Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arşiv almak istiyorum...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben geçenlerde 50 Gb'lık mp3 arşivimi kaybettim.Harddiskimi bozduğum için gitti güzelim arşivim.

Şu aralar arkadaşlarımdan toplaya toplaya arşivi düzenlemeye çalışıyorum ama olmuyor uğraşamıyorum.Bi arkadaşım bugun bahsettide birde sizlere sormak istedim. Bildiğiniz mp3 arşivi satan (harddisk götürüyormuşsun yüklüyorlarmış ) bir yer biliyormusunuz, yada böyle birşey varmı...
Mesaj tarihi:
mutaston satıyorda bizim istediğimize göre müzik indirip yüklüyor mu?mesela ben fledwod mac istesem adamlarda bütün albümlerinin olma ihtimali ne kadardır ki?
Mesaj tarihi:
hiçbiyerden çalma çırpma alma yapmadan kendi emeğimle bi 40gb'lık arşivim var. hepsi download yani >=)

komple rock

daha çok 70ler ve 80ler ağırlıkta.
bedava dagıtıyorum ısteyenlere, bu işten para kazanmayı dusunmedım karlı olabilirmiş aslında.
Mesaj tarihi:
abi nerde oturduğunu falan söylersen insanlar sana arşiv ulaştırmada daha bir kolaylık yaşayabilirler.
Hem tanışmış olursun insanlarla hemde gidip alırken para vermemiş olursun değil mi :D
Mesaj tarihi:
Walla bende de sanırım bi 20 gb ve üstü 70's 80's arşivi var full rock istersen haberim olsun ist. teysen daha kolay olur ama ist. dışında filansanda dvd ye ceker kargoyla filan yollarım :) bu arada nerde oturuyosun??
Mesaj tarihi:
@razu indirirler ya adamlar matrixi bir-iki saatte indirdiler yani sende oturursun bi oblivion filan oynarsın bir saatte indirip kopyalarlar

[ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 00:09 tarihinde, Mille tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...