Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müzik tavsiyesi istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aradığım tarz bu

Müzik Naruto ost si

Etnik melodi ağırlıklı heavy metal mi oluyor bilmiyorum artık =)

Müzik zevkim: Son zamanlarda bolca Porcupine Tree, Nevermore, Therion (ilk albümler) felan dinliyorum.

Onun haricinde zaten Opeth, in flames, haggard, Doors, Shadow Gallery felan abonesiyim
Mesaj tarihi:
Evet o şarkı süper=) repeat e aldım dinliyorum
Buna benzer şarkıları ben de arıyorum artık...

Üstte saydıklarından bi Therion u ve Opeth i biliyodum şimdi diğerlerine de bakıcam, sağol ;D
Mesaj tarihi:
Sana Within Temptation - Mother Earth albümünü verelim. Diğer albümlerini bilmiyorum ama Mother Earth tür olarak baya benziyor.

Denemek için burdan buyrun

EDIT: Ayrıca Epica - The Phantom Agony albümünü de tavsiye ederim. Örnek klip

[ Mesaj 16 March 2007, Friday - 21:42 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Folk metal diosan benim bir numarali tercihim Betray My Secretstir.Shamanic Dream, Oh Great Spirit ve From The Goddess en sevdigim parcalaridir.tavsiye ederim

p.s: link veremiorum cunku bu grubun tek albumu var bildigim kadari ile ve bende tamamen arkadastan sansa buldum :)
Mesaj tarihi:
lumsk hakkaten güzel grup fakat uygun bi tavsiye değil kanımca.

asya etkisi göremezsin. iskandinav folku barındırır. irlanda efsanelerini vs vs anlatır. şarkılar isveççedir. narutodaki aynı enerjik yapıda değil.

bence power/folk karışımı şeyler önermek, öğrenmek daha yararlı olur.
Mesaj tarihi:
Ensiferum finntroll ü felan zaten gani gani dinliyorum. Ben metali arka planda ,etnik çalgıları önde olsun bişey istiyorum. (Ayrıca Türkçeyi de katlediyorum)
Mesaj tarihi:
Daha çok power metal havasında... Buna tonları çok benzeyen bir grup var alman, Freedom Call diye sağlam bir grup... Şu an iki şarkısı var bende Flying High ve Warriors diye, klavye de kullanıyor abilerimiz, gerçekten sağlam...

http://www.youtube.com/watch?v=mrLEQ5_F5sg

Edit : Edenbridge var bir de , Arcana diye bir şarkılarını dinledim şu ana kadar, gerçekten sağlam ve bayan vokal, progressive power havasında biraz, klavye ağırlıklı, magical fantasy gibi bir havası var şarkının...

[ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 08:57 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Metalle uzaktan yakından ilgisi yok (gerçi var.. Ritchie amca :p) ama Blackmore's Night seveceğine eminim senin. Müzik zevklerimiz baya uyuşuyor. Gerçi dinliyodun zaten galiba.

[ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 09:59 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ensiferum'un çok güzel şarkıları var iskandinav viking ezgileriyle falan... bağlama , perküsyon gibi şeylerle , sanki tıpkı kendini bir fakir ama mutlu kötün tavernasına girmiş halay çekiyor gibi hissediyorsun :)
Mesaj tarihi:
Folk Metal olarak Finntroll var Svart Djup isimli parçalarını tavsiye edebilirim birazdan da upload yapmayı deniyeceğim yapabilirsem link veririm
  • Yeni Oluştur...