Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diabloda karakter kasmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
siz nasıl kasarsınız?

ben direk player 8 modunu açıp kasıyorum. en iyi level yöntemi bu herhalde.. ama item kasmayı bilmiyorum sanırım doğru dürüst. sadece gidip mephisto kesiyorum. bi püf noktası falan var mı item kasmanın.. yada bilmediğim daha güzel yöntemleri falan?
Mesaj tarihi:
8 players'ta moblar daha guclu olup dhaa cok exp veriyorlar

skilllerde tavsiyem bash ve double swing'e 1 tane verip gerisini hangi silah çeşidini kullanıcaksan atıyorum sword mastery'ye ver

gerisini pek hatırlamıyorum da, ben hep geri kalan skill pointleri frenzy'ye ulaşmak için gerekli olanlar hariç biriktirir, genelde frenzy'ye verirdim, daha doğrusu whirlwind ile paylaştırırdım.
Mesaj tarihi:
ya bu players 8 olayı bende bi kere bile çalışmadı benmi yazamıyorum yok ya okadarda degil denedım denedım olmadı.

Bu arada adam akıllı character kasmak istiyenler sectikleri ırkın skill template lerini aratsınlar googledan falan yararlı şeyler çıkacaktır elbet.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Simdi zamanında snn de bir arkadsim guzel bir rehber yapmisti hatirladiklarimi yazayim.

Oyunda sana item dusmedikce ve sen yaratik kestikce belli bir "puan" birikiyor.Esya dustukcede bu harcaniyor.

Simdi soyle bir taktik var,
player0 da tum MF itemlarını cıkarırsın. Cow levela gidersin
Kesersin king haric, sonra ordan cikar gidersin 3 bosstan birine. 3 boss olmak zorunda deil mesela frozenstein da guzel esyalar dusurur.
Diyelim ki Meph e gittin,
Mephe gelene kadar herseryi kes, kasa canta vs SAKIN acma. Mephe gelince towna don.
tum MF esyalarını giy, bu noktada players 8 yapabilirsin ama zor olucaktır sonucta aduket attımı yıgabilir seni =).
Kestin ve tatmin edici bisey dusmedimi?
SUPER
hemen baal,
aynı taktık baala kadar mf yok baalda mf var.
Yani olay biriken puanları bir anda harcamaya calismak.Ne kadar cok yaratik okadar cok puan

Karakter kasmak,
Sorcerer la ilgili bişeyler soyleyebilirim.
1.09 da ama =);
Simdi lvl 24 olana kadar sadece acmak icin frost ve elektrik - adını unutmusum yauu - agacına gidiyorsun.
Amacın Frozen orb+thunder storm acmak.
Buz armorlardan da ikinciyi al ucuncuye gerek yok. mana shielda sadece 1 ver.
Fire agacinda sadece warmth lazım mana icin daha ilerleme.
lvl 18 oldugunda gidip bir fire wall cıkaran asa al,
Glacial spike + fire wall cok ise yarar.

24 oldugunda blizzard acılıcak 1 ver gec,ama çok kullanışlı
ayrıca thunderstorma vermeye başla. Ve hep players 8 de git, act 3 te lvl 33 e vurmalısın.
30 dan sonra sadece frozen orba yönel.Mana sıkıntısı olucaktır ama 35 ten sonra rahatsın.
42 de normali bitirmiştim, 3 gunumu almıstı.
Nightmare bir gunde bitirdim, teleport+frozen orbla
helli 1 gece 1 de sabahla bitirdim.Resist itemlara bile ihtiyacın olmuyor =).
Zor kısım normalde kasmak zaten =).

Tabi bu 1.09 daydı

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 13:59 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
1.11 yükleyiniz.
players 8 i kaldırmışlar ama çok rahat level aldık.
2 haftafa fazla oynamdan 70ledik.
uniq çok düştü . ciddi ciddi düştü baya. mf'miz var ama çok abartı değil. o şekil.
Mesaj tarihi:
players 8 i townın dışında yazın bu arada.İçerde işlemiyor sanırım.
Ayrıca 8 çok kastırıyor,
en optimumu players 5

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 15:36 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...