Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lastik tabancası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cthulhu nereye çekiosun abicim çekilmiş zaten sonuna kadar ? baya çekmek lazım onu yukardaki parçanın içeri girmesi için, o kadar açıyla çekecek yer göremiyorun kabza tarafına doğru ondan soruyorum.
Mesaj tarihi:
abi tetiği çektiğin yer o ortadaki lastikli yer değil :)

en alttaki çıkıntıyı çekiyorsun sen o da üstteki parçayı ittirio, o da onun üstündeki parçayı ittirio o da lasitiği serbest bırakıo:P
Mesaj tarihi:
ben tetik sisteminin kabzadaki küçük çivinin değil, namlu üzerindeki raptiyemsi şeylerin 3. sünün etrafında dönerek işlediğini düşünmüştüm. şimdi oldu.
Mesaj tarihi:
Myhtbusters'ta bunla ilgili olmasa da benzer bir araştırma yapmışlardı.Arada anlatılan bir hikayeye göre Amerika'nin California Eyalet Hapishanesi'ndeki azılı suçlular ellerine ne geçerse silah yapıyorlarmış.İç çamaşırlardaki lastiklerle de böyle lastik silahlar yapıp gardiyanları öldürüyorlarmış.O yüzden belirli şuçlulara iç çamaşırı vermiyorlarmış :D Müdür anlattı bunu sdfsd

birde müzesi varmış,hapishanedeki mahkumların ellerine ne geçerse uğraşıp yaptıkları silahlar.Adam tuvaletten soktuğu borularla gerçek mermi atan pistol yapmış...

Daha çok vardı :D Chemical hapishaneye düşerse içeride çok rahat koğuş ağası olursun bu gidişle :P
Mesaj tarihi:
Yahu o kadar zaman geçti bir insan hiç mi değişmez!
Ama dur bak,T.S.K'ya çok büyük yararı olacka büyüyünce :)

+chemiciği çek ordan bize 5 atom bombası
-emredersiniz komutanım!
  • Yeni Oluştur...