oper Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Hp marka Klavye arıyorum ama satan hiç bi yer bulamadım. sizin bildiğiniz bi yer var mı acaba? internetten ya da ankarada alabileceğim bi yer.. adam gibi bi kalvye arıyorum ama bulamadım. bildiğiniz düz bi klavye istiyorum standart.. yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Standart klavyenin en babalarından biri Cherry'dir. Türkiyede SKY Bilişim ve Multimedya diye bir distribütörü varmış ama sitesi rezalet ne yazik ki. Firefox ile kullanılmıyor, explorer ile girdim çoğu yer yapım aşamasında falan. Cherry Classic Line: G80-3000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 oper kesinlikle hp'nin printerları dısında o marka sana önermem. çalıştığım dönem boyunca özellikle monitörlerinde acayip sorunları vardı. 7540-7500 monitörü olanlar bilir. Hp klavyelerde gördüğüm en dandik klavyelerdir. tecrübe konuştu dikkate al :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 gördüğüm en baba klavyeler hp nin eski klavyeleriydi valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 valla ben de slim, enterı büyük, ses yapmayan falan adam gibi bi klavye istiyorum ama yok ne yazık ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 1. enter tuşu büyük 2.virgül tuşu shift'in solunda 3.backspace tuşu büyük 4.sessiz ve yumuşak tuşlu bu özelliklerde bi klavye arıyorum ama bi türlü bulamadım.. bi hp nin standart klavyeleri var ama onlarında da bazılarında tuşlar sert çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 @taz, senin dediğin tarzda bi klavye nt de mevcut.. markası comat gibi bişeydi.. ben baktım tuşları gayet yumuşak falan ama adam bana onların kalitesi biraz düşük dedi. multimedia tuşları falan da vardı üstünde.. yakınlarında nt maazası varsa gidip bakabilirsin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 nt neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 aa ben biliyorum bi tane nt. ben bakayım bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 http://www.amazon.de/Microsoft-Comfort-Keyboard-Tastatur-Schwarz/dp/B000B9OIIU bu klavyeyi öneririm size o zaman, gercekten sessiz, space tusu ise pek büyük [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 22:12 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 bende onun düz olanı var, digital media pro keyboard ama pek de sesiz değil.ayrıca enter tuşu ufak senin gösterdiğinin.. virgül tuşu da zikko bi yerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 oper datron markasını tavsiye ederim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Microsoft Multimedia cok güzel bence. ama virgül istedigin yerde olmasa da güzel bi yerde zorluk cekmiyor insan. birazda sesi var.Fakat ses cıksın ki klavye kullandigini hisset ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ya zaten şu an bende dediğim model var.. tuş takımının ingilizce olması bazen sinir ediyo ama zaten tuşların yerine çoktan alıştım.. (ö ç harfleri yerine büyük küçük işaretleri var falan işte) gece ses yapıyo ondan istiorum sessiz bişe ama neyse artık... bunu kullanmaya devam edecez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ultraaslanın linkindeki klavyeyi kullanıyorum gayet sessiz ve kullanımı falan çok rahat bi alet hastasıyım hatta kendisinin başka bişi almam bu saatten sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 bende ultaslanın verdigi linktekini kullanıyorum ama çok aptal bi klavye.3 tuş dan sonrasını algılamıyo.Pes oynayamıyorum klavye değiştiriyorum oynarken.Aynı anda 3 tustan fazlasını bassanda algılamıyo.Almayın aldırmayın.Oyun oynanmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Cintonik söyledigin kablosuz olanidir, kablolu olanda dedigin tarzda bir problem hic görmedim duymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 yok kablolu benimkide.oynanmıyo valla.bi ugrade neyin varsa yapıyımda sanmıyorum.son driverlarıda denedim olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar