Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HP kalvye arıyorum

oper

Öne çıkan mesajlar

Hp marka Klavye arıyorum ama satan hiç bi yer bulamadım. sizin bildiğiniz bi yer var mı acaba? internetten ya da ankarada alabileceğim bi yer.. adam gibi bi kalvye arıyorum ama bulamadım. bildiğiniz düz bi klavye istiyorum standart..
yardım pls
Sosyal ağlarda paylaş

oper kesinlikle hp'nin printerları dısında o marka sana önermem. çalıştığım dönem boyunca özellikle monitörlerinde acayip sorunları vardı.

7540-7500 monitörü olanlar bilir.

Hp klavyelerde gördüğüm en dandik klavyelerdir.

tecrübe konuştu dikkate al :=)
Sosyal ağlarda paylaş

1. enter tuşu büyük
2.virgül tuşu shift'in solunda
3.backspace tuşu büyük
4.sessiz ve yumuşak tuşlu

bu özelliklerde bi klavye arıyorum ama bi türlü bulamadım..
bi hp nin standart klavyeleri var ama onlarında da bazılarında tuşlar sert çıkabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@taz,

senin dediğin tarzda bi klavye nt de mevcut.. markası comat gibi bişeydi.. ben baktım tuşları gayet yumuşak falan ama adam bana onların kalitesi biraz düşük dedi. multimedia tuşları falan da vardı üstünde.. yakınlarında nt maazası varsa gidip bakabilirsin bi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten şu an bende dediğim model var.. tuş takımının ingilizce olması bazen sinir ediyo ama zaten tuşların yerine çoktan alıştım.. (ö ç harfleri yerine büyük küçük işaretleri var falan işte) gece ses yapıyo ondan istiorum sessiz bişe ama neyse artık... bunu kullanmaya devam edecez :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...