Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of War 2

Disappear

Öne çıkan mesajlar

dual layer dvd gerekiyor god of war un sıkıştırılmamış halini oynayabilmek için. oyunun süper olduğuna inanmadan indirip yazmayı düşünmüyorum :P.

oynayan biri izlenimlerini yazarsa sevinirim. ilk oyun iyiydi güzeldi ama 2. oyun ilk oyuna sadece yeni silahlar ve bölümler ekliyosa cok acelesi yok indirmenin :).
Sosyal ağlarda paylaş

12 saat oynamanin ardindan gene muhtesem bir oyun diyebilirim. oyunda su zamana kadar tek eksik bulabildim oda subtitle olmayi$i. normalde ingilizcem iyidir altyaziya ihtiyac duymam ama ilk oyundada bizim hikayemizi anlatan bacinin konusmalarini anlamakta gucluk cekiyorum. bu arada oyun 6,5 gb sikistirilmis hali. normal hali 8,5gb gibi bisi yani evet dual layer lazim. ayrica oyun cikmadan oncede etrafta cok fazla demosu geziyodu dikkat edin derim. eger benim gibi ps2 sinde HDLoader kullananlar varsa oyunu acabilmeleri icin hd loaderlarini patchlemeleri gerekecek. bu arada oyunu oynamadan once 300 filmine giderseniz oyuna dahada bi gaz $ekilde sariliyosunuz eheh
sly => [spo]o bi$ey degil kratos ma$allah zeusa bile gider koydu be eheh[/spo]

[ Mesaj 19 March 2007, Monday - 17:22 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu bugun bitirdim. her ne kadar muhte$em olsada bazi yerlerde artik asiri derecede platform tarzi zamanlama bulmacalariyla sinir krizleri gecirtmedi degil. ama sonucta super bir oyun her playstation 2 sahibinin oynayip bitirmesi gereken bi oyun.
[spo]Zeus, your son has returned, and I bring the destruction of Olympus ![/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Cuma günü 5 saatlik God of war seansından sonra kolumu kaldıramadım lol. Bitirenler bilir o iskeletli asansör bölümü ne tür bir işkencedir ya yuvarlak tuşu içine girdi :/. Onun dışında gene güzel bulmacalar var(tabi sinir bozucu) daha fazla boss daha fazla kan vs... İnşallah haftaya bitiricem malum 5 sınav 2 sözlü zor oynamak :/
Sosyal ağlarda paylaş

Yarısını geçtim ve bir yere gelince oyun takılmaya başladı :(

Dual layer diye heralde

gow'un kopyalarında da takılma sorunu vardı ve bitirememiştim onu da. 1 sene sonra ucuzlayınca orjinal alıp bitirmiştim. Ama bunu 2 senedir bekliyorum bi sene daha bekleyemem. Üstelik oyunun yarısını oynadım müthişti, içimde patlıycak yaa :'(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...