EagleEye Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Son bi kaç aydır çılgınca dinliyorum :P Özellikle ruin ve laid to rest şarkıları muhteşem.Post-Thrash diyorlarmış bunların tarzına.Bu tarz başka grup bilen varmı?Ben bide messugah ı biliyorum ama onları pek sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Vigil ve omerta cok guzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Of Flux'in ardindan Black Label'i dinliyorum su an, gaza geldim yine. hastasiyim heriflerin. cildirdigim zaman sinirlerimi iki dakkada yatistirabilecek tek grup sanirim =P Valla ben ayrim yapmadan hepsini dinlerim, sarkilar da zaten ayirt edilemeyecek gibi degil o yüzden girmiyiyim hic önerilecek sarki olayina ^^ Bir de bu adamlar gecen felaket bir organizasyon olan Unholy Alliance ile tour'a cikmislardi. Gruplar arasinda In Flames, Slayer falan vardi. Gidemedim fekat, icim hala yanar:( benim bildigim benzer gruplar; Killswitch Engage ve Chimaira. Last Fm'in önerdigi benzer gruplar da söyleymis; http://www.last.fm/music/Lamb+of+God/+similar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Ruin bomba zaten : ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Killswitch Engage bole nefreti siniri yeterince yansitamiyo daha yumusak geliyo bana hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ashes of the wake i severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 cok sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 pure american metal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Bok gibi muzik yapiyorlar sahsi fikrimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ama ilke, kelebeims. him'e bok atip ardindan him dinleyen bi insansin. Yorumun kaale alinmamali sahsi fikrimce /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 lamb of god'a bok gibi müzik yapıyorlar diyen adam bok gibi müzik dinliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 redneck diye bi şarkıları var bi tek onu dinledim. sardı filan, ama ne zamandır yeni şarkılarını çekicem desem de unutuyorum. o ayarda bi grup işte, ne çok heveslendirdi ne de çok iğrendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 said: lamb of god'a bok gibi müzik yapıyorlar diyen adam bok gibi müzik dinliyordur.sabri efendi 2 ekmek bi sut bi de bisigigit pls. hoydorohoydorohoydoro den ibaret gitarlar ve gorogorogoro vokal yahu. yani her muzik dinlenir de sunu anlayamadim bi turlu. tabi elbet seveni vardir, sekil 1a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Bence de çok kötü bi grup diil, çok iyi de diil. Laid to Rest, Redneck dinlenebilir şarkılar. Hatta Laid to Rest iki yerde karşımıza çıkıyo: Guitar Hero II, Metal: A Headbanger's Journey (DVD'sinin menüsünde çalan şarkı bu). Now You've Got Something to Die For da çok kötü diil, hatta bi ara baya piyasaydı. Yalnız bana ters bu metalcore olayı. Haz etmiyorum yani pek. Hangi metalcore grubuna bakarsan bak Phil Anselmo'dan çakma bi vokal var. Sevenlerine lafım yok tabi. Hatta en yakın arkadaşlarımdan biri Killswitch Engage takılıyodu bi ara çok pis ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 hoydoor dan ibaret değil kesinlikle gitarlar, genelde çok sesli ve çok yaraıcı bence. Laid to rest şahanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ashes of the wake dinledim 3 gündür melodisi kafamda ıslıkla söylüyorum falan :S diskografi iniyo tabi şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 yok be hoydorhoydor degil iste. olsa olsa hoydorinna rina rinanay olur :D hoydor dedigin gorefest falan türü gruplardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Tek sevdiğim metalcore grubudur şahsen, Killswitch Engage ve Hatebreed falan hiç denemedim, ama Lamb of God o agresif havayı rahat veriyor, o yüzden biraz post-thrash havası var, ama enstrümental olarak direk metalcore. İlk 2 albümlerinde gerçi davullar direk bodoz son albümlerine göre, ki eski hallerini daha çok seviyorum ben, ama herkesin dediği gibi Laid to Rest, Redneck, Omerta gibi şarkıları gayet güzel ve agresif/gaz :) Birde ben bu adamların zilleri kullanışına hastayım (tin tin ses çıkaran zillere ne deniyordu hiç bilmiyorum ama ciddi derecede seviyorum :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 descending tavsiye olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 laid to rest hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Pek iyi bulmuyorum ama vocalin scream'den brutal'a geçişleri oldukça maharet ister. Ama grup olarak pek begenmiyorum.(Dedim ben bunu. niye bir daha vurguluyorum? Hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 laid to rest ve arkasından gelen hourglass çok sağlam gaz birikmesine sebep oluyo gövdede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 "now you've got something to die for" u atlamayalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Güzeldir Lamb of God. Epey de fanatiği var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Metalcore'la ayni cumle icinde gecmisti bi arkadas sohbetinde bu grubun adi.Onyargili davranmistim kendilerine.Sonradan sardi tabi. Chris Adler (davulculari) zillerini kendi tasarlayan bi insanmis.Bu da kucuk bi bilgi. Lamb Of God, candir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar