Sensible Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Türk internet tarihinin gelmiş geçmiş en iğrenç,en korkunç olayı. Baştan uyarıyorum,yaş sınırı olarak 30+ bile yetmez. 2000 yılında bir müzik forumunda gerçekleşiyor. Sezen Aksu hakkındaki bir konuda birisi Sezen Aksu hakkında bir tabir kullanıyor. Bundan sonra zaten olay kopuyor bütün millet birbirine giriyor,hayatınızda duyamayacağınız laflar konuyu süslüyor.Öyle ki hayretler içeriside bırakacak birşey. Olaya daha sonra dahil olan enteresan bir kişilik ise bütün olayın seyrini değiştiren şu ölümcül cümleyi kullanıyor: "Bu sayfadaki yazıların hepsini okudum ve mahmut sen haksızsın ib... Seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım" İşte link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 bu çooook önceden vardı sanırım.. orda yazılanlardan küfür kitabı olur bu arada ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 çok eğlenceli bir tartışma bence. hoplayanmanda'da az kullanmadık oradaki materyali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 hımhımlamakla yetiniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 sonuna kaar okuyamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Seni kiniyorum ve sana laflar hazirladim bu topraklarin en efsane cumlelerindendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Küfürpedia gibi bişey yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 klavye delikanlılığı ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 seni kınıyorum ve sana laflar hazırladımı her fırsatta kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Bu arada kufret.com'un kapanmasının beni çok üzdüğünü belirteyim. Gece uyuyamadığım zaman oradaki küfürleri yarım saat okuyordum. Öyle yoruluyordum ki oturduğum yerde, hemencecik sızıyordum. Gerçi gecenin bir yarısı kabus görerek tekrar uyanıyordum ama olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 çok seviyesiz. ancak komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 rofl ayıptır yav, böyle içerikler yakışmıyor patiye falan, bu kısmı uzatın işte de, şu alttakine yarıldım illa ki belirtmem lazım; said: mahmut tartışmanın sonuna doğru demiş ki; Aslinda cok seviyeli ve edepli birisi olarak bu münferit olayin sizde iz birakmamasini özellikle rica ederim. Saygilarimla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Oooo yeni şeyler ögrendim valla phauhuahua :D Artık kimse laf dalaşına giremez benle uhehuehöehö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Böyle bir kavga yaşanmaz tekrar :) sözlükten bir entry http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=6678003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 yuha bu ne bea :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 haydaa ben dağıldım, o sözlük entrysini de okuyunca bastım kahkahayı, hepten koptum lol be ayıptır kardeşim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 sözlük entrysi tuz biber olmuş resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 hamam taşı gümüşten şimdi geldik s..... bana bunu öğreten senin .... enişten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ailecek hastasıyız bunun (: kadir abi ftw ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 müthiş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 hepsini okuyamadım çok salakça bişey bı forumda böle küfür edebilen insanları insan sınıfına koymuyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Bence bu adamlarin %90 aynı zamanda kınayt online oynuyodur:)),iikide kurtulmuşun allahın belasi tinerci yuvasi oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 2000'lerde ne naytı, uo revaçtaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 oha höst falan oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 2000 lerde Türkiyede uo oynayan adam sayısı bir elin parmakları kadardı.Snn bile yoktu piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar