by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=nhM413Uq1K0 [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 01:26 tarihinde, by_hacker_warwas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 süper ya :D bülent bey .. bülen hanım . öküz bide tel. şakası oldugunu anlayınca şeref duydum diyor. dövün yaşamasın bu ag.kü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ahuahua mal yaa yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 şeref duydu. alışıkmış böyle şeylere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 OKEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 herşeyi geçtim de mustafa topaloğlu taklidi çok başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Bunlar daha önceden konuşulmuş, ayarlanmış olaylar. Yavuz, Ajdar'a böyle bir şaka yapıyor bazı tv kanallarında, magazin programlarına veriliyor ve ekranlara taşınıyor.Bu güya şaka başlığı altında bize yutturulan ama işin aslı, özü tekrar ekranlara çıkayım halk tekrar beni hatırlasın, tekrar gündeme geleyimdir. Ne zamandır ortalıkta yoktu Ajdar böyle ufak tefek olaylara ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 taklitler gercekten harika, bitiyorum bu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 hahah asagıdaki yorumlarda daha bir orjinal evrim surecindeki amip ajdar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 kurmaca gibime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 said: kucuksezar darwin teorisine tek kanıt... yorumlara bayıldım uehueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bülent bey ıı hanımın ellerinden öpüyorum.. bülent ablaaa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 şuursuz kurbağa ajdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 -Daha önce telefon şakasına yakalandınız mı? -Eee hayır. -Biz size telefon şakası yapıyoruz, canlı yayındasınız. -Ben alışığım böyle şeylere, hiç kırılmadım. Karar ver adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bulent ersoy iyi olmamis Ata Demirer daha iyi yapiyo, mustafa topaloglu super ama, beni arasa ben de yerim. yalniz sonunda ajdar hala mustafa topaloglu ve bulent ersoyla konustugunu zannediyo anladigim kadariyla. ayrica kurmaca bile olsa komik, filmler de kurmaca gidip izlemeyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ajdar, öyk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Bu adamı allah taş yapmalı hemde en kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 muahha dallama gerçekten mustafa topaloğlu ve bülent ersoyla konuştuğunu zannediyor şaka yaptık dedikten sonra bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar