BlaCk Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Arkadaş pcme format at dedi gittim attım ama oda nesi, driverların nerde dedım yok dedi. nası yok ya falan derken ne yapacagımı sasırdım haliyle ne ses kartı ne ekran kartını tanıtabıldık. ses ve ekran kartı on board. ve main board'unun markasını ve modelini de bilmıyoruz. Dolayısıyla driverlarıda bulamıyoruz netten böyle bi durumda ne yapılabilir? nası bulacaz bu driverları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 http://www.cpuid.com/download/cpu-z-139.zip bu programı kullanarak anakartının markasını modelini bulabilirsin. sonra bu modele göre driverları googledan aratıp bulabilrsin kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ana kartı buldumda bu seferde drıverını bulamıorum. ecs m935d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 anakart ne markaysa sitesine girip driverı rahatça bulabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bu olayda bahsi geçen şahıs momo'dur bu arada. main board ve model i bulduk ta mainboard uretıcısının sitesinde bile yok driverları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 up! bulamıyoruz hala driverları. ECS m935d buymuş mainboard. sitesinde bulamadım ben böyle bi model. yardımcı olursanız arkadaş bi feraha ericek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 dostum sizin durum biraz vahim bence bikaç bilgisayarcıya falan gidip sorun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 arkadaslar sımdı bılgısayarcı kadınla konustum kadın bana pin numarası soruyo.ılk basta bana onerılen programdakı maınboard bılgılerının hepsını yazdım sımdı de pc yı buraya getırsen ıyı olur dıo. dagıtıcam bu bılgısayarcıyı madem ole neden vermıosun basta bana drıverlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 arkadaslar bilgisayarı hallettırdım ama adam bıle koydugu parcaların drıverını yaklasık 2 saat aradı. neyse seslerıme kavustum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 sonunda hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 artık carlito'ya bağlayabilirim :W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Bilgisayar alıyorsun yanında driver yok garipmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ya bu bılgısayar babamın ofısın bılgısayarıydı 5 yıl once almıslar sora yenı bılgısayar aldılar 6 ay once falan bende eskı kasayı bıraz degıstırdım ama adamlar drıverlarını koymamıslar.sorun bundan ıbarettı cozuldu cok sukur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar