THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 az once ızledım tek kelımeyle berbat bir film bu kadar kotu anımasyonlar olamaz hulkun elbısesı hep aynı ve bazen yok olup gelıyor tıpkı dandık oyunlardakı karakterlerın haraket ederken grafıklerının kayması gıbı cok cok cok uzun ve bır o kadarda sacma bır fılm sakın gıtmeyın cıkınca[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 kopya vcdmi aldın ? [Bu mesaj TheSilver tarafından 25 June 2003 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 evet[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bazı kesimden çok kötü eleştiriler almış beğenenler de var bunun yanında[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 begenelecek bır yonu yok dusunuyorumda sımdı cıddı cıddı cok berbat bır fılm[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 gitmeyelim bari..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Hulk karakterinide sevmem zaten yesil dev muhabbeti cok komigime gidiyor.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 connely'e yazık olmuş, böyle aptal filmlere bulaşmaması lazım.[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 giderseniz paraniza ve zamaniza yazik etmis olursunuz cok uzun bir film[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 connely'nin güzelliğine ve rol kapasitesine +nick nolte'a yazık olmuş .. o da yan rolde oynuyo connely de tabi bunu spider-man gibi bişiy sanmış kirstie dunst'a özenip role atlamışdır şahsi görüşüm eaheah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 hayal kırıklıgına ugrar.. guzel olur diyoduk ama zaten ben de hulkın cizgi romanını sevmezdim cok.orumcek adamın aralarına sıkısmaktan oteye gitmedi turkiyede..yine de topluca gidecektik.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 tharkas'ı anladım da diğer arkadaşlar seyredip de mi beğenmemiş yoksa onun yorumuna göre mi konuşmuş anlayamadım.. :) o kadar kötü bir film yapacağını sanmam pek ang lee'nin..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ben 1-2 kisiden daha duydum..tharkas ta son darbeyi vurdu.bir film izleyen 3 kisinin tamamı da facia olarak goruyorsa muhtemelen faciadır..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 yeşil dev hulk, Hulk Hogan özentisiymiş öle diyolar :lol: yaw ne derseniz diin gzl olmuştur film o kdr derin eleştiriye gerek yok[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bu fılm cıksın gıdın sonrada suraya yazın bu fılm fena deıl bende kendımı assa atayım ıgrenc bır fılm aksıyon fılmıne gıdıp uyuyarak tarıhe gecersınız gıdersenız.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: THARKAS, 26 June 2003 17:26 tarihinde demiş ki: aksıyon fılmıne gıdıp uyuyarak tarıhe gecersınız gıdersenız.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri lol[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 connelly warken uyunmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 efekler berbat diyorsun tabiki vcd izlersen berbat olur birde kopyaysa sinemada çok başka oluyor dolbi var bilmemene var görüntü ve efekeleri toplayan bir sürü alet edevat var yani sinemada izlemeden konuşmamak en doğrusu. Sonra Hulk ezer benden uyarması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Bütün hayallerimi suya düşürdünüz küçüklükten beri bir hulk hayranı olarak spiderman filminden beri bekliyorum ilk fragmanı orda görmüştüm püff.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ya gidelim iste bi sinemada duzgun uyunuo ztn ordanda mahrum etmesinner bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 cok hayran olanlar gıtsın tabıde oyle cok sey beklemesın grafıklere gelınce ancak ızlersen anlarsın onları[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Hulk'un filmi spiderman'den zor olur zaten. Kesin efekt kullanılması gereken bir film. Spiderman'de istenseydi animasyon yapılmazdı ağ ile ilerleme sahneleri. Ama hulk öyle deil. Hulk'a karamsar ve karanlık bir film yakışır aslında :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 karanlık ve korkutucu bir film yapsalardi dedigin gibi guzel olabilirdi ancak bu ıkı kavramdan cok cok cok uzak[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 iğrenç iğrenç iğrenç....... filmin iki küsel olayı war.... 1i jennifer...zaten adı jennifer olan herkes küsel oluyo nedense..;) 2i de Hulk un aynanın karşısına geçip... "you would'nt like me,when ı get angry demesi" o da fragmanda war zaten....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 yok ben de hiç sevmedim :) bana da film begendirmesi amma zormus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar