BlaCk Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 xueshen +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 anlamadiginiz olay essgin kisiligi veya essek olup olmadigi degil adam T.C. Basbakanligi makaminda oturuyor makamina saygili olun tayyip gelip gecici bir insandir ama T.C. basbakanlik makami ustunde su an oturan sahis amaclarina ulasmassa sonsuza kadar varolucaktir adama acik acik kufrederken ayni zamanda makaminada kufrediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 makama saygı duyup kişiliğe küfredemiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 kahraman olsun bu adam ölsün gebersin anıtları da dikilsin razıyım ben dünya kahramanı olsun öldükten sonra 71 nobel ödülü alsın yeter ki gitsin... bu adam cumurbaşkanını oraya koyunca rte isimli kişilerin yargılanması yasaktır diye yasa çıkartır sonra da kendi cumurbaşkanı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ama o da bize ediyoo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Şu dokunulmazlığı 5 dklığına bi kaldırsalarda bi saydırsam be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 said: Fistan üye § 23 March 2007, Friday - 21:05 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- makama saygı duyup kişiliğe küfredemiyor muyuz? Edemiyoruz. Ben etmiştim, silinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 dokunulmazlık demek, saldıramazsın demek değil ki muhallebi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 said: makamina saygili olun Makam bize saygılı olsun. Bizim vergilerimizle bize hizmet etmek için varolan bir pozisyon başbakanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Düşünce suçu diye birşey var memlekette vallahi. Saydırsam (saldırmıyorum :) tık diye atarlar içeri mazallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bi dugmesine dokunsaniz 14 seneden basliyor alicaginiz ceza vekillerde oyle kapininonune koysan 3 kurus etmiyen adamalr bu ayricaliklarla geziyorlar akp ye oy verenler ve ben cok entel dantelim kimseye oy vermiyorum diyenler utansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 eşeğe altın semer vursan yine eşektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 said: o makamda essek otursa bile saygi gostericeksiniz eşeğe saygı gösteririm ama RTE'ye saygı göstermem. Bu ülkeyi şeriata döndürmek istemez eşek, en fazla vergileri saman olarak toplar.. Adamın sözleri falan hep ortada. Bir insan bir uçtan diğerine değişemez ki değişmediğini sürekli göstermiştir. Bu adama sadece halkın bu vatanı sevmeyen veya ne olduğunu anlamayan kısmının getirdiği adama saygı duymam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar