Disappear Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Dun gece itibariyle torrentlere dusmus bulunmakta. Butun gun indirmeme ragmen anca %18 oldu , 6,5gb cik. Indirip/alipta oynayan varmi? Ilk izlenimler nasil gene muhtesem bi oyun olmus dedirtiyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Bekliyorum korsan oyunculara düşsün diye ama videoları falan süperdi. Ayrıca PS2 oyunu nasıl 6,5 gb olur ki? Bi dvd en fazla 4.7 değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 ALLAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 dual layer dvd gerekiyor god of war un sıkıştırılmamış halini oynayabilmek için. oyunun süper olduğuna inanmadan indirip yazmayı düşünmüyorum :P. oynayan biri izlenimlerini yazarsa sevinirim. ilk oyun iyiydi güzeldi ama 2. oyun ilk oyuna sadece yeni silahlar ve bölümler ekliyosa cok acelesi yok indirmenin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Kombo sistemi daha da aşmış ve yeni hareketler indirilmiş, yeni bir hikaye. Ki ben god of war ile tamamen aynı motorla yeni senaryo yapsalar yine oynarım yani o derece muhteşem bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Yarın Arayışlarıma Başlasam İyi Olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Bi dual-layer dvd verebilcek? İndirmek problem diil de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 aşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 aldım demo çıktı ağlayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 bu oyundan 4 tane yapsalar, hiç hareket eklemeseler, yine oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ankara da nerde bulabiliriz ps2 oyunu ? eskiden 10 ytl idi maltepe pazarında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 yükselde tefik kış (kebapçı :p) ın yanındaki limon adli pazarimsi yerde aşşa katta merdivenlerin hemen yanındaki yer satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 başka yerde yok mu hocam :p şöle umitköy taraflarında falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 valla aşşa yukarı her mahallede en az bi cd ci oluyor (dvd vs kiralayan yerler satıyor genelde) ama ben biraz daha merkezde oturuyorum o acidan bilemicem o taraflarda ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 hikayesini okudum, baya kasıomuş.. [spo]herkülü falan dövüyosun hehe[/spo] bakalım ne zaman nasip olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 12 saat oynamanin ardindan gene muhtesem bir oyun diyebilirim. oyunda su zamana kadar tek eksik bulabildim oda subtitle olmayi$i. normalde ingilizcem iyidir altyaziya ihtiyac duymam ama ilk oyundada bizim hikayemizi anlatan bacinin konusmalarini anlamakta gucluk cekiyorum. bu arada oyun 6,5 gb sikistirilmis hali. normal hali 8,5gb gibi bisi yani evet dual layer lazim. ayrica oyun cikmadan oncede etrafta cok fazla demosu geziyodu dikkat edin derim. eger benim gibi ps2 sinde HDLoader kullananlar varsa oyunu acabilmeleri icin hd loaderlarini patchlemeleri gerekecek. bu arada oyunu oynamadan once 300 filmine giderseniz oyuna dahada bi gaz $ekilde sariliyosunuz eheh sly => [spo]o bi$ey degil kratos ma$allah zeusa bile gider koydu be eheh[/spo] [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 17:22 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Oyun elimde ama dersler nedeniyle sadece ilk bölümü geçtim ve müthiş üeahe. Başlarken bir gazla acaba hardda mı başlayayım dedim sonra mediuma geçtim. Pegasustu ilk boss savaşı falan of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 oyunu bugun bitirdim. her ne kadar muhte$em olsada bazi yerlerde artik asiri derecede platform tarzi zamanlama bulmacalariyla sinir krizleri gecirtmedi degil. ama sonucta super bir oyun her playstation 2 sahibinin oynayip bitirmesi gereken bi oyun. [spo]Zeus, your son has returned, and I bring the destruction of Olympus ![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 yaa ben de istiyorum bundan!! (ps2'mi sattım, yastayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Of of of! Yarın elimde sabahlamayı planlıyorum :D Matematik sınzvının hırsını ondan çıkartacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Valla biraz oynadım, baaaaa güzel. Eskisinden de iyi. Hikaye de güzel. Ama fazla uzun olduğundan hala aynı mekanlardan çıkamadım :) Bazı bulmacalarda takılabiliyor insan, ya da bulmaca olmasa bile aksiyona o kadar konsantre oluyor ki yanıbaşında kullaması gerekeni göremiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Dude, it's awesomeee !!! Rodos heykelini dövdüm , pegasusla uçtum , titanları bulmaya gittim. Ahh ulan ah. Birincisi kadar iyi. Olimposu dövüyoruz lan ahuah ! Kendine verilen 10 üzerinden 9,2 puanı hak ediyor. Hatta 9,6 bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Cuma günü 5 saatlik God of war seansından sonra kolumu kaldıramadım lol. Bitirenler bilir o iskeletli asansör bölümü ne tür bir işkencedir ya yuvarlak tuşu içine girdi :/. Onun dışında gene güzel bulmacalar var(tabi sinir bozucu) daha fazla boss daha fazla kan vs... İnşallah haftaya bitiricem malum 5 sınav 2 sözlü zor oynamak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Yarısını geçtim ve bir yere gelince oyun takılmaya başladı :( Dual layer diye heralde gow'un kopyalarında da takılma sorunu vardı ve bitirememiştim onu da. 1 sene sonra ucuzlayınca orjinal alıp bitirmiştim. Ama bunu 2 senedir bekliyorum bi sene daha bekleyemem. Üstelik oyunun yarısını oynadım müthişti, içimde patlıycak yaa :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ankara'da orjinalini bulabilir miyiz peki :) yanında bi de god of war 1 almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar