Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavsiye: hangi server nasıl bir char

managerx

Öne çıkan mesajlar

uzun süre starwars galaxies oynadım sonra nge gelince eve e gectim halen onu da oynuyorum biraz sıkıldım wow a başlıycam bugun 2 saate bitecek download
pve oynayıp item peşinde koşardım starwarsda, toplu raidleri de severim ama healer falan lık bana gore değildir pek nasıl bir karakter ve server tavsiye edersiniz
swg: aceh,mesa
eve:calderion
Sosyal ağlarda paylaş

Heal bot olmak istiyorsan Priest acma Paladinler kat kat daha iyi o isi yapiyor(AOE heal felan demeyin bana su an bosslar 360 derecelik dmg atiyor olabilir ama yakinda pek cogu 180 dereceye donecek) simdilik gerci bana kalirsa blizz. paladinleri iyi bir nerfleyecek aynen druidlere yaptigi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

mage aç pvp nasıl olur onu yaşa
warrior aç iman kuvvetiyle nasıl adam kesilir onu hisset

warlock aç ez mode oyna 2 dot at bide fear sonra vur kaç ama zevk alama banane

hunter aç arkadalardan çıt çıt vur adama ne kadar zevk alırsın bilemem bi süre sonra kendini dötçü hissediyosun.

rogue aç clasının hakkını vererek oynarsan zevk al.warrior
gibi allah kitap dalıcam deilde ben beklerim beklerim adamı gafil anında yakalarım emerim dersen olur

shaman aç high lvl olana kadar ooh yeah /flex yaparsın imba sanarsın sonra bi bakmışsı seni healer olmak içn alıyolar başka bi nedenin kalmıyına hayallerin yıkılır.

priest aç heal bot ol.ama isyan edip shadowda olabilirsin o ayrı.eskiden shadow iyidi ama şu an o kadar etkii deiller sanırım en azından ben öyle algıladım.

paladin aç big bubble ol ne diim ben bu clası anlatmak bile istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim neden anlamak istemiyorsunuz yahu.insanların zevkleri çok farklıdır.sen stealth halinde yavaş yavaş gezip sinsice saldırmayı sevebilirsin ama adam çata çuta dalayım ben,yanımda petim olsun seveyim besleyeyim onu diyebilir.rogue oyna,hunter oyna demek pek bişi ifade etmiyor.baksana adam yukarda mage shaman falan demiş.tüm classlar yazılabilinir bu topic altında.yapmayın allasen.

her classı level 20 ye kadar getirmek çok iyi bir yöntemdir, bok atmayın.class şeylerini okumaktan çok daha faydalıdır. ne çeşit bir class olduğu belli olur zaten level 20 ye kadar.

bence hunter ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Bladefist serverında Aliance seçebilirsin. Türk oyuncu sayısı fena değil. Classlardan da senin seçmen lazım ama ben sana genel olarak şöyle bir tanımlama yapayım.

PvP: Eğlence, bol bol gülmek, insanları fıtık etmek için rogue. Yanlız kasması biraz zordur, party bulup instance yapmak özellikle 60tan sonra kasıyor.
Mage ve hunterı da bu sınıfa soka biliriz ama bence rogue kadar eğlenceli değiller.

PvP(imba): Ben imaba olacağım, ona buna bi çakıcam bir de yerden yiyecek diyorsan warlock(oynaması kolay, bu yüzden yine nerf diyorum) ve druid oynaması bence zor ama bilirsen de seni imba yapar.

PvE: Mage çok iyi AoE(bilmediğini varsayarak söylüyorum anlamı alan etkili büyü) atar. Ortalama 5 tane moobu hemen kesersebilirsin.
Bir dungeon yaparken Priest ve warrior çok rahat yer bulur. Hiç item sorunu çekmezsin. Hele guildnini main tankıysan üzerindeki itemlar konusunda bizzat ilgilenirler :)

Shaman ve Paladin: Bunlardan ne olursa olsun birini al 20lvl kas. Shaman PvP de daha iyidir. Paladin de PvP de ölmez(ama pek öldüremezde).
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de yarı yolda bıraktıım palam ve shamanımdan sonra başka bi realm'e geçip horde olmaya karar verdim.
Bana da lazım bi class tavsiyesi ama ben üşengeç adamım, şöle shaman gibi ghost wolf tarzı bi şeyleri çabuk alan, battlegrounds'da ownage yemiycek bi class arıyorum. Var mı böle cengaver bi şey?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...