Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hatır Şikesi Bursa-FB

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya kusura bakma ama çok komik bu laf :)

bursadan niye korksun beşiktaş 2 düşünün 1 yazın lütfen :)

yolda 2 piskopat bursalı görsem korkarım tabi de camia olarak bursadan korkmak???? nerden cıkardın böyle birşeyi anlayamadım açıkçası
Mesaj tarihi:
Böyle bir anket neden bu hafta açıldı o sitede?Maksat ve amacı nedir anlamadım,Fenerbahçe şike olmadan Bursa'yı yenemez mi?Ayrıca benim orda Bursa'dan neden bu kadar korkuyorsun dememin amacı geçmişten kalan bazı davalar ve dosyalar nedenindendir..
Mesaj tarihi:
bursa fenere yatarsa bu fener şike yaptı demek değildir ki.

ha fenerin isteği üzerine yatarsa ozaman şike olur ancak bursa fenere yatsa bunda beşiktaşa olan düşmanlığı rol oynuyordur :)

bakınız ankaragücü-beşiktaş maçına emanet oldu otobüslerle giderken polisler tarafından durdurulan bursa otobüsleri
Mesaj tarihi:
said:
iyide fenerin denizliden kortuğunu nerden çıkardın
bi takıma yenilmek demek ondan korkmak demekse
gassayın feneri görünce kaçacak köşe, delik, oyuk vb falan araması lazım

ondan bahsetmedim ki, ayrıca fener denizliye yenilmedi. eğer bursa'nın beşiktaş'la arasının neden bozuk olduğunu bilseydin çakozlardın belki durumu.
Mesaj tarihi:
Valla aziz yıldırımın peşinden ayrılmayan levent kızıl dusunsun.Fenerın bursaya yenmek ıcın sıkeye ıhtıyacı yok ama bursa cok kotu oynarsa bıde ustune 3-5 tane yerse koca bursasporu zan altında bırakacak kısı levent kızıldır.
Mesaj tarihi:
Passanger bence tam tersi, bursanın feneri yenmesi için şikeye gerek yok :) bursa gerçekten çok iyi top oynuyor. hoş antalya maçında çok kötülerdi ama olsun.
Mesaj tarihi:
Nasıl gecen sene gs bızı 90+4 te yendıgınde bazı kafası az calısan arkadasların Beşiktaş macı sattı diye bizi zan altında bırakmaya çalıştılar bizde aynısını size yapıyoruz.
Yerseniz.
  • Yeni Oluştur...