Molto Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Anakartım agp uyumlu; http://www.epoxtr.com/anakart/ep-8rda+.asp# Aşağıdaki ekran kartını aldım; http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81271&productid=bd48318 Fakat anakartım ekran kartını hala tanımıyor, yetkili servisi kartta arıza tespiti yapılmadı diyor. AGP uyumu var fakat başka nerede uyuşmazlık çıkmış olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Ekran kartını tanımıyor derken takıp bilgisayarı açtığında hata mı veriyor yoksa açıldıktan sonra bir yerde hata mı veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Bilgisayarı açınca bios gelmiyor ve alarm çalıyor makinenin içinden. [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 15:50 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Alarm çalıyorsa 1) Grafik kartı AGP yuvasına tam oturmamıştır 2) Grafik kartına güç kablosunu takmamışsındır yada kablo tam oturmamıştır 3) Grafik kartı üstündeki fanın güç kablosunu takmamışsındır yada kablo tam oturmamıştır Benim kartta ikisi için de ayrı ayrı güç kablosu takmam gerekiyor mesela. Büyük ihtimalle bunlardan birisidir.. yada birden fazlasıdır. :p EDIT: Yeni grafik kartları çok güç tükettiği için güç kaynağı yetmemeye başlamış olabilir. Ama bu durumda sanırım alarm çalmadan sigorta atar gibi kapanırdı. O yüzden bundan olacağını zannetmiyorum. [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 16:27 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Klavuzda yazan herşeyi yaptım, yapmam gereken tek şey agp yuvasına kartı oturtup, kartın arkasındaki girişine de kabloyu takmak ( başının yanlarında iki tane çevrilen vida olan varya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 eski ekran kartıyla agp yi 4x, 2x falan yapıp dene. benim eski anakartta olmuştu nedense 8x te çalışmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 o nasıl yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 bios'a girip biraz ararsan çok rahat bulursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Kartın agp yuvasına iyice oturduğuna emin misin? Bazen çok zor giriyorlar yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 kartın oturduğuna eminim, efalarca denedim zaten şu an eski kartımı kullanıyorum yani kart takabiliyorum. benim biosum phoenix, biraz farklı bir bios, eski ekran kartım on-board sanırım ve yenisini tanıtmak için biosdan eskisiniiptal etmem gerekiyor ama biosda iptal seçeneği yok, phoenix bios için geçerli bu, ne yapacağımı şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar