Cooldragon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Benimde bir addona ihtiyacım var. Çamtamda benim belirlediğim itemlardan kaç tane olduğunu ekranın bir kenarında görmek istiyorum. Bide lootladıkça bunun değişmesini istiyorum :) Mesala 3 x Silk Cloth 5x Medium Leather gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: Addon Paketi var bunları hepsi onun icinde ve istedigin gibi ayarlıyorsun ilk hali bunlar gibi olmuyor herşey karmaşık durumda sonra ayarlıyorsun. ben senin için kendi kullandıgım paketi yolluyorum sende standart ayarlar ile başlar kendine göre ayarla Gereksiz olanları cıkarttım. Wow'un Standart Gorusune alışkın olanlar icin zor geliyor ama sonra alışıyorsun ve daha iyi oldugunun farkına varıyorsun . http://rapidshare.com/files/21113339/Interface.rar Not : oyuna girince wow'un butun Barları pasif yap cunku addonlar kendi barlarını yerleştiriyor. bar ayarlarını interface'den değil Map'in oradaki butonlardan ayarlıyorsun kurcalıyarak zamanla ogrenirsin main charda deneme yapma. bir tane alt char ac onun üstünde deneme yap sonra main chara uygularsın. çok hoşuma gitti.. fakat son güncellemeler ile sanırım bazı addonlar iptal olmuşş.. menüler çalışmıyor :( edik: mümkünse biri interface i ayarlamamda yardım edermi ?? [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 06:07 tarihinde, bosphorus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 @Cooldragon TitanPanel için böyle bir ek vardı, reagent count gibi birşey. Bir bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 biraz araştırdıktan sonra bunu buldum,kullandım ve biraz ayardan sonra hoşuma gitti.. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 eepanels i disable ettim icon kayboldu.. Tekrar enable edemiyorum. Silip yüklesem de olmuyo. Biri yardımcı olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Bende böyle bişey becerdim.[img=http://img371.imageshack.us/img371/5871/wowscrnshot082507191723id6.th.jpg] [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:22 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Fubar'a sağ tıkla, interface enchantment bölümünden tekrar seçili hale getir. Olmazsa "/eepanels minimapattach" yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Benimki çok eskiden böleydi Bu arada sen çok cancanlı yapmıssın gerek yok aslında [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:36 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 zuahaha zaten zorla yükletmeye çalışmıyorum arkadaşım korkma :) Benim göz zevkime hitap eden tasarım bu oldu şimdilik. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 disable ettim ne varsa <3 blizz ui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 istedigin benimkine benziyo abso [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 [spo] [/spo] Caithlyn'den arak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Bartender ve trinity bar ile ilgili bi sorunum var klavyedeki 1-2-3-4 tuşlarına bastığımda hiçbir bar menüsündeki büyü tıklanmıyo. Daha önce böyle bi sorunla karşılaşmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bana öyle bir addon lazıki 1- Target of Target gösterecek 2- Target class gösterecek 3- Kendi HP/Manamı ayrıca raidimdekilerin hp/manalarını ve rakibin ise sadece manasını göstercek onlara tıkladığımda. eskiden CT_UnitFrames'in yaptığı kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 @marveloth : tam senin sorununla alakalı değil ama druid iken form değiştirdiğimde bana da oluyordu, addon kaynaklı diye biliyorum. @abso : pitbull'u dene. bir sürü ayarı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 @Absolut ag_UnitFrames Hazıra konmak istiyorsan da, ag_Layouts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 pitbull da güzeldir. ag unitframes sorun çıkardığında kullanmaya başlamıştım ve hala da kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Belki biliyorsunuzdur ama yeni keşfettim Yata diye bir totem bar tek kelimeyle perfect!Tavsiye edilir shaman dostlara ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar