Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Masteis kusura bakma, ne kadar da acizim, ordaki kişinin de sen olduunu bi türlü anlayamadım! O kadar da belliymiş halbuki... Neyse bi de cevap verim. Saatin sallandığını görüp, deprem olduğunu sanmış, yatağın altına saklanmak istemiş. Hıı iyi salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 o değidle ben şey diyorum forumda herkeze aylık sadece 1 ker ayar verme hakkı tanılsın, gereksiz gerginliklerde olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 kojiro benim sana dediğim birşey yok, senden sonra yazmama rağmen gelipte aa bak adam osnden çalmış demesi sinir etti beni. ayrietten başkasından almışsamda doğal birşey yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 CENDERE CENDERE CENDERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 yada ek$i den otisabi'yi transfer edelim. ayar verme olayı tekel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 niyeymis peki.merak ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 o değil de, saat kaçmış acaba çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Yok ben artık bıraktım ayar verme işlerini. Bi kişiye veriyosun, e hatasız kul olmaz (sdfsdf), sonra bi yanlışında biri sana ayar verdi mi sinir oluyosun. Bana yapıldığında hoşlanmayacağım bi hareket olduğundan, ben de başkasına yapmamaya özen gösteriyorum. Bak mesela, kırk yılda bi çomak sokayım birine dedim, haksız duruma düştüm :D Neyse, tutmadı benim cevap galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 "Biz böyle bir soru sormadık. Bizim sorduğumuz soru oldukça basitti halbu ki; Usame Bin Laden nerde? Konuş!!!" FBI "Ötüken yolu yokuştur, favorim Zeynep Tokuştur. o fbi ajanı olsun" Garibullah Hayırsever (48) esnaf "Abi bu arnavut kaldırımıdır nedir.. o parke daşlar beni delirtiyor! işin gücün yoksa her gün sanayiiye gelen araçlara rot-balans ayarı yap dur. Ayar tutmuyor artıkın" Hidayet Titrekteker (29) Rot-balans ustası, profesyonel ayarcı "bizim çocuk Fbi giriş sınavlarına hazırlanıyor. sessiz olun biraz" Mahdume Erminen (49) Anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Duvardaki saat durmuş, gecenin karanlığında saatin durduğunu farketmeyen kız arabanın farı sayesinde farketmiş. "Ulan nereden geliyor o zaman bu tikler taklar" diyerekten yatağın altına bakmış abla da. Sonra cesedi görmüş tabi. Kız cesedi görünce dolapta nevresimlerin arasında saklanan katil dolaptan çıkıp diğer kızı da öldürmüş, onu da yatağın altına itelemiş, iki kızın da saatlerini çalıp evden çıkmış. Daha sonra dışarıdaki...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 20.45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Apache bu bir zeka sorusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Çomak momak dayt höst. Bildiğin userlara benzemem sdfsds @gs saatine : cimbom ile zekanın bağını kurabilmiş değilim [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 02:17 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 o yüzden fenerlisiniz işte diyip futbol topiğine çevirelim konuyu aksfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Kiz niye gece disari cikiyor ki hafifmesrep galiba biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 http://www.oynasana.com/forum/m259867/2 ben bundan söz ediyorum. Okuma özürlüsü değilim kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 neden yahu her gece dışarı cıkan kız meşrepmı olmak zorunda? bunu gectim aramızdaki erkeklerin coğu meşrep, nesi kötü meşrepliği aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 çünkü öbür kızı bu kız öldürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 said: @gs saatine : cimbom ile zekanın bağını kurabilmiş değilim kız fenerliymis diyeyim geriside artık izaha açık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 yalzı cevap saatın durduğu ama tıktak sesiyle cok sacma yanı, gecenın ortasında gözüme ışık carpcıak yarım yamaak uyancamad saatın durduğunu anlıycamda onu alttan gelen tiktakla badaştırıcamda ohooooo uyurum daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Kız yatağa yatalı 1-2 dakika olmuş daha, uykuya dalamamıştır belki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ama katil olan fb li ölen gs li olsaydı öldürmez tecavüz ederdi sonraya saklardı. illa olayı bu noktaya çekeceksek çekeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Valla ne yalan söyliyim bana da saçma geldi. Bi kere tiktak sesi gelse "noluyo hop!" diyerek alırım bi şeyi elime, evi gezerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 said: Apache bu bir zeka sorusu. sakacı dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 "yahu sorunun cevabı neymiş biz de merakla bekliyoruz" FBI "Ben en çok Tuğba Ekinciyi seviyom.. frık.. çok dadlı..fırk.. çok dadlı poposu var.. o fbi acanı bile olur.. " Mükrettin Binboğa (18) abazan ve burnu akıyor "Ben katile değilde bizi erövizyonda seneye kimin temsil edeceğine takıldım. Kim olursa olsun şarkı Türkçe olsun.. Ben ingilizce bilmiyorum çünkü" Sadık Bolkoy (54) manav "Biz katili yakalarız, size gerek yok. Gidin yatın yataklarınıza! Bu hikayeyide kimselere anlatmayın uluorta" Celalettin Cerrahpaşa (50) Amir "bizim yatakların altında yer yok. Çünkü Totoş marka bazalı yataklardan kullanıyoruz" Nadide Satı (23) reklam yıldızı [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 02:30 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar