Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 said: Rewendor: İnsan içinde amacı üremek ve çoğalmak olan dürtüler bulunduruyor olabilir ama beyin çoktan zaten insanın evrimsel gelişimine müdale etti. Prezarvatif yapay bir müdahale olsa bile sonuçta insan beynin ürettiği bir yöntem demek ki o zaman insan beynin bu kadar gelişmiş olması ve böyle yöntemlere yönelebiliyor olması (bunun içinde sadece prezarvatif yok, yaşama içgüdüsünü hiçe sayıp intahar etmekten tut bakamam diye çocuğunu bırakan onca ebevyne kadar) da demek ki insan beynin olması gerektiği gibi olmadığını gösteriyor, insan beyni sorunludur gibi yerlere de varılabilir burdan. Burda sorun ne peki bence baştan insanın amacı üremek ve çoğalmaktır diye bir kabulle girmek olaya. Baştaki kabulün doğru olduğunu sanmıyorum ben işin içine yüksek derecede farkındalığı olan bir beyin girince. Ayrıca genetikte zaten herşey siyah beyaz değil 2 metre olma potansiyeli olan bir insan gayet 1.60da kalabilir. Çevresel bir çok etmene bağlı olduğunu hatırlatırım. Bir de tabi bunca olasılık vermişiniz şu kadarı şöyle, bunlar böyle falan diye ama oturup ciddi anlamda araştırmaları incelediniz, ya da kendiniz bir araştırma yaptıktan sonra mı bu yüzdelere vardınız? Savunduğunuz şeylere gerçekten inanıyor musunuz yoksa kabul edemediğiniz için mi savunma gereği duyuyorsunuz? Yanlız arada fark var, insan beyni sadece üremeyi durdurmak istiyor. Gaylıkta üremeyi durdurmayla ilgili bir şey yok ki ortada, farklı bir yönelim var. Bir de genetikte 2 metre -1.60 derken benim tezimi güçlendirmişsin zaten. Ben de "kansere yakalanma riski yüksek" gibi "homoseksüelliğe eğilimli" insanlar olduunu söylüyorum. Çevre koşullarıyla bunlar ortaya çıkabiliyor, hani hatta örneğim de var aynı şeyleri yaşayan her insen gay olmuyor eğilimli olanlar gay oluyor diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 yedi sayfa ipnelik felsefesi tartıstınız,korkuyorum. [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 18:08 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ben o potansiyel örneğini sana karşı koymamıştım zaten. Sadece genetik bozukluktur diye düşünen varsa sadece öyle olmadığını düşündüğümü belirttim ha ama emin misiniz bu konudan değilsen değilim. Sadece psikoloji okuyan bir arkadaşla uzun uzun tartışmalar sonucu nu sonuca vardım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Genetik işin kolpası, ibne de olsa insan delikanlı olacak; ben buyum desin bitirsin işi. Genetik nasıl olacak ki; ben çiçeklerden en çok gülü severim laleden nefret ederim. Bu da mı genetik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 NİYE İLLA BENİM OKUDUĞUM OKULDA OLUR Kİ BÖYLE SAPIK OLAYLAR?!!!11 sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ahahaha huun, ibnede olsa delikanlı olacak demene bittim hocam. böyle polat alemdar tribiyle: "BEN BUYUM LAN GÜLENİN LAF EDENIN TERS BAKANIN ALNINI KARIŞLARIM." diyip yumrugunu masaya vuran tipler oluştugunu dusunuyorumda. hmm enteresan olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Hiç birşey anlamadım ama kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 felsefe ve bilim adamalrinin tarihin basindan beri cozemedigi escinsellik olayini kahraman turk gencligi 7 sayfada cozdu valla yuruyun aslanlar simdide piramitleri kim yapti onu acikliyin bakalim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 gayler yaptı tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 kim yapti degil de bakalim kim yikicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 O değil de zaten eski çağlarda ne kadar filozof varsa antik yunanistandan çıkmış, -ki onların da alayı oğlancıymış(ben demiyorum kitaplarda öyle yazıyo). Yani doğru düzgün bi yorum beklemiyoduk onlardan zaten=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 o zaman bilgi üniversitesindekiler gayler yunanlı olmalı [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 14:03 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ben panele gitmiştim bi kere oraya... Iııııyğğghhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 said: Viktor üye § 26 March 2007, Monday - 07:28 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- felsefe ve bilim adamalrinin tarihin basindan beri cozemedigi escinsellik olayini kahraman turk gencligi 7 sayfada cozdu valla yuruyun aslanlar simdide piramitleri kim yapti onu acikliyin bakalim :P Çok kolay. Mısırlılar yaptı. Nasıl dersen önce devasa bi kum tepesi buldular. Sonra da en tepesinden itibaren aşağı temele doğru oyarak düzleştirdiler 4 yüzey halinde, piramit oldu :) (kaynak: Asterix & Cleopatra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Her ne kadar cinsel tercihle ilgili kulüp kurmak bana saçma gelse de 5. sayfada Emaleth'in dediği gibi, çok ezile büzüle yaşamak zorunda kalıyorlar, veya hiç çaktırmamaları gerekiyor vs. Buna karşı bir nevi toplumdaki at gözlüklerini çıkarma amacıyla kurulmuşlar, veya ben öyle olduğuna inanmak istiyorum. Gerçi homofobisi olmayan herkese açıktır diyor o da var. Henüz yaptıkları bir aktivite yok ama muhtemelen film gösterimi falan gibi olaylara girerler, stand bile kurmayabilirler belki de. Evet Bilgi Üni.'deyim. [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 04:49 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 saygın çok içlerinden biriymişsin gibi konuştun herşeyden haberin var. hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 bu griswold o griz degil sanirsam Conscum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Liberal bir toplumda yaşamak istiyorsanız bu kulübü anlayışla karşılar ve desteklersiniz. Böyle insanlar var , "ibne,lezbiyen" diyip fişlersek ve önyargılarla yaklaşırsak onlara, yanlışa düşeriz. Ben destekliyorum.Çok iyi olmuş.Umarım düşünemeyen kesmin hışımına uğramazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 düşünemeyen kesim hetero,düşünebilen kesim ibnemi oldu liberallik falan çok karıştı be kincal. [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 21:11 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Yazdığım yazıdan nasıl çıkardın onu anlayamadım. Tabulardan,batıllardan uzak bireyselliğin ön plana çıktığı bir toplum benim hayalim.Farklılığı yadırgamayan bir toplum.Liberallik budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 benim kıcıma sehvetle bakan bir erkek istemiyorum.liberal değilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Apache +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Etraftaki kızların kıçına sevhetle bakan erkekler kadar kötü. Artık öz eleştirinizi kendiniz yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Eşcinsel olan olsun buna birşey diyemem; klüp açıp bayrak sallamak neden bunu da anlamam. Madem herkesin cinselliği kendine, kendini ne diye afişe ediyorsun diye sorarlar. Bu özgürlük değil, kimlik arayışıdır kafanız karışmasın. İnsan olan cinselliğini mahremiyet altına alıp öyle yapar yapacağını. Bayrağını sallayacak başka bir konu bulsunlar kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 bu zihniyetle yakında advt' de resmileşir. eğer cinsel kimliğiniz kişiliğinizin önüne geçmişse işte o zaman toplumun ibnesi olmuşsunuz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar