numberten Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Bu telefonu almayı düşünüyorum aranızda kullananlar varsa yorumlarını alabilirmiyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Selam Yaklaşık 1.5 aydır Samsung D900'ün siyah modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Bundan önceki telefonlarımın hepsi nokia idi ve ilk defa nokia dışında bir marka aldım. Açıkcası ilk önce alırken biraz tereddüt ettim nokia da ki kolaylığı, sadeliği ve çekiciliği bulabilirmiyim diye. Ancak 1.5 aydır samsungun bu modelini kullanıyorum ve oldukça memnunum. Ben 720 YTL gibi bir fiyata almıştım telefonu peşin. Şu sıralar bayağı bir düşmüş olmalı fiyatları. 2 kere yere düşürdüm ve hala sapasağlam kullanıyorum ne kapağında ne camında nede tuş takımında herhangi bir problem yok. Yani telefonun sağlamlığından şüphe duyma. Kapağının sürgülü olması hiç bir problem çıkartmıyor kapak tıkır tıkır çalışıyor, takılma vb bir problem kesinlikle yapmıyor. Hatta şu videoyu izleyebilirsin :) Samsung D900 ile buzu kırıyorlar. http://www.youtube.com/watch?v=kAChtLP0DsY Telefonu almaya karar verirsen ilk 1 hafta içerisinde şarjı 2 günde bir biter. Samsungların şarjı kullandıkca ve şarj ettikçe yani doldur - boşalt yaptıkça açılır. Telefonu ilk aldığım zaman 2 gün içerisinde şarjı bitti bu ne yaa dedim. Sonra araştırma yaptım telefonu kullandıkça şarj ettikçe pilin ömrünün artacağını duydum ve tam anlattıkları gibi oldu. Şarj problemide yok. Telefonun menüleri oldukça hızlı. Nokialar gibi symbian işletim sistemi yok haliyle menülerde hızlı hızlı gezebiliyorsun. Symbian gibi bekletmiyor duraksamalar olmuyor. Telefonun kendine özel telesekreteri var. Çalınmalara karşı güvenlik olayı var. Telefonu biri çalıp başka bir kart taktığı zaman senin daha önceden belirlediğin numaraya senin belirlediğin bir mesajı gönderiyor. Ben en belirgin 1-2 özelliğini yazdım nette araştırırsan özelliklerinin hepsini en ince ayrıntısına kadar bulabilirsin. Ekranı LCD ve ekran çözünürlüğü, parlaklığı, kalitesi oldukça iyi. Telefonun siyah, kırmızı ve gri renk seçenekleri var. Kısacası dediğim gibi 1.5 aydır bu telefon elimde ve çok memnunum. Edit / Ekleme : Unutmadan ekliyeyim samsung D900 yılın en iyi cep telefonu seçildi. // Bu da senin için iyi bir kriter olabilir. [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 21:32 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mavi çok sağol bu kadar detaylı yazmıssın. Benimde içimde tereddüt kalmadı çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Ne demek lafı olmaz. Sormak istediğin, kafana takılan şeyler varsa sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Saol şimdilik birşey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 mavi öyle bir anlatmışsın ki ben bile alabilirim bu telefonu çok hoşuma gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 hakkaten canım çekti resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Diger samsung modelleri gibi calarken titreyemeyip, titrerken calamiyor mu bu aletde? Yada disaridan telefona yüklenen resim tam ekran olacak sekilde arkaplan olabiliyor mu? mp3 dinlerken mesaj yazilabiliyor mu? yada menülerde gezilebiliyor mu ayni anda? bu sorulari eski mal telefonum d600'de yasadigim problemlerden dolayi soruyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Yazdıklarının üçünü de yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 o zaman basarili alinabilir =) ben se w810i ile simdilik memnunum basina birsey gelirse alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 bu telefonda en cok hosuma giden ozellik saate gore arkaplanin degismesi.Gece olunca Istanbul arkaplani gece oluyor gunduz olunca gunduz falan filan ho$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 bu başlık banada çok yardımcı oldu çok teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar