Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zeka sorusu

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Yok ben artık bıraktım ayar verme işlerini. Bi kişiye veriyosun, e hatasız kul olmaz (sdfsdf), sonra bi yanlışında biri sana ayar verdi mi sinir oluyosun. Bana yapıldığında hoşlanmayacağım bi hareket olduğundan, ben de başkasına yapmamaya özen gösteriyorum.
Bak mesela, kırk yılda bi çomak sokayım birine dedim, haksız duruma düştüm :D

Neyse, tutmadı benim cevap galiba :P
Sosyal ağlarda paylaş

"Biz böyle bir soru sormadık. Bizim sorduğumuz soru oldukça basitti halbu ki; Usame Bin Laden nerde? Konuş!!!"
FBI

"Ötüken yolu yokuştur, favorim Zeynep Tokuştur. o fbi ajanı olsun"
Garibullah Hayırsever (48) esnaf

"Abi bu arnavut kaldırımıdır nedir.. o parke daşlar beni delirtiyor! işin gücün yoksa her gün sanayiiye gelen araçlara rot-balans ayarı yap dur. Ayar tutmuyor artıkın"
Hidayet Titrekteker (29) Rot-balans ustası, profesyonel ayarcı

"bizim çocuk Fbi giriş sınavlarına hazırlanıyor. sessiz olun biraz"
Mahdume Erminen (49) Anne
Sosyal ağlarda paylaş

Duvardaki saat durmuş, gecenin karanlığında saatin durduğunu farketmeyen kız arabanın farı sayesinde farketmiş. "Ulan nereden geliyor o zaman bu tikler taklar" diyerekten yatağın altına bakmış abla da. Sonra cesedi görmüş tabi.

Kız cesedi görünce dolapta nevresimlerin arasında saklanan katil dolaptan çıkıp diğer kızı da öldürmüş, onu da yatağın altına itelemiş, iki kızın da saatlerini çalıp evden çıkmış.

Daha sonra dışarıdaki......
Sosyal ağlarda paylaş

"yahu sorunun cevabı neymiş biz de merakla bekliyoruz"
FBI

"Ben en çok Tuğba Ekinciyi seviyom.. frık.. çok dadlı..fırk.. çok dadlı poposu var.. o fbi acanı bile olur.. "
Mükrettin Binboğa (18) abazan ve burnu akıyor

"Ben katile değilde bizi erövizyonda seneye kimin temsil edeceğine takıldım. Kim olursa olsun şarkı Türkçe olsun.. Ben ingilizce bilmiyorum çünkü"
Sadık Bolkoy (54) manav

"Biz katili yakalarız, size gerek yok. Gidin yatın yataklarınıza! Bu hikayeyide kimselere anlatmayın uluorta"
Celalettin Cerrahpaşa (50) Amir

"bizim yatakların altında yer yok. Çünkü Totoş marka bazalı yataklardan kullanıyoruz"
Nadide Satı (23) reklam yıldızı

[ Mesaj 16 March 2007, Friday - 02:30 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...