Masteis Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Bir download yaparken mesela 3 gb'lık bir dosya indiriyorum masaüstünde o dosya hemen 3gb'lık görünüyor(sanki 3 gb inmiş gibi) fakat hala indirmeye devam ediyor haliyle. Harddisktede bu 3 gb yeri kaplıyor. Dosya tamamiyle inmeden silersem harddiskte kapladığı o 3 gb hala yerinde kalıyor silmemiş gibi. Boşu boşuna 15-20 gblık bir alan şuan hd'den kaplı halde duruyor. Ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 dosya normal olarak silinemiyor mu download manager kullanıyorsan ordan iptal ve dosyayı tamamen kaldırı seçmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 torrentlerde yaşıyorum. sanırım sorunu anlatamadım. misal 10gblık bi dosya indirmeye başladım. Dosyayı inmeye başlarken boyutu ne olur? 100 200 300kb diye ilerler değil mi. Ne kadar inerse o kadar yer tutar. Ama bende öyle değil direk sanki inmişte 10gb olmuş gibi yer tutuyor. Ve ben bu dosyayı sildiğimde(iptal ettiğimdede) harddiskte ki götürdüğü 10gb'ı geri getirmiyor. Diyelim 10gb'tan 5mb'tı indi, sildiğimde o 5 mb gidiyor harddiskten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Kullandığın torrent client'ı yapıyor onu. Dosyayı direk elle silmek yerine, torrent client'ı içinden silmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 onu nasıl halledicem ^^ cahilim cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Torrent ve veriyi sil' i seçiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Kullandığın torrent programına göre değişir. Genelde sağ tıklarsın, çıkan menüde sil vardır. uTorrent için mesela: EDIT: İstersen .torrent dosyasını da silebilirsin Mavi'nin dediği gibi. (benim resimde Delete .torrent + data seçenek örnek olarak) [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 14:02 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 azureus var ve o dediğin yok beah. gözatıcıda göster diye bi şık vardı. zaten ordanda sildiğimde gene kapladığı yer değişmiyor. amanın... edit : tamam buldum fakat bi sorun var. şimdi diğer sildiklerim ordan görünmüyor fakat dataları hala bilgde. onları nasıl silebilirim [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 14:12 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Azureus kullandım ben de zamanında o dediğin olay bende de oluyordu. Azureus içinden silmen lazım işte, nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama oluyor(du). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 işte o lazım ehu, HELLYE buldum... sonunda cigabaytlarımı geri aldım. saolun [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 14:14 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 benim bildiğim torrentler böyle çalışıyordu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 torrent olaylarına aktımda şimdi o yüzden sorunlar yaşıyoruz ehuhu. 1 yaşıma daha bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 evet torrent kullanirken dosyaya basladigin anda ne kadar yer gerekiyorsa hemen kesiyor =) ama utorrent kullaniyorum onda arkadaslarin dedigi gibi sildigin zaman problem olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 torrenti clientten kaldırmazsan hash muhabbetine tekrar indiriyor olabilir. dosya kayıp falan diyip yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar