Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HD'de yaşadığım büyük bir sorun

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Bir download yaparken mesela 3 gb'lık bir dosya indiriyorum masaüstünde o dosya hemen 3gb'lık görünüyor(sanki 3 gb inmiş gibi) fakat hala indirmeye devam ediyor haliyle.
Harddisktede bu 3 gb yeri kaplıyor. Dosya tamamiyle inmeden silersem harddiskte kapladığı o 3 gb hala yerinde kalıyor silmemiş gibi. Boşu boşuna 15-20 gblık bir alan şuan hd'den kaplı halde duruyor.

Ne yapmam lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

torrentlerde yaşıyorum. sanırım sorunu anlatamadım.

misal 10gblık bi dosya indirmeye başladım. Dosyayı inmeye başlarken boyutu ne olur? 100 200 300kb diye ilerler değil mi. Ne kadar inerse o kadar yer tutar. Ama bende öyle değil direk sanki inmişte 10gb olmuş gibi yer tutuyor. Ve ben bu dosyayı sildiğimde(iptal ettiğimdede) harddiskte ki götürdüğü 10gb'ı geri getirmiyor. Diyelim 10gb'tan 5mb'tı indi, sildiğimde o 5 mb gidiyor harddiskten.
Sosyal ağlarda paylaş

Kullandığın torrent programına göre değişir. Genelde sağ tıklarsın, çıkan menüde sil vardır.

uTorrent için mesela:

EDIT: İstersen .torrent dosyasını da silebilirsin Mavi'nin dediği gibi. (benim resimde Delete .torrent + data seçenek örnek olarak)

[ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 14:02 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

azureus var ve o dediğin yok beah. gözatıcıda göster diye bi şık vardı. zaten ordanda sildiğimde gene kapladığı yer değişmiyor. amanın...

edit : tamam buldum fakat bi sorun var. şimdi diğer sildiklerim ordan görünmüyor fakat dataları hala bilgde. onları nasıl silebilirim

[ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 14:12 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...