_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 İnternette kitapyurdu,ve ilknokta güzel fiyatlarla ve sorunsuz satıyorlar,güzel kampanyalarda yapıyorlar fakat internetten değil de gidip bizzat dokunarak:p almak istediğim zamanlarda o sitelerde ki tarzda,ucuza ve orjinal satan yer sıkıntısı çekiyorum. İstanbul için tavsiyeleriniz nedir?
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Kitap alırken ucuz olup olmamasına pek bakmadığım için, ucuz mu bilemiycem ama en çok alışveriş yaptığım yerler Alkım, Nezih Kitabevi ve Remzi Kitabevi. Özellikle Remzi'nin Kozyatağı Carrefour'daki şubesinden oraya her gidişimde bi şeyler alırım.
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 kadikoyde bir yer var, mercanin yaninda altta kaliyor biraz. 6 taksit yapar istanbulda iken hep oradan alirim. yurtdisina ideefixe ile ismarliyorum her ay bir koli. simdiye kadar sorun yasamadim, bu durumda olan varsa tavsiye ederim.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Heh orası da Penguen sanırım. Orayı da arkadaş kullanır çok. Taksit imkanı ayrı güzel. Bi de üye olunca indirimler falan da yapılıyo sanırım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Pandora'dan alıyorum ben herşeyimi. Türkçeler ucuz , İngilizceleri de üstünde yazan fiyata yurt dışından getiriyorlar ellerinde yoksa. Geçen Kasım'da Tad Williams'ın bu Mart'ta çıkan yeni kitabını istemiştim , İngiltere çıkış tarihinden üç gün sonra aynı İngilteredeki fiyatıyla aldım. Robinson komisyon alıyor.
Öne çıkan mesajlar