kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 sc vr da abi patch felan uzun iş diye üşeniyom biri link verse ne gzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bak tekrarlıyorum. Starcraft'ta DotA gibi bir harita yapalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: bu arada arcane, eski [AOD]Arcane olma sansin var mi?yok valla ben değilim WC map editor ile olabilir custom modellerle ama SC editor ile imkansız malesef, oyun mekaniği el vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 arcane'i dotaya aldık biz geri gelmez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: Bak tekrarlıyorum. Starcraft'ta DotA gibi bir harita yapalım... sakın ha. güzelim warcraft'ı dota'ya kaybettik, bari starcraft eski zerafetiyle kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 oof yaa amma gelenekçisiniz :P türk aklı işte hiçbişeyi elleme öööle dursun. bırak birileri sürekli yeni bişi çıkarsınlar eski iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 said: Bak tekrarlıyorum. Starcraft'ta DotA gibi bir harita yapalım... var ztn dota haritası scnin cok uzun bi zmandır hem de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 dota'ya laf yok simdi :) bence muhtesem bir map.. gunde minimum 1 kere oynamazsam birseyler eksik hissediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 SC'cilerin dileği gerçek oldu, SC 2 çıkınca DotA yerine SC oynanacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 dotacıları kara listeye alalım, onlarla sc2 oynamayalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 önce sc serverını düzelttirin :( giremiyoruz diyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 lethe,cdkey changer adlı programı bul indir ben sana cd key verim. biraz sorunlu olabilir zira çok kişide var istediğin zaman giremeyebilirsin ama parasını bizzat ben verdim, kutusu hala elimde. wareze konu olamaz bu mesajım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 cdkey değilde, huun bizim bi diablo 3 işimiz vardı nasıl gidiyo o cıkıcakmı yakında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 its about time. sırası gelince o da çıkar ve lütfen acılarımla dalga geçme ^^ [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 00:02 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 huun sorun cdkey değil versiyon fln herşey tamam. ama patide versiyon hatalı diyor. halbuki başka serverlarda paşa paşa oynuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 o zaman bnete geleceksin. zegnayla kurduk kutsal ittifağı, akıyoruz 2v2 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 beni de alın 3v3 yapalım =P yüklerim yarın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 said: Lan dota oyun değildir onun adı warcrafttır LAYNNN!! cüce seni seviyorum d: bence warcraft IIIte oyun değildir, warcraft II ve I oyundur d: hayır bunu eski oyunlarda takılı kalan mızmız 80 kuşağı olarak söylemiyorum...yoksa söylüyor muyum lan yeni oyunlar çok kötü d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 yeni oyunları öğrenmeye üşenen 80 kuşağı diyelim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ya bi dur yaaa zaten her gün oyun çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ihtiyarlamışsın ='( eskiden öle mi derdin yeni oyun çıkınca bir düşün =p [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 23:09 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 yuppiiiiii starcraft2 çıkıyooooo... yok olmadı ııh... valla geçmiş benden (bunalıma gircem lan ben kaçıyorum bu konudan) Cüce de ihtiyar ona yüklenin! [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 23:13 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 battlenette nik riruix ekleyin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Ardeth ben Starcraft diye gürlüyorum okulda yer yerinden inliyo hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 arkadaşım bu sc serverı nie böle giriorum giriorum kimse yok warcraftda hep adam oluyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar