RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Arkadaşlar ben geçenlerde 50 Gb'lık mp3 arşivimi kaybettim.Harddiskimi bozduğum için gitti güzelim arşivim. Şu aralar arkadaşlarımdan toplaya toplaya arşivi düzenlemeye çalışıyorum ama olmuyor uğraşamıyorum.Bi arkadaşım bugun bahsettide birde sizlere sormak istedim. Bildiğiniz mp3 arşivi satan (harddisk götürüyormuşsun yüklüyorlarmış ) bir yer biliyormusunuz, yada böyle birşey varmı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 var ama çok az..bulabilirsen haber ver hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Antalyada mutasyon net cafe yapıyor diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Oha arşiv satılır mı lan? Yuh. Ayıp valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Dvdler boyle gunler ıcın butun arsıvımın kopyası var yaklasık 6 dvd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ben satim 100gb =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 gözüm gibi baktıgım guns konserlerini upload edebilirim istersen..50-60gb arası bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 www.buaykotamdolmasin.com belki 100 gb cikmaz ama belli de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 mutaston satıyorda bizim istediğimize göre müzik indirip yüklüyor mu?mesela ben fledwod mac istesem adamlarda bütün albümlerinin olma ihtimali ne kadardır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 155 Gb mp3 arşivimi satabilirim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 155 GB nedir ya :) benim ki 8 GB :) nasıl biriktirirsin, nerede saklarsın onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 1TB :cool: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 dc de adamlarin hdd ye bakinca 155gb mp3 cok ufak kaliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 satairz seve seve bende de yaklaşık bi 80gb fln mp3 arşivi olacakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 hiçbiyerden çalma çırpma alma yapmadan kendi emeğimle bi 40gb'lık arşivim var. hepsi download yani >=) komple rock daha çok 70ler ve 80ler ağırlıkta. bedava dagıtıyorum ısteyenlere, bu işten para kazanmayı dusunmedım karlı olabilirmiş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Black Arşivinden Bende Edinmek İstiyorum Ö.M Pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 abi nerde oturduğunu falan söylersen insanlar sana arşiv ulaştırmada daha bir kolaylık yaşayabilirler. Hem tanışmış olursun insanlarla hemde gidip alırken para vermemiş olursun değil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Walla bende de sanırım bi 20 gb ve üstü 70's 80's arşivi var full rock istersen haberim olsun ist. teysen daha kolay olur ama ist. dışında filansanda dvd ye ceker kargoyla filan yollarım :) bu arada nerde oturuyosun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 @razu indirirler ya adamlar matrixi bir-iki saatte indirdiler yani sende oturursun bi oblivion filan oynarsın bir saatte indirip kopyalarlar [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 00:09 tarihinde, Mille tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 offftopic: onların adı fleetwood mac değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Black saolsun arşivini benimle paylaşmayı kabul etti.. kendisine teşekkürler. [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 14:36 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 reca ederim, müzisyen birine yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. bu arada dasaaa evet fleetwood mac doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 @razu sen bana para ver ben indiririm. :) bilion arşivimi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Benim de 100gb sadece metal ve rock mp3 de bende :) Konu yerinden oynadı arşiv yarıştırması yapıyoz hadi bakalım... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Arşivini Benimle Paylaşmak İstermisin ? Cd Parası Falan Herşeyi Yollarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar