Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 özledim, teninin kokusunu özledim; özledim, sımsıcak nefesini özledim; özledim, sohbetini, o sesini özledim; gelmedin gözbebeğim, can yoldaşım gelmedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Lan dota oyun değildir onun adı warcrafttır LAYNNN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Dota neden SC oynamaya mani onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Bone yine sc oynuyodur single player falan, malumun serverlara bağlanamıyor, ama toplumunda dota değil sc oynamasını istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 said: Dota neden SC oynamaya mani onu anlamadım. kıbrısta sc oynayacak adam bulamıyorum, kime sorsam "dota oynarım ben sadece" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Bi' ben sevemedim şu dota'yı. Hatta Blizzard'ı tebrik ediyorum, onca gazla çıkardığı wcIII şimdi dota oldu hehe.Fahişe Madness dışında sc'de de sevmezdim ums zaten. Ayrıca bu neden bir sc2 gelmemeli sorusunun da cevabıdır sanırım. Aşağıda "Yeni Server" başlığında linkini verdiğim servera ya da bnet'te beni bulabilirsiniz. bug, ilovebug alın watch liste. Haftada 10 maça çıktım songünlerde. Özlemişim mereti önümüzdeki yaz aylarıyla birlikte işler biraz hafiflesin 20 hatta 30 maça bile çıkmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 @huun yeter artık sc sc.... emekli ol artık abi.. gençlerin önünü aç biraz , yol ver . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 oo sayın derek, gel kazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 WarIII = Dota diil ama, Dota>WarIII olmuş durumda. Zaten Warcraft III'ün de çok iyi bi oyun olduğunu söyleyemeyiz. SC ownz joO! Ama anlamıyolar işte. Şimdinin modası MMORPG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 hahaha eskiden "nebula oynamak" vardı ultima yerine markalaşma böle bişey olsa gerek zaar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Aksine DotA WC3'ün ne kadar iyi bir oyun olduğunu gösteriyor. DotA ve SC yerine fear combat oynansın *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 kıskananlar çatlasın. bone , kötü değil be abi dota da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 niye bu kadar büyütüyosunuzki w3'e dota denmesine Counter Misali [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 01:23 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 iyi de w3 oynamiyolar ki, dota oynuyolar. apayri ikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Tft cok gral bi oyundur oynamayı beceremeyip, oyuna alışamıyan SC'cilerin kendini avutmasıdır kötü bir oyun olduğunu sölemek. Yapmayın etmeyin yemiyo işte wc de kapışmak hemen SC ye sarılıyosunuz. neyse durun geliyom bende, cd leri buliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ya bende aslında wow a başladıktan sonra biraz boşladım starcraft abimi. Ayıp ettik biraz ama pek de vakit kalmıyo wowdan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Starcraft'ta DotA vari bir harita yapalım o zaman. Daha cillop olur bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 İşin aslı hepiniz için için sc oynamak istiyorsunuz sabahlara kadar. İnkar etmeyin, içinizdeki sese kulak verin. Nedenko server'ı neden hala duyurmadı bilmiyorum; ama diyebilirim ki 10 numara serverınız var artık. Hatta şimdi baktım 7 acc açılmış bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 nedan amca sc serverı plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 aha geliyor hhihiihhii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bug hala noobsun :D gelicem yarın aksam (su an saat 05.34 7 nisana girdik yani bu aksam girerim, bilgenin actigi serverda olursan görüsürüz) bu arada arcane, eski [AOD]Arcane olma sansin var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Bu akşam saat 24 gibi bekliyorum sungu hahaha. Kazırım tanımam eski klandaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 huun beni de dotacı yapıyorlar koş yetiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 isim ve adreslerini ver o arkadaşların. sc ci yapalım onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 girse oynıcaz girmiyor patiye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar