Mithat Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Benim için çalışıyor yemin ediyorum devlet. Şuan ben arabayla eve gitmeye kalksam toplu taşımadan uzun sürüyor.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Giovanni said: deadwoll said: İstanbul trafiğiyle ilgili yakınmaları okudukça İstanbul'u terketmek adına verdiğim karardan tekrar tekrar memnun oluyorum. Bahçeşehir - Mahmutpaşa gişeler arasını 30 40dk'de geçiyordum vaktiyle, üstüne basın ekspreste 40dk, Yenibosna - Bahçelievler arasında 20dk harcıyordum. Şimdi evimle işim arası aynı mesafede 15dk'de gidiyorum lol hangi sehir? Ege'nin incisi tabii ki. Kütahya:(
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 suadiyeden pendike gitmek bazen 2 saat sürebiliyor, nefes almaya çabalayan ve cama yapışmış insanlarla tıklım tıklım dolu otobüsler durmayınca falan. bayramdan önce en son bi gün saat 4.50de ofisten çıkıp tam 7 de eve varmıştım. lütfen şurda adamların yaptıkları icraatleri falan övmesin kimse. 2 sene sonra benim trenim biraz daha derli toplu olacak diye ben bu işkenceyi çekmek zorunda mıyım? bu kadar mı zor 10 tane fazla otobüs koyup sefer sayılarını arttırmak? ulan biliyordunuz o anasını sattığımının banliyösü kadıköy ile bütün sahil kesimini birbirine bağlıyor ve inanılmaz biçimde çok insan taşıyordu, bunun önlemini almadan zart diye trenleri kaldırmak nedir allahsızlar?
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Ben karar verdim alıcam bir 250cc lik scooter basıcam emniyet seridinden yoksa çekilicek gibi değil.
Cute Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Olm nankörmüsünüz yahu son 1000 yılın projeleri bunlar, bak metrobüslere uzaydan pacman gibi görünüyormuş.
Öne çıkan mesajlar