circirbocugu Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Hep hiç beklemedigimiz bir beklentimiz vardır ya.. İşte bugün beklentim,beklenmedigim oldu.. Kaybedenler ölümün sanatını mezarım bildi.. Düşüncelerimse,fısıltayla anılara dönüştü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 sanırım burcun akrep.. güsel olmus karmakarısık... (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 yazdiramassin bunu mesar tasina sigmaz cunku 2.5 metre mermer lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 basar parayı yazdırır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Boşuna masrafa girme hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 kefenin cebi yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 gerek yok. kim okucak. bi de para benim cebimden çıkacak. yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ben de mezartaşım için isteğim 4lüğü yazıyorum. şayet bena bişi olur da ses gelmez ise Odinn bunu gerçekleştire ! Doğduğum beşiksin mezarımda taş özüm de sözümde sadece beşiktaş takım muayetinde değil, semt muayetinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 beşiktaş'ta mezarlık var mı? yoksa camiye mi gömecekler seni meydandaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 :d yiciti yıldırım demirörenin yanına gömelim o değil de ben boş bırakıcam anlayana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 demirören hıncal uluç için şuursuzca laf etmiş diye duydum. şok oldum. beşiktaş'ın bu yönleri ile o kadar alakasızım. beşiktaş'da mezar ilçe sınırları içersinde vardır muhakkak. kaldı ki; ben o 4lüğü yazdırırsam eğer, beşiktaş zaten kendiliğinden mezarım olmuş olma mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 circirbocugu said: Hep hiç beklemedigimiz bir beklentimiz vardır ya.. İşte bugün beklentim,beklenmedigim oldu.. Kaybedenler ölümün sanatını mezarım bildi.. Düşüncelerimse,fısıltayla anılara dönüştü.. "hep" fazla ilk mısrada. "beklenmediğim olmak"? anlamı nedir? "fısılta" typo olmuştur sanırım.. anlatım bozukluklarını geçemedim ki başka bir yorum yapayım. zira anlatımın bozuksa ne hissedersen hisset, başaramamışsındır. ama mezar taşı sorun değil, ufak puntolarla yazdırabilirsin. dert etme. yine de gönlüne sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 süper benim aklıma nasıl gelmedi be abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Seviyorum ama kimi En tatlı birisini Nasıl anlatsam sana İlk harflere baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 BonePART said: yazdiramassin bunu mesar tasina sigmaz cunku 2.5 metre mermer lazim dayi 35 fontla yazdiricak degil ya, sigicak buyuklukte yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Salak salak yaşadım İnsan gibi olamadım Kaderle yarıaşamdım İmdi tuttuk bak neyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Yazılabilecek, yazdırabileceğim tek cümle... "Oksijen minnettarım..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 diger mezarim Gizada yazdiricam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ((( O ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 popo deligin ne kadar buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 o benim baş parmağım ne salaksın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 basparmaginin poponda ne isi var o zaman? sen daha salaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 değilim, kıskanma senin poponda değil diye parmağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar