Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Yokken Müzik Hayatınızda Değişenler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar.

2006 Yılında burda bir çok müzisyen arkadaşımız vardı az çok biliyorduk kimin ne yaptıgını ne ettiğini..

Merak ettim açıkcası paticik yokkenki dönemimizde neler yaptık müzikal anlamda, ilerledikmi yoksa duruldukmu...

Ben açıkcası 2006 Haziran ayında grubum '' Kaos '' dan ayrıldım.

2007 Şubat ayına kadarda hiç davul çalmadım. Şu aralar '' Maske '' adlı bir grupda davul çalıyorum..

Grup alternative rock yapıyor ve daha önceden 3 tane demoları var. Kendi bestelerinide yapıyorlar yani...

Birbirimize çabuk alıştık bende davula çabuk alıştım. Aldık başımızı gidiyoruz album öncesi altyapı çalışmalarındayız...

Şu aralar yeni davul alma telaşındayım...

Onuda paylaşayım sizinle...

Tama Starclassic Performer

Tama İron Cobra Power Glide Twin Pedal

Sabian AA Series 17'' 18'' Crash

Sabian AA Series 20'' Ride

Sabian Handmade 18'' China

Ziljian Top - K Series Bottom - Z Series Hitat

Master Work Resonant Series Splash

Uzun zamandır para biriktiriyorum bunlar için... Rahat 5000 YTL Tutacak..

2500 YTL Biriktirmek İstiyordum Sonra Düşündümki Bu Biriktirme Sürecini Uzatıp Bir 2500 Daha Niye Yapmayayım...

Bakalım İşte Hayırlısı..

Anlatın Bakalım Arkadaşlar Dinliyoruz Burda Biz Bizeyiz :D

[ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 20:44 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
1xAmerican standart stratocaster
1xFender Fm210r
1xBossgt-8
1xBoss od3 aldım :) yeni amfim için para biriktiriyorum.

Eskisi hadar jın jın şeyler dinlemiyorum, daha çok Eric Clapton, SRV, Gilmour gibi kişileri dinliyorum.
İşte böyle :)
Mesaj tarihi:
össyi kazanınca halamlar beni bordosundan bir meksikan fender jazz bassa layık gördüler.
lakin ben müzikle aramı bozdum eskisi kadar çalmıyorum, gitarı elime aldığımda gerilediğmi görüp sinirimi bozup hiç hiç almıyorum kısır döngüde yuvarlanıyorum...
Mesaj tarihi:
alt rock (muse,placebo,vs.. diyelim) 'tan melodic death metal'e terfi ettim.
flamenko gitar çalmaya başladım.

baya bi kapalı kalmış paticik demek ki.
Mesaj tarihi:
Lead gitardan vokal ve ritm gitara geçtim :) Vokal olarak geliştirmeye çalışıyorum
Elektroyu hafifletip akustiğe ağırlık verdim. Çok iyi bir grup vokal olarak katılmamı istedi ama kahrolası güzel sanatlar sınavı işi bozdu :(
1000 dolar biriktirdim. 500 daha biriktirip sağlam bir Takamine veya Ovation elektro akustik alacağım

Redall o grup toxicity'yi çalıp derece aldığınız grupmuydu? Eğer oysa iyi yapmışsın çünkü harcanıyordun bence.

[ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 21:30 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
3 Rus, 1 Alman ve benden oluşan Iron Kaputt diye bi gruba girdim. 3 kere çaldık dağıldık. Aradan 6 ay geçti şimdi tekrar toplandık, daha sadece 1 kere çaldık. Çaldıklarımız da Pentagram ve Aria diye bir rus grubu. Arada Testament, Judas Priest, Motörhead falan da olacak ilerde.

Onun dışında ekipman arayışlarım devam ediyor ama pek param olmadığı için çok bir şey alamıyorum.

Para biriktirip Line 6 Floor Pod aldım. Beğenmedim geri yolladım paramı geri aldım. O paranın bir kısmıyla gitarıma DiMarzio ToneZone ve Air Norton manyetik taktırdım. Adam takamadı rezil oldu gitar.. geri götürdüm daha beter oldu. Dersler yoğundu, sonra finaller girdi 3-4 ay o rezil gitarla oturdum. Şevkim kırıldı. Nerdeyse hiç çalmadım.

Grup tekrar toplanıyoruz deyince götürdüm gitarı yaptırdım 40 euro bayıldım. Şimdi süper gitar. Geçen hafta da Marshall JH-1 Jackhammer pedal aldım. Daha da süper oldu.

NOT: Alman arkadaş ayrıldı gruptan, yerine başka bir Türk geldi. 3 Rus, 2 Türk olduk. Almanya'dayız bu arada. :D

Bu kadar. :)

[ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 22:06 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
İki funk grubuna girdim ve ayrıldım.

Transparan grubuyla beste çalışmaları devam ediyor. "Ner'de Kaybettim Seni" adlı şarkıya klip çektik. Kurgusunu yaptık.

İkinci elden kelepir M Audio Keystation Pro 88 ve Nord Lead 2 sentezleyici modül aldım.

Ama hala adam gibi vintage tonlarım yok. Zamanla eksikleri tamamlayacağım.
Mesaj tarihi:
Gitara halen devam... Ibanez S520EX almıştım patiye takılmadığım zaman, onunla devam ediyorum ton olarak gayet iyi, ama hala lead tekniklerine alışmış değilim, son zamanlar teori ve teknik çalışıyorum... World of Warcraft olmasa herhalde şu ana kadar daha çok ilerleme olabilirdi ama ne yapalım ememoarpici edikşın :/
Mesaj tarihi:
ünivi kazandın haliyle eski grubumdan ayrılmak zorunda kaldim. 1 senedir ne adam gibi gitar çalıyorum ne klavye.
bu aralar yeniden kascam gitar olayına
ayrıca rp50 pedalımdan bir an önce kurtulmam gerek :)
ileri tuşu çalışmıyor zaten sadece geri tuşu çalışıyor...

müzik hayatım 0 bu aralar yani.
Mesaj tarihi:
çok çok daha büyük bi metal-rock arşivi kültürü edindim.jazz ve fusion müzik türlerindende çok büyük zevk almaya başladım. gitar eğitimime 4 aydır ara vermiş durumdayım öss nedeniyle. renk akor fflana biliyorum. bildiklerime kendi çabamda bestemsi şeyler yapıyorum arada. çok nadiren biraraya gelip stüdyoya giden bir grupta lead gitarım. doğaçlama ağırlıklı enstrumental müzik.
Mesaj tarihi:
En son kasdava çıkmıştık sanırım kapanmadan paticik. 4 ödül almıştık heheyt=) (vokaldim ben). sonra coverfestte boy gösterdik 2. olduk lisede olmasam da hala kabul ettiler sağolsunlar, belki görenler olmuştur ratm - killing in the name çaldık. Sonracıma, beste çalışmaları devam ediyor, o çalışmada vokal-gitar olucam sanırım, tek gitar olucak gibi görünüyor.

Bir yandan da tool çalmaya çalışıyoruz eğlencesine, konser falan olursa yazarım buraya da=)

Müzik zevkim, funk-fusion jazz a ve blues a doğru kaymaya başladı. Hemen hemen hiç dinlemiyorum artık death falan. Alternatif te dinler oldum, ilginç gruplar buldum öyle devam ediyorum işte hayatıma=)

Pati bayağı kapalı kalmış ya..
Mesaj tarihi:
Grubum Kararsız dağıldı . Başka bir sürü grupta çalmayı denedim bir sürü insanla çalıştım bir sürü insanla tanıştım =)

Şimdi iyi bir grup arayışı içindeyim.. Kendime Yeni Keman aldım ve gitar aldım evde bulunsun diye..
  • Yeni Oluştur...