Apache Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Bildiğiniz özgür bilgi paylaşım platformu var mı hiç? Sosyomatın ilk zamanları gibi serbest,ek$i sözlüğün yarısı gibi farkındalığı yüksek bir platform arayışlarındayım,varmı böyle bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 bildiğim en iyi özgür bilgi paylaşım platformu wikipedia ve tabii türkçe uzantısı vikipedi. muhtemelen aradığın bu değil ve yine muhtemelen sen de herkes gibi wikipedia'yı biliyorsun ama ben değinmek istedim. yani eğer birileri bir konu hakkında yetkinse, vikipedi'ye bilgi girmek de güzel bir şey. diğer tarzda bilmiyorum maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 antisourtimes var..en aktif sözlük klonu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 sözlük klonu istiyorsan 3harf.com da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 antisourtimes'a baktım şimdi. adamların tükçe dersine ihtiyacı var. acil! şöyle küçük boy sözlüklerden alıp gırtlaklarına tıkacaksın. belki işe yarar. çok fazla hata var. okumayı başaramadım okumaya çalışmaktan. yüksek bir fakındalığı es geç kendi yazdıklarının bile farkında olmayan birileri tarafından yürütülüyor anladığım kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 bir haftadır girmiyorum da moderatorler her türlü typo ve benzeri durumda direk mesaj uçururlardı..allah allah..bakayım bir edit:misal neresi nasıl hatalı? [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 11:27 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 hmm en başta "geçenay" , "bende" "tabi" "yazarlığa verimli kişiler" gibi şeyler var. nesnelere ukalalıklar yüklemek gibi abes bir anlatım da mevcut. Kullanıcılarda da feci hatalar gördüm ama hangi başlıklara tıkladım inan hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar