Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lamb of God

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Of Flux'in ardindan Black Label'i dinliyorum su an, gaza geldim yine.
hastasiyim heriflerin.
cildirdigim zaman sinirlerimi iki dakkada yatistirabilecek tek grup sanirim =P
Valla ben ayrim yapmadan hepsini dinlerim, sarkilar da zaten ayirt edilemeyecek gibi degil o yüzden girmiyiyim hic önerilecek sarki olayina ^^

Bir de bu adamlar gecen felaket bir organizasyon olan Unholy Alliance ile tour'a cikmislardi. Gruplar arasinda In Flames, Slayer falan vardi. Gidemedim fekat, icim hala yanar:(

benim bildigim benzer gruplar; Killswitch Engage ve Chimaira.

Last Fm'in önerdigi benzer gruplar da söyleymis;
http://www.last.fm/music/Lamb+of+God/+similar
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de çok kötü bi grup diil, çok iyi de diil. Laid to Rest, Redneck dinlenebilir şarkılar. Hatta Laid to Rest iki yerde karşımıza çıkıyo: Guitar Hero II, Metal: A Headbanger's Journey (DVD'sinin menüsünde çalan şarkı bu). Now You've Got Something to Die For da çok kötü diil, hatta bi ara baya piyasaydı.
Yalnız bana ters bu metalcore olayı. Haz etmiyorum yani pek.
Hangi metalcore grubuna bakarsan bak Phil Anselmo'dan çakma bi vokal var. Sevenlerine lafım yok tabi. Hatta en yakın arkadaşlarımdan biri Killswitch Engage takılıyodu bi ara çok pis ssdf
Sosyal ağlarda paylaş

Tek sevdiğim metalcore grubudur şahsen, Killswitch Engage ve Hatebreed falan hiç denemedim, ama Lamb of God o agresif havayı rahat veriyor, o yüzden biraz post-thrash havası var, ama enstrümental olarak direk metalcore. İlk 2 albümlerinde gerçi davullar direk bodoz son albümlerine göre, ki eski hallerini daha çok seviyorum ben, ama herkesin dediği gibi Laid to Rest, Redneck, Omerta gibi şarkıları gayet güzel ve agresif/gaz :) Birde ben bu adamların zilleri kullanışına hastayım (tin tin ses çıkaran zillere ne deniyordu hiç bilmiyorum ama ciddi derecede seviyorum :) )
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...