Passanger Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Ses kartı alacam ne onerırsınız hıc bır fıkrım yok ses kartları hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 bir fiyat aralığı verirsen yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Valla 50 60 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 İlk ses kartımı 90 yılında almıştım, son ses kartımı 2001de aldım. Ne zamanki artık mainboardlar ses kartlı oldu benim işim bitti ses kartı ile. Ama eskiden en iyisi soundblaster idi son kullanıcı için belki hala öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 o fiyata creative audigy value 7.1 ses kartı alabilirsin. sanırım daha iyi bir seçenek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 onboard 7+1 ses kartım var, beni idare ediyor. eğer çok pro aramıyorsan boşver alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 fistana +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Ben de zamanında gaza gelip Sound Blaster Audigy 2 ZS ses kartı almıştım. Oyunlarda falan farkediyor diye dedikodulara uyduydum. Nerdeyse hiç farketmedi. Realtec AC93 mü ne neydi onboard kartın chipseti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 bence ses sistemi neyse ses karti onu desteklesin yeter. artik bu devirde ses kalitesinde falan hic bi fark goremiyorum. normal bi kullanici/oyuncu'nun $30lik 7.1 bi karttan daha pahali bi ses kartiyla ne yapabilecegini cozmus degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar