Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ultrAslan ve Genç Fenerbahçeliler başkanları kabede


malik

Öne çıkan mesajlar

tribün liderleriymişler,bişeyimin lideri ikiside,ülkemizde seviyesiz,saçma salak tribün kavgalarının sorumluları kabeye gitse ne yazar,nerde o eski bize anlatılan eskişehirin zeki,süper yaratıcısı amigo orhan nerde bunlar..ultraslan liderinini bilmem ama sefa Fenerbahçe tribünlerini bölen kişidir,unifeb'e köpeklerini saldırtan,her türlü tinerci,zibidi tipi tribünlere dolduran kişidir...

[ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 14:30 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tribün liderleriymişler,bişeyimin lideri ikiside,ülkemizde seviyesiz,saçma salak tribün kavgalarının sorumluları kabeye gitse ne yazar,nerde o eski bize anlatılan eskişehirin zeki,süper yaratıcısı amigo orhan nerde bunlar..ultraslan liderinini bilmem ama sefa Fenerbahçe tribünlerini bölen kişidir,unifeb'e köpeklerini saldırtan,her türlü tinerci,zibidi tipi tribünlere dolduran kişidir...


valla ben bi ultrAslan olarak dediğini katılmıorum... ultrAslan genel koordinatörü Alpaslan abinin nasıl biri olduğunu herkes bilirrr ... fenerbahçenin sorunu bence tekkkk bii taraftar oluşumu yerine bi kaç tane olması.. oysa bizde sadece ultrAslan var.. fenerbahçe ne zaman bunu çözerse tribünler ne zaman tek bi taraftar topluluğu halinde buluşursa o zaman kavga çıkmaz kendi aralarında...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tribune gider macta alen abi diye bagririm tribunde bagirmasini severim.
Ama disarda gorsem selam vermem.Sevmiyorum dununude biliyorduk biz onun.Bugun mercedes slk lara nasil bindigi gibi.

Siz zannediyorsunuz ki birbirlerini gorse bunlar bogacaklar.
Sefa nin kapaliya girip Optikle Yilmaz abiyle Alen le tokalastiklari mac izledikleri oluyordu.

Bi tanede burda bi tip var. Ultraslana laf edince msne falan eklemis soyliicem seni selahattin abime falan diye zirildiyordu bana.
O nerde bak aklima geldi simdi.Selahattin abisi aramadida hala soylemedi mi napti ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

futbol açısından bir önemi söyle var. aslında taraftarlar dışarda birbirleri ile gerçekten dost. saha içinde düşmanlık sadece takım sevdası yüzünden oluyor. bir de yöneticilerin oramı geren açıklamaları. zaten en büyük sıkıntı orda, şiddeti önleyebilmemiz için gerçekten yönetici olanları takımların başına getirmemiz gerekiyor, fanatikleri değil.

hacca gidiyorlar derken yani ne kadar dost olduklarını görmeniz açısından önemli bence. zaten bu dostluklarını şu günlerde de gösteriyorlar.

şafak güzeller'i amerika'ya gönderip iyileştirdik, kendisi için gfb'de dahil olmak üzere birçok taraftar grubu seferber oldu. şimdi aynı şeyi biz ultrAslanlar bir fbli Cem Yiğit için yapıyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ares bence sen ne dediğinibilmeyen bir insansın.... seninle muattap bile olmicam...

bazı şeylerin ezikliğini burdaaaa çıkarıosun..


1-Bana sen ne dediğini bilmeyen bir insan demen için önce senin ne dediğine bakmak lazım,muattap değil muhatap'tır doğrusu o kelimenin,daha iki kelimeyi doğru düzgün konuşup yazamıyorsun çıkmış burda bişeylerden bahsediyorsun.

2-bazı şeylerin ezikliği cümlesini biraz açar mısın merak ettim neyin ezikliğini burda çıkarıyorum?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

başkasına ne dediğini bilmiyorsun demen için önce kendin doğru düzgün konuşmalısın,kelimeleri yanlış yazmana o yüzden takıldım,yeni yetme bebeler gibi benim yazdıklarıma cvp verme gibi kelimeler kullanma lütfen,burası bir forum nereye yazıp yazamayacağımı ben bilirim.

Ayrıca (Başka şeylerin açıklamasını Yapsaydın...) diye bir kelime kullanmışsın,neyin açıklamasını yapayım?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu tartışma gereksiz.Çarşı grubunun şanı aldı yürüdü bunuda kimse inkar edemez.Bügün futboldan anlamayanlar bile Çarşıyı biliyor.32.günde belgesel bile olduk.Ayrıca çarşının güzelliği her yerde olması.Çarşı bolu Çarşı hatay.Şarkı beste desen bizde.
Blackchosa katılıyorum macta bagırırım ama ne paraları nasıl kazandıklarıda ortada.Ha tabı bırde sosyal duyarlılık var.
Kreografi olarak en çok fenerın tvde mac ızlerken karsıya gelen trıbunundekı kartonlu şovları sevıyorum.Gerçi arada orda rıza efendı falan cıkıyor ama oda kendı karakter bozuklukları.
ultrasla'nın son yıllarda lısesı değiliz gsliyiz istifada hizmettir vs dısında bı ıcraatını goremedık.Meşale şovu guzel yapıyorlardı oda yasaklandı.Zaten Ali SAmi Yen Hellde bence tribunden değil sahada kı futboldan cıkan bır deyımdı.
Bide en azından ismimiz çalıntı değil.Pardon esınlenme...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
erçi arada orda rıza efendı falan cıkıyor ama oda kendı karakter bozuklukları.


Ahh bi de bazı şeyleri doğru bilseniz gam yemeyeceğim,tamam yapılan büyük bir terbiyesizlikti ama Fenerbahçe taraftarı rza'nın babasının kapıcı olduğunu nerden öğrendi?Belki yaşını küçük ama 90 yılların başında bir maçta kötü oynayan rıza'ya bizzat kendi taraftarı tarafından bu terbiyesizlik yapılmıştır...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

muhahahaha passanger kimden ögrendin güzelim sen bunları. çarşı grubunun şanı yürümüş, nereye yürüdüyse. senin o belgesel dediğin şeyi yapan adam mehmet ali birand. bir bak bakalım adam galatasaray ve taraftarı için neler yapmış.
çarşı heryerdeymiş bak seeen. siz hatay'da bolu'dasınız. biz türkiye'nin dışına çıktık hatta kıtalar arası çalışıyoruz, sloganımız "heryerdeyiz" zaten. asya, avrupa, amerika. isimimiz çalıntı ya da esinti değil. bilip bilmeden kıçından sallamasan...

said:
Ultra adını bir şekilde gruba vermenin nedeni neydi? Bilindiği gibi "ultra", aslında Avrupa’da başlamış ve giderek yayılmış uluslararası bir taraftar hareketi. Bu sayımızda, "ultra" hareketinin manifestosunun tam çevirisini yayınladık. Oradan da anlaşılabileceği gibi, "ultras" hareketi, takımına duyduğu bağlılığı oldukça radikal bir temelde kavrayan bir akım. Yeni Oluşum’un elbette, başlangıçta kendisine koyduğu hedefler arasında bu düzeyde bir radikallik söz konusu değildi. Dahası, hedefleri arasında "fair-play" olan bir taraftar hareketinin "holiganizmi" desteklemesi elbette söz konusu olamaz. Ancak, Yeni Oluşum’un kurucularından Mehmet Aktop’un da bu sayımızdaki söyleşimizde bahsettiği gibi, "onurlu ve gururlu bir taraftar grubu" olabilmenin yolu bir grup olarak davranmaktan geçiyor. İşte ultrAslan, bu vurguyu güçlendirmek açısından seçilmişti. Ayrıca Türkiye’de ilk kez "ultras" hareketinin bağımsız bir devamı olarak ismiyle boy gösterecekti. Dahası, hareketin "yeni"liğini göstermesi açısından da doğru bir isim bulunmuştu. Ayrıca isimdeki "aslan" vurgusu da Galatasaray tribünlerinin "alamet-i farikası" olan bu soylu "kral"ın adını kullanmaktan, sırf eskiden yaşanmış başarısız bir deneyimi hatırlatmasın boş-endişesiyle vazgeçilmediğini de göstererek olumlu bir adımı işaret ediyordu.


cehennem olmasının sebebi de sadece futbolcular değildi canım onu da bilmiyosun ve yine uyduruyosun arkadan.
said:

* Milanlı Paolo Maldini: "Beni kimse bu statta sadece 25.000 kişi olduğuna inandıramaz.. "
* Edgar Davids: "Bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz.. "
* P.Luigi Collina: "Bu Cehennemi çok seviyorum.. "
* Bir İngiliz gazeteci: "Bir İngiliz’in isteyebileceği en son şey Ali Sami Yen’de maç yapmaktır."
* TF1 Fransız TV: "Paris, Ali Sami Yen cehenneminden nasıl çıkacak.. "
* Corriera Della Sport: "Milan, dikkat et orası hala cehennem.. "
* Berliner Morgenpost: "Futbolun sadece futbol olmadığını Ali Sami Yen Stadı’nda anladık.. "
* Gazetta Della Sport İtalya-Almanya maçıyla ilgili olarak: Almanlar stadı Ali Sami Yen’e benzeyen bir atmosfere çevirdiler, bütün stat karnaval havasına büründü."


fenerbahçe maçlarında gördüğün kartonlu kareografileri fenerbahçe taraftarı hazırlamıyor, yönetim hazırlıyor. taraftar sadece kartonu havaya kaldırıyor. ultrAslan ise kendi emekleri ve parası ile bu işlere soyundu her zaman. şampiyonlar ligindeki maçlarımızda kartonlu "hell" kareografisi ve psv maçında gördüğünüz 450 dev bayrağın parasını biz cebimizden verdik.
liseli değiliz dediğin protesto olayları da son senelerde değil son maçlarda olan bir olay. kareografi konusunda da bizimle pek yarışamazsınız.

[spo][/spo]
[spo][/spo]

kısacası fenerbahçe'nin de galatasaray'ın da tribünlerinde kareografi adına çalışmaları varken çarşı sadece kuru gürültü yapmakla yetiniyor, o yüzden en büyüksünüz herelde. besteleriniz de ispanya liginden çalıntı ayrıca.

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 16:17 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fenerbahçe maçlarında gördüğün kartonlu kareografileri fenerbahçe taraftarı hazırlamıyor, yönetim hazırlıyor. taraftar sadece kartonu havaya kaldırıyor.


Yanlışın var toggie,o kartonları bizzat taraftar kendi cebinden çıkan para ile yapıyor,KFY grubu kendisi hazırlatıp maçtan saatler önce stada yerleştiriyor,inanmıyorsan bana maç günleri gündüz FB TV'yi izleyerek görebilirsin,stadtan yayın yaparken gösteriliyor,hazırlanışı...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...