Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitapları nereden alıyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnternette kitapyurdu,ve ilknokta güzel fiyatlarla ve sorunsuz satıyorlar,güzel kampanyalarda yapıyorlar
fakat
internetten değil de gidip bizzat dokunarak:p almak istediğim zamanlarda o sitelerde ki tarzda,ucuza ve orjinal satan yer sıkıntısı çekiyorum.
İstanbul için tavsiyeleriniz nedir?
Mesaj tarihi:
Kitap alırken ucuz olup olmamasına pek bakmadığım için, ucuz mu bilemiycem ama en çok alışveriş yaptığım yerler Alkım, Nezih Kitabevi ve Remzi Kitabevi.
Özellikle Remzi'nin Kozyatağı Carrefour'daki şubesinden oraya her gidişimde bi şeyler alırım.
Mesaj tarihi:
kadikoyde bir yer var, mercanin yaninda altta kaliyor biraz. 6 taksit yapar istanbulda iken hep oradan alirim. yurtdisina ideefixe ile ismarliyorum her ay bir koli. simdiye kadar sorun yasamadim, bu durumda olan varsa tavsiye ederim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Pandora'dan alıyorum ben herşeyimi. Türkçeler ucuz , İngilizceleri de üstünde yazan fiyata yurt dışından getiriyorlar ellerinde yoksa.

Geçen Kasım'da Tad Williams'ın bu Mart'ta çıkan yeni kitabını istemiştim , İngiltere çıkış tarihinden üç gün sonra aynı İngilteredeki fiyatıyla aldım.

Robinson komisyon alıyor.
  • Yeni Oluştur...