi ile Arif attı sayın seyirciler. Bu tablo bana büyük Türk bestecisi Hacı Arif Bey'i hatırlatıyor nedense... hasta adam ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 bir de beşiktaşlı yöneticilerden biri geçen sene istanbul'daki rövanşı olmayan uefa kupasında, bolton maçından sonra "bolton'u ingiltere'de yeneriz" demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 o da bişeymi yafs, geçen sene tüm fenerliler çifte kupayı alacaz diolardı ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 "Hagi yine yokluyor kaleyi. 'Ümit, Hasan ve Jardel'den sonra Casillas'a bir ampul de ben takacağım' diyor. İspanya'da da varız Real Madrid! Madrid'de de varız, orada da takarız". (2000-2001 Şampiyonlar Ligi Real Madrid-Galatasaray çeyrek final maçı. Maç 2-0'dan 3-2'ye dönüyor, Ümit Aktan radyodan bildiriyor. Bu adam takıp basmakla bozmuş kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 lopeth in alıntı yaptıgı yer harbiden dehşet, kendini kaybediyo demek ki maç anlatırken adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 # Ahmet Çakar: Bugüne kadar Fatih Terim'in yönetimi sırasında 20'ye yakın yabancı alınmış... Güntekin Onay: Tam sayısı 22... Ahmet Çakar: Global konuşuyorum ben. budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 http://www.milliyet.com.tr/2007/03/27/spor/yyilmaz.html buda 2. =) said: Skor değil spor yazarı! Adnan Aybaba: Delgado müthiş bir gol attı. Serhat Ulueren: Golü gördün mü ki? AA: Serhat, sen güzel goldü, uzaktan vurdu dedin ya. SU: Ya yalan söylediysem. AA: Sen yalan söylemezsin Serhat Gökmen Özdenak: Yazını yazdın mı sen Adnan? AA: Yazdım. Ben skor yazarı değilim. (Telegol) adnan aybaba bir numara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 şimdi gaflara bi yenisi daha eklendi 5 dakka önce Ziya Doğan Lig Tv spikerine 'bu maç burda bitmedi erciyes kayseride yenicez' dedi :) aynı ümit özat'ın ki gibi yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ekisden shockhaber vardı.. nooldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ziya doğan'ın gafını anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar