Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marmaray denizin altına iniyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Giovanni said:

deadwoll said:

İstanbul trafiğiyle ilgili yakınmaları okudukça İstanbul'u terketmek adına verdiğim karardan tekrar tekrar memnun oluyorum.

Bahçeşehir - Mahmutpaşa gişeler arasını 30 40dk'de geçiyordum vaktiyle, üstüne basın ekspreste 40dk, Yenibosna - Bahçelievler arasında 20dk harcıyordum. Şimdi evimle işim arası aynı mesafede 15dk'de gidiyorum lol

hangi sehir?

Ege'nin incisi tabii ki.

Kütahya:(
Mesaj tarihi:
suadiyeden pendike gitmek bazen 2 saat sürebiliyor, nefes almaya çabalayan ve cama yapışmış insanlarla tıklım tıklım dolu otobüsler durmayınca falan. bayramdan önce en son bi gün saat 4.50de ofisten çıkıp tam 7 de eve varmıştım. lütfen şurda adamların yaptıkları icraatleri falan övmesin kimse. 2 sene sonra benim trenim biraz daha derli toplu olacak diye ben bu işkenceyi çekmek zorunda mıyım? bu kadar mı zor 10 tane fazla otobüs koyup sefer sayılarını arttırmak? ulan biliyordunuz o anasını sattığımının banliyösü kadıköy ile bütün sahil kesimini birbirine bağlıyor ve inanılmaz biçimde çok insan taşıyordu, bunun önlemini almadan zart diye trenleri kaldırmak nedir allahsızlar?
  • Yeni Oluştur...