Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 1 aydır telefonlarımı açmıyordu. aklı karışıktı düzelince beni arayacaktı, ben çok özeldim bıdı bıdı 1 aydır çıktığı biri varmış, çok ciddi ve güzelmiş, kib ymiş.... keşke şu şarkıyı daha fazla dinleseymişim Queen - You don't fool me you don't fool me you don't fool me you don't fool me you don't fool me you don't fool me... da da da da dah da da da dah da da dah you don't fool me - those pretty eyes that sexy smile - you don't fool me you don't rule me - you're no surprise you're telling lies - hey, you don't fool me mmm, mama said be careful of that girl mama said you know that she's no good mama said be cool, don't you be no fool yup bup ba ba ba ba da da da dah! you don't fool me you don't fool me you don't fool me she'll take you you don't fool me, she'll take you you don't fool me, and break you sooner or later you'll be playing by her rules baby you don't fool me, yeah you don't fool me, you don't have to say "don't mind" you don't have to teach me things i know sooner or later you'll be playing by her rules oh (fool you) oh (rule you) she'll take you (take you) and break you (break you) yeah mama said be cool mama said she'd take you for a fool she'll take you, and break you ba ba ba ba bap bap ba baah la la la la la lah you don't fool me you don't fool me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 hehe standart yalanlardan birisine denk gelmişin farketmemişin kardeş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 haklısın ya hu, ama biliyosun insan sevince bi aptal oluyo ya işte bende o durumdaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 hocam sana tek bi şarkı söliyicem whitesnake - fool for your loving bunu dinle, kendini daha iyi hissedeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 ehe iyi şarkı tavsiye etmiş black :=) geçmiş olsun tekrar ben gülüp geçiyorum böle durumlarda herkese olan normal bi olay bu kasma kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 yok ya kasmıyoru martık zaten ilk 1-2 saat kötüydüm ama sonra babamın "olm ....et, sen gözüne hoş gelene git çekinme boşver onu" tarzı konuşması moralimi düzeltti : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 önemli olan, o aptallık durumunu cabuk atlatman ki yapmı$sın zaten bunu.daha ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 baban iyi demiş =) fazla takmamak, üzerine kafa yormamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 En iyisi olmuş :D Bende yaklaşık bir ay çekmiştim böyle bıdı bıdı sonunda "çıktığım biri var" dediğinde inanılmaz mutlu olmuştum. En azından o hergün çekilen eziyet bitti acabalar keşkeler gitti :D Zaten bu tip insanları kafaya takmayada değmez ama gelde aşık haline anlat bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 İlgilenme. Geleceği varsa gelir zaten. En azından hala aşığım ulan seviyorum diyorsan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Ya siz fazla soğukkanlı bakıyosunuz olaya ya ben fazla duygusal... Bittiğinde 6 ay kendime gelememiştim... Sizinki daha iyi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Ray o tamamen karakter yapısıyla ilgili. Bazıları daha çabuk atlatır bazıları daha geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar