Sensible Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 edit: Bir karışıklık olmuş. Adnan hoca olacak evet Bu adam neyin nesidir yahu? Adını yıllardır duyarım hiç araştırmamıştım. Geçen haberlerde birşey gördüm,bir grup aile çocuklarının hipnotize edilerek Fetullah Gülen'e itaat etmeye zorlandığına dair mahkemeye suç duyurusunda bulunmuş. Ondan önce objektif programında Oktar Babuna'nın yaptığı korkunç,ahlaksız açıklamaları izlemiştim. Paraya para demiyormuş adam [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 19:37 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Adnan hoca'yı diyorsun sen. Adını unuttum adamın ama fettullah gülen olmadığı kesin başka bir ismi vardı onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 top feto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Oktar Babuna bu ulkenin gordugu en serefsiz insandi hatirliyorum insanlar onun icin abdi ipekci spor salonununda siralara girmisti kuyrukalar olusmustu. Fetullah Gulen ise bu ulkenin en buyuk gucu bence.Inanilmaz bir guc var adamda.Afrika zilyon tane okulu var adamin. Tum Fem ve turevleri Kultur okullari hepsi onun. Herkes hakkinda birsey soyluyor. Turkiye ye girmesi yasak sanirim.ABD de yasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 fethullah gülen hakkaten büyük bi güç. bissürü nurcu minik mücahitleri var ki biz bunlara okulda fetoboy diyoruz. ama konuya dönelim. oktar babuna. doktor zannedersem. adnan oktarı da seviyo galiba. çok oktar lafı geçti pruya sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 fetullah gülenin sağ kolu örgütten ayrıldıktan sonra bi kitap yazmıştı. ben de geçen kitapçı da gördüm bi bakiyim dedim. rasgele bi sayfa açtım ve okuduğum şey adamın nasıl bi gücü olduğunu gösterdi bana şok oldum. bu adam yanından ayrılırken sen ajansın diye bağırıyo ve yanındakilere söyleyin fbiya ciaya öldürsün bu adamı diyo. bi de bütün dersanelerinde gizli mikrofonlar varmış. nerde noluyo biliyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 fem den kiz kaldiramazsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 adnan hoca gibi bi tarikat da ben mi kursam? __________________________das-aAa__________________________ Zihinsel aydınlığa kavuşmanıza yardımcı olur. hebele hebele...burada sıkış hadisler var ve işte uzay hakkında garip sırlar... bla bla bla.. burada das-aAa tarikatının yol gösterici olduğu ve dasaaa'nın yeni nesil bir mesih olduğu yazıyor falan.. dır dır dır.. burada das-aAa tarikatının para şeması falan var.. para kazanmak lazım di mi ama? lak lak lak.. burada gruba katılan büyük göğüslü (36c ve üstü diyelim) ve diri kalçalı kızlara ayrı muamele yapılacapı ve özel tutulacağına dair üstü kapalı bir şeyler var işte..ki sonra baaak burada yazıyor falan diyelim.... zıp zıp zıp.. burada hipnoz ve bilinç altı ile ilgili bişiler var.. lök lök lök.. gene karı kız meme.. tak tuk tak.. para ve dolar ve euro vs... küt pat çat.. meme göt.. dank dunk dank.. Mevlana hakkında bilmediklerimiz misal o da das-aAa üyesiydi.. ve diğer mistik öğeler.. bol mistisizm sosu.. falan filan Sıkı dur sayntoloji (scientology) ve adnan hocanın motorları.. ayağını denk al moon tarikatı ve diğer iğrenç tarikatlar!! sizi yeryüzünden silmeyi ve dünayayı yeniden yaşanır bir yer haline getirmeyi hedefleyen birileri var! Dünyayı hakkettiği aydınlığa, insanları eski güzel mutlu günlere taşımak için didinen birileri var. Sizler de örümcek ağlarına sarılmış ve medya tarafından bombardımana tutulmuş beyinlerinizin aydınlığa kavuşmasını mı diliyorsunuz? Bütün bu ahlaksız ve sapkın tarikatlardan tiksiniyor musunuz? O halde, haydi! Beynimizi açalım ve pislikleri temizleyelim. Allahın'da yardımı ile bu seçilmiş görevde dasaaa'yı izleyelim ve bu kutlu görevde das-aAa cephesinde yer alalım. Şeytanlara karşı yapılan bu savaşta kazanan elbet biz olacağız... ve sonsuz mutluluğa biz ulaşacağız. şeklinde de bir reklam metni olabilir. [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 20:11 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 youtube'da irtica diye aratın çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Adnan Oktar, Harun Yahya ismiyle gezer nette. Kafasında bi setting kurmuştur, evrim teorisiyle kafayı bozup psikoloji literatürüne kendisini katmak üzeredir. Üzülüyoruz kendisi için. edit: evrim aldatmacası tabiri bu adamındır [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 20:15 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Bu sene ÖSS'ye hazırlanıyorum ve sadece eğitimleri iyi diye FEM'e gitme kararı aldım.Belki konu ile alakasız olacak yazdıklarımın çoğu ama Fetullah zihniyetinin kısaca özeti olacak... Öncelikle ben 18 yaşıma geldim ve hayatımda bir kez bile namaz kılmamış,dua bile bilmeyen biri olarak niye FEM'i seçtim.Eğitim güzel dediler,giden arkadaşlar çalıştırıyorlar dediler.Ok dedik yazıldık ve şunu diyebilirim ki öğretmenleri gerçekten çok çok iyi.Adamların sınıfta tek ders anlatışı bile benim evde 5-6 saat ders çalışmama eş gibi bir şey,ders dışı ilgilenmeleri vs. ise çok iyi.Herşeyin olduğu gibi bunun da bir aması var... Aşırı dinciler.Tarihçimiz 31 Mart Olayı'nda Harekat Ordusu'nu meleklerin yönettiğine,2. Abdülhamit'in de bunu görüp Allah beni istemiyor diye karşılık vermediğine inaniyor;coğrafyacı hapşırıyor "çok yaşayın hocam" diyoruz "çok yaşa demeyin allah'in işine karışılmaz" diyor.Türkçe öğretmeni yabancı filmlerin tamamının müslümanların birlik ve beraberliğini bozmak için kasten yapıldığını düşünüyor... Bu adamların ders anlatmaları dışında tek sevdiğim yanları ise hepsi Atatürk ve silah arkadaşlarına karşı acaip bir sevgi besliyor.Gösterme değil bu sevgi ciddi ciddi seviyorlar.Dershanenin her yerinde Atatürk resmi asılı.Tabii bunun da bir diğer yani var.Adamlar Atatürk'ü peygamber gibi birşey olarak görüyorlar.Osmanlı'nın son zamanlarından dinden çıktığını,Atatürk'ün dini tekrar getirdiğini savunuyorlar... Kadir gecesinde toplanalım dediler en sevmediğim şeydir bu dinci kesimle oturup birşeyler yapmak ama annem babam vs. biraz onlarla takıl,senle ilgilenmeyi kesmesinler dediler,zorla gittim.Perde asmışlar bir tane duvara hayvanı bir şey Fetullah Gülen'in bir cd'sini yapmışlar onu izlettiler.Feto birşeyler söylüyordu ama anlamadım telefonda oyun oynuyordum o sıralarda,bitti ışığı açtılar bi baktım öğretmenlerın çoğu ağlıyor... Bunların birde meşhur abileri,ablaları var.Bilirsiniz üniversiteyi kazandırdıkları öğrencilerine ev alıyorlar ama bir şartla.Evini kullandıracak.Bir odaya full koltuk atıyorlar 2-3 masa alıyorlar ders yapıyorlar orada.Saat başı da namaz kılıyorlar... 1 kez gidelim dedik gittik,hadi namaza dediler siz kılın dedim arkaya geçtim.Yanımda arkadaşımla oturduk kılışlarını izledik işte kıldılar kalktılar "allah kabul etsin" dedim.herifler onu bile almadılar ben kılmadım diye.Bir daha da gitmedim zaten.Bi de bu evlerde öğrenciler geceleri de kalıyor.Bir arkadaş var evi biraz uzak,çocuk bu abi dedikleri lavukların evlerinde ÖSS'ye kadar yani 3 ay kalacak.Bu evlerde ne radyo var ne de televizyon.Sadece Kur'an ... Aynı şekilde yurtlar var.Ona da gittik 3 gün,ona gitmez olaydım demedim fazla.Her sabah namazında biri geliyor seni yumruklaya yumruklaya namaza kaldırıyor.Geldi beni kaldırmaya çalıştı,"hadi namaza,hadi namaza" diye tutturdu.Önce afedersiniz "s.ktir pezevnk senle mi uğraşacam " dedim sırtımı döndüm herif bana "kafir" dedi kafam attı."Söyleyende benden düzgün olsa" dedim herif döndü söylene söylene gitti.Bu yurtlarda kaldığın sürece tek bir televizyon yemekhane de var onda da Samanyolu TV izleniyor sadece... Yine dershaneye dönelim.Dershanelerin içerisinde dinlenme odası altında ibadethaneler var.Bunlar yasak normalde ama adamlar öyle bir dizayn etmişler ki müfettişi bırak,milli eğitim bakanı gelse bir şey diyemez.Herkes biliyor orada ne b.klar döndüğünü ama malesef engellenemiyor.Orada sohbet adı altında din propagandası yapılıyor vs. Gelelim dershanenin en can alıcı noktasına.FEM dershaneleri 2 kattır.Alt kat erkekler,üst kat kızlar.Evet kız erkek karışık değiller.Kızların çoğu sanılanın aksine baş örtülü değil,çoğu açık,tabii bu şubeden şubeye değişebilir ama bizde çoğu açık ve kaşar.Üst kata erkek sokmuyorlar.Alt kata danışma ötesine kız geçirmiyorlar. Dershanenin asansörü var işte şifreli sadece öğretmenler biliyor.Biz bunun şifresini merdiven başında durup çalmıştık.Asansörle inip çıkıyorduk.Bir gün fark etmedik sabahın köründe uykulu uykulu 4. kata yanı kızların katına basmışız.neyse çıktık daha önce de hiç gitmemiş oraya kapıdan bir geçtik o ne , türbanlı büyük kadınlar , öğretmenler yani, ve bir ton.Bir baktık oradan bir kadın bağırıyor "allah belanızı versin burada ne arıyorsunuz,tövbe tövbe " ulan ne oluyor hala diye düşünürken jeton düştü baktım arkadaş " kaç lan kaç " diye arkasını döndü koşmaya başladı.Merdivenlerden aşağıya koşa koşa iniyoruz bu sefer bizim hocalar merdivende durmuşlar, bi de bizim "Kelebek Etkisi" lakabını taktığımız danışmadaki çocuk bekliyor.Bizi gördüler " lan ne arıyorsunuz orada " diye üstümüze atıldılar.Biz durduk işte "hocam sonra anlatırız özür dileriz" dedik aralarından geçtik direk sınıfa kaçtık.Anlattık vs. şifreyi aldığımızı da itiraf etmek zorunda kaldık,normalde kızların katına çıkmak dershaneden atılmaya bir sebeptir ama dershane de derecesi olan öğrenciler olunca ... :D Sınıf diyince aklıma geldi.Şans mıdır nedir bilemiyorum ama özel sınıfa düştüm.Özel sınıfın özelliği ne mi ? FEM'de kız erkek karışık tek sınıf.Şansa da sadece 3 türbanlımız var hepsi güzel ve tatlı kızlar.Gayette flörtümüzü ediyoruz :D Erkeklerın katında 2 sınıf var kızların olduğu birinde 7 erkek olarak biz variz.Horoz gibi kaldık ama mutluyum ben :D Eh bizim bölüm de bol kız olduğu için biz pası atıp defansa çekiliyoruz onlar geliyor :D Son olarak şunu demek istiyorum.Sene başında bizim sınıfımızdan bir erkek arkadaşım ve kız arkadaş çıkmaya başladılar.Sokakta gezerlerken kızların rehberlik öğretmeni olan şirret kadın bunlar görmüş.Sonuç olarak;kız dershaneden atıldı,erkek arkadaş bizim bölümden başka sınıfa sürüldü. Eh Fetocum'la pek bir alakası yok aslında konunun.Sadece onun köpeklerinin dershanelerinin nasıl işlediğini anlatmak istedim.İnanin bu sene yaşadığım şeylerin %1'i bile değil bunlar.Düşünüyorum da seneye bana da abilik gibi bir şey teklif ederlerse nasıl küfürler içeren bir red cevabi versem.Adamların kancası da ağır çünkü taktılar mı malesef peşini bırakmıyorlar.Fetoluk böyle bir şey işte.Allaha yakın bana uzak olsunlar plx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 fettullah gülene eşcinsel diyolar. Türkiyede tipine göre adam yokmuş, yurtdışındaki gaylerle takılıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 fetonun eşcinselliği gerçektir.dini ibadet adı altında kalem gibi çocuklarla al gülüm ver gülüm oynamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 adam uber super manyak guclu diyoruz siz ne bicim konusuyosunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 dark , yazın adeta belgesel niteliğindeydi. ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 said: adam uber super manyak guclu diyoruz siz ne bicim konusuyosunuz! güçlü olduğu için kendisi gibi güçlü , kaslı erkekleri tercih ediyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 bende bu fem turevlerınde kalmıstım.Yukarda arkın anlattıgı hersey dogru hatta eksıgı var.Sıkmamak ıcın anlatmıcam. Yalnız bırseyı anlatım. Bılgı yarısması yapmıslardı yurtta.Bızde fınale geldık.Final sorusu: Türkiyenin başi secdeli ilk cumhurbaşkanı kimdir.Atatürk yazdık biz.Cevap özal çıktı :) burdanda kurulması gereken bağlantı kurulabilir. özal abd fetullah abd vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Fem'e gidiyorum.DarkRider ın anlattıklarıyla birebir karşılaştım herhangi bi abartma gibi bişey sozkonusu degil kesinlikle.Yalnız bizim subede kız yok sadece erkek.Haftasonu grubunda varmıs 3 4 tane bilmiyorum.Haftaiçiyim ben. Bende 5 gunluk yurt programına katılmıstım 3.gunun sabahı hadi eyvallah deyip evime geldim.Feto cd si izletmeye basladılar yurtta çıktım gittim 3. dk da.Kutuphane diye adlandırdıkları yerde sadece kocaman bitane Kur'an vardı yurt içinde.Ne biliyim iğrenç bi oluşum tamamen kendi içlerine çekmeye çalısıyolar.100 kişi çagrıyolarsa yurda bunların arasından 2 3 kişi bile çekseler kendi içlerine kar olarak sayıyolar.Danışman hocası namaz kılmayan ben ve diger arkadaşlarıma siz namaz kılmayınca ben uzuluyorum diye psikolojik baskı falan yapıyodu.Yemedik şahsen.Yurttan sonra da ilgilenmeyi kestiler zaten evi falan ararlardı sorarlardı falan yok artık.Şikayetçimiyim değilim.İyi böyle. Ne biliyim bu iğrenç oluşumun içinde olmamdan dolayı huzursuzum ancak şartlar bunu gerekyiriyo.Fem'in öss sistemi gerçekten inanılmaz başarılı.Sınavdan sonrada aynı ilgiyi surduruyorlar.Bi şekilde yerleştiriyolar sizi bi yerlere.Ne biliyim işte az kaldı bitse de gitsek modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Sensible çok ciddi bir hata yaptın, kimse senin konundan bahsetmiyor herkes fettullah'tan bahsediyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 herkes başlığa gelıyor ahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 bildiklerimi kisaca payla$im. Fettullah amca insanlarin dini duygulari uzerinden farkli emelleri kovalayan,siyasi hedefi yokmu$ gibi gosterip,gunumuzdeki bir cok siyasi partinin alt tabanini olu$turan,vatanini cok sevdigini iddaa edip,ulkeye giri$i yasaklandiktan sonra nefret ettigini vurguladigi amerikada ya$ayan garip bir insan evladi.zamaninda gene patidan bu amca ile ilgili jandarma gk nin bi raporunu vermi$ti bi arkada$imiz onu bulmani tavsiye ederim.Ayrica $u anda ulkeye giri$i serbest hatta ulkede ikamet etmekte bildigim kadariyla.Kendi politikalarina gore-ki bizzat tanik oldum bu mevzuya-universteyi kendi dershanelerinden kazanan gencleri israrla ogretmenlik yapabilecekleri dallara yonlendiriyorlar.Ornek veriyim;bir yakinimiz eleman saglam puan almi$ti sayisal ogrencisi.Muhendis olabilecek puani aldi FEM de okuyordu ve bu me$hur abilere falanda takiliyordu.Tercihlerde matematik bolumunu okuttular buna.Cunku okul bitince i$e girecegi yer hazir.Bu insanlar super bir zeka ornegi gostererek yillarca biz solcularin farkli $ekillerde(daha dogrusu ideolojimize daha uygun $ekillerde)yapmaya cali$ipta yapamadigi $eyi yapiyorlar.Egitim sisteminin icine giriyorlar ve her yeni insani yeti$tirerek bugune degil,ileriye yonelik oynuyorlar.Beyin takimlarini olu$turup,kadrola$iyorlar.Bunun yani sira cokta guzel para kazaniyorlar tabiki :) Hepsinden ziyade ilk kurumlar olu$turulurken finansmanlari kimdi,neydi,nerdendi cok merak ediyorum acikcasi .. Adnan hoca hakkinda pek fazla bilgim yok ama bildigim kadariyla bu sanat camiasinin icinden bir cok mankeni falan kendine baglami$ bi adamdi.Hatta bu motor mevzusu mu ne bundan cikmi$ti eger atmiyosam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Uyuz oluyorum bu FEM'de olanlara ya. Kız-erkek ayrı ne demek? Yasası yok mudur bunun? Eğitim karma olmalı diye. Kızlar katına çıkamamak ne demek? Çıktığını görünce edersanede türbanlı dolaşan bir kadının "tövbe" demesi ne demek? Mantıktan yoksun şeyler yapıyorlar o ayrı da yasası yok mudur hakikaten, haremlik selamlık bu ne ya? :( Adnan Oktar da Feto da aynı dıtın soyu tipler. Hepsinden nefret eder. Allah'a yakın dünyadan uzak olmalarını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 FEM'e gittim bir yıl, saçlar uzun diye hiç çağırmadılar lan o ucubik programlara. Kafire benziyorum herhalde, ilginç. [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 23:59 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ben orta okulda anafene gitmiştim...o yüzden fem i seçmedim bu sene finaldeyim...final kral ya =)...ben abilere gidiyodum dini öğretmeleri iyi hoşta...fazlası abartısı war o çok kötü işte...biz abilere gidioduk bi arkadaşı sabah namazına kalkmıo fln die devamlı çocua kem küm fln ediolardı...geçen gün gördüm çocuk inancını kaybetmiş....ben o adamların din için çalıştıklarına inanmıorm sadece bi takım oluşturma örgütlenme gibi bşi...islamiyet bu deildir...ben dinime çok bağlı müslümanlığı neredeyse tümüyle yaşayan bi insan olmama rağmen...içkimide içerim...günahımıda işlerim...sevap la günah ayrı şeylerdir...ama fakat lakin bunların yaptıının islamiyetle alakası kalmamış artık...ve bu insanlar yobaz olarak yetişiyo...akıllı olan dinlemiyo ztn...ben mesela namazımı kılardım ama bana hiç bişeyi zorla yaptıramazlar...istemediiim zmn kılmazdım...lisede aramaya devam ettiler fln gitmedim...bu insanların %99 unun akp ye oy vermesi ve akp nin oylarda çok üstün durumda olması durumun ciddiyetini gösteriyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ben lise 3 te bunların dersanedeydim. programlara filan da katılıyorum. hafif dindar da bi insanım. namaz kılmayı filan yadırgamıyorum o yüzden normal bi insan tipindeyim onlar için. gittik bi gün işte yine eve. ders çalışmamamız gerekiyo. abi geldi bize ne dersin olm burda işi öğreneceksiniz adam akıllı sonra ünide hizmet için çalışacaksınız. gerekirse dersinizi feda edeceksiniz filan diye baya ateşli bi konuşma yaptı. bida gitmedik tabi eve. dersanedeyiz yine artık tercih dönemi yaklaşmış. rehber hoca geldi bana gayet gizli bişey yapıyormuşuz gibi " bak" dedi " polis akademisi sınavları var, girmek istiyomusun " dedi. ben de düşünmüyorum filan dedim. sonra durdu. çok manalı bi şekilde neden polislik sınavına girmeni istediğimizi biliyosun di mi dedi. ben de evet biliyorum o amaca yönelik bi eğilimim yok filan dedim. sonra bi soğukluk oldu. dersanede o hocadan bana karşı filan. öyle yani. aramızda hala össye girecek arkadaşlar var. tavsiyem. evlerine gitmeseniz bile onlardanmış gibi görünürseniz her türlü yaprak testi, özel denemelerini, özel eğitimlerini alırsınız sonra da çeker gidersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar