Mavi Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Zoom 5x 5654 marka modem kullanıyorum 1 aydır. Ve berbat bir modem. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Bağlantı kopuyor emule, torrent gibi download programlarını kaldırmıyor. Bugün işten geldikten sonra modemi kafayı yemiş bir biçimde buldum ve kutusuna koyduğum gibi eksen bilgisayara gittim. Bu modemi değiştirmek istiyorum dedim tamam değiştirelim ancak yarın gelin şu an kasayı kapattık işlem yapamıyoruz dediler. Yarın gidip değiştiricem yani. Ancak bana emule, torren gibi programları yani yüksek bağlantı kaldırabilen bir modem lazım. Siz ne kullanıyorsunuz memnunmusunuz ? tavsiye edermisiniz ? Unutmadan modem router destekli ethernetten bağlanan ve 4 çıkışlı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Zyxel memnunum güzel sağlam modem seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 zoom x6 al. elindeki modemde en iyi modemlerden biri. senin telekomla sorunun var sanırım, baska modem alıp işkenceye devam edeceğinden eminim, daha beter hemde. x6 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 bende asus combo modem vardı. daha sonra airties aldım. çok sağlam dwm ediyorm hiç bi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Fistan telekomla aramda sorun yok. Zoom da da eski modemimde de dw yapmaya başladığımda 110 kb ile çekiyorum. telekomla sorun yok. modemden sorun var. 6-7 saat 5-6 tane dosyayı dw ye bırakıyorum eve bi geliyorum modem dağıtmış kendini. zoom modem almaz olaydım. kaliteli, iyi modem diyorlar ama alakası yok. donanım sitelerinin forumlarında falan zoom hakkında hiç iyi şeyler yazılmamış. tabi modemi aldıktan sonra araştırdım iş işten geçmiş oldu. neyse yarın değiştiricem. Zyxel Prestige 630-C1 modeline bakıcam bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 zoom iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 nah iyi deil zoom. pahalı oldugu için çingen tayfa kötülüyor asfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 robotics yardırır her turlu kendimden biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 US robotics tek geçilir bu diyara ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 zoom kullanan birisinin bunu kötülemesi ilginç. çok üstün bir modem kendi fikrim tabi ki. telekomdan kaynaklanmasa bile belki modeminde sorun vardır. direk markayı suçlama bence. garantisi varsa göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 airties tan şaşma derim bence. bendeki modeli RT210 du galiba, wireless versiyonu. son derece memnunum. iş yerinden 6-7 kişide daha var. hepsi de hayet memnun. bana da onlar tavsiye etmişti zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 zoom kullamış biri oalrak da zoo mdan uzak durun diyorum alın usrobotics hayatın tadına varın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar