Bleda Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 kemıkıl özel sipariş alıomusun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Vietnam da, su altında, derelerde falan iş görmez bu alet. Hemen çürür. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 tetiği iple sarıl olan yere doğru çekiyorsun yukardaki tarafı da düzleşiyor işte..ben anlamadığın yeri anlamadım ki sly =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Chemical fan sitesi kuruyorum var mı katılan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 çok iyiye benzıyor alınası cınsten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 cthulhu nereye çekiosun abicim çekilmiş zaten sonuna kadar ? baya çekmek lazım onu yukardaki parçanın içeri girmesi için, o kadar açıyla çekecek yer göremiyorun kabza tarafına doğru ondan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 abi tetiği çektiğin yer o ortadaki lastikli yer değil :) en alttaki çıkıntıyı çekiyorsun sen o da üstteki parçayı ittirio, o da onun üstündeki parçayı ittirio o da lasitiği serbest bırakıo:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 ben tetik sisteminin kabzadaki küçük çivinin değil, namlu üzerindeki raptiyemsi şeylerin 3. sünün etrafında dönerek işlediğini düşünmüştüm. şimdi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 yine harikalar yaratmış tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Myhtbusters'ta bunla ilgili olmasa da benzer bir araştırma yapmışlardı.Arada anlatılan bir hikayeye göre Amerika'nin California Eyalet Hapishanesi'ndeki azılı suçlular ellerine ne geçerse silah yapıyorlarmış.İç çamaşırlardaki lastiklerle de böyle lastik silahlar yapıp gardiyanları öldürüyorlarmış.O yüzden belirli şuçlulara iç çamaşırı vermiyorlarmış :D Müdür anlattı bunu sdfsd birde müzesi varmış,hapishanedeki mahkumların ellerine ne geçerse uğraşıp yaptıkları silahlar.Adam tuvaletten soktuğu borularla gerçek mermi atan pistol yapmış... Daha çok vardı :D Chemical hapishaneye düşerse içeride çok rahat koğuş ağası olursun bu gidişle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 şema plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 vav abi katlanmış kağıt atan tapanca isterik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 İnanıyorum bir gün Chemical gerçekten işe yarayan bir alet icad edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Silah geri tepti mi çok pis olur gibi. Sen tetiğe basamadan ön taraf olduğu yerden çıkarsa olacakları düşünemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 yaratıcı olmuş, güzel çalışma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 xueshen düşünme öyle şeyler:D Koyucam buraya nasıl bir şey olduğunu üşenmezsem sketch up da çizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Yahu o kadar zaman geçti bir insan hiç mi değişmez! Ama dur bak,T.S.K'ya çok büyük yararı olacka büyüyünce :) +chemiciği çek ordan bize 5 atom bombası -emredersiniz komutanım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Baba yadigarı kar-98'ımın bile daha hızlı reload'u var be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 planlarını koy da bizde yapalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Lastikten atom bombası da yapar chemi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 kar-98? bolt actionların hastasıyımdır, şu *şlak şlak* sesi beni benden alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 bolt action lastik atar yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar