Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ağlamak

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

çok ama çok uzun zamandır ağlamayan birisiyim..akrabalar öldü o oldu bu oldu ağlamadım..hatta etrafımdaki herkese benim yanımda ağlamayı yasaklamıştım,ama 3 gündür hayvani bir şekilde ağlıyorum..hiç kasmadan;sadece bir şeyi düşünüyorum ve ağlıyorum..günahları için tanrıdan özür dileyen insanlar gibi ağlıyorum ama tanrıdan önce ben affetmeliyim kendimi ama yapamıyorum..

ağlamak güzel şeymiş bunu anlıyorum.insnaın içinden bazen camdan atlamak gelir,ya da hay anasını ben bu hayatın dediği anlar,o anları ağlayarak atlatmak en azından şiddetini düşürmek gerekiyormuş anladım bunu şu 3günde..ve işin en kötü yanıysa şu:ağlıyorum ve ağlatıyorum..ağlattığım için tekrar ağlıyorum..şu 3 günde tam bir ..... çocuğu gibi hissediyorum kendimi..çünkü dünyanın en büyük ... çocukluklarındna birini yaptım/yapıyorum..bir meleği üzüyorum..

Yerle yeksan, ıslak saçlı, kem gözlü,
Kavim göçlerinden bu yana ağlayan
Ve durmadan
Cep kanyağı yakıcılığında ezgiler
Çalan, çaldıran, yakalatan
Adı bende gizli bir kadındı İstanbul

Şehre bir yağmur yağdı
Ben ağladım

Sevilirken ayrılmak mı kaldı Bizanstan
Yalan dolan yoktu gözlerde sadece ses
Verilen sözler birdi edilen yeminler sıfır

Eşyalar alındı fotoğraflar söküldü
yerlerinden
Bir aşkın izlerini yok edecek yeni bir aşk
sipariş edildi yeniden

Bir şehre yağmur yağdı
Ben ağladım

Kim daha çok yalan söndürdü çay
bardaklarında
Hangisi talandı demli öpücüklerin
Ve buğularda yitirilen kimin adıydı
Bir aşktan diğerine kaç saate gidiliyordu
Soyulur muydu kabuğu hayatın
Yoksa bütün vitamini kabuğunda mıydı?

Yağmur şehre bir yağdı
Ben ağladım

Ben en çok seni götürdüm giderken
Aklımın nakliyesiydi asıl yoran taşıyıcıları
Yardan düşmüştüm yaralarım yardan armağandı
Ben sevmeyi beceremedim belki de sevilmeyi
Benim sevmeye engel evcil acılarım vardı

Ben yağmur ağladım bir şehre yağdı
Ben şehre ağladım bir yağmur yağdı
Ben bir ağladım şehre yağmur yağdı

Ben...
Yağmur...
Ağladım...

YILMAZ ERDOĞAN

[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 01:31 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben en çok seni götürdüm giderken
Aklımın nakliyesiydi asıl yoran taşıyıcıları
Yardan düşmüştüm yaralarım yardan armağandı
Ben sevmeyi beceremedim belki de sevilmeyi
Benim sevmeye engel evcil acılarım vardı

insan ağlatınca daha beter ağlıyor bunu cok ii anlıyorum,yaşadığımdan...
Sosyal ağlarda paylaş

ağla ağla,güzeldir ağlamak.eğer cok ağladığında ba$ını ağrıtmıyorsa hiç durma devam et.çok zaman geçicek,belki unutamıcaksın o meleğini ,bir ümit geri döner diye senden beklenilmeyeni bırak senin dahi aklına gelmiceği $eyler yaparsın o'nun için.hepsinin sonunda hala bir$ey olmadığını görünce yava$ça kabullenirsin.bu sırada ağlamalar hala devam eder,bazen duraksarsın ama bitmez.hani zaman derler ya,banane zamandan bir bok düzelmiyor,gün geçtikçe daha kötü oluyorum dahi diyeceksin ama hiç ummadığın bir sabah uyandığında farkında olmadan hayatına devam ediyor olucaksın.onca gecen zamana ve yaptıklara bakınca vay be diyeceksin.hatta çoğu günü dahi hatırlamayacaksın bile belki.en yakınım dediğin dostların bile merhem olamayacak sana,bir bezginlik havası,yüzünde bir çökmü$lükte cabası.her$eye ragmen hayatın devam ettiğini farkedince,çok zaman geçmi$ olucak.anca eski hatıralara bakıp,yine ağlıyacaksın.o yüzden ağlamak güzeldir,devam et.

Yaşam kadar gerçek, yaşamak gibi sahte
Öyle çok şey var ki yaralayan insanı
Bir yürek çarpıntısı onu her gördüğünde
Öyle çok şey var ki bak; sana dair.

"kumdan kaleler-sana dair" dinle bu dönemde mutlaka.

edit: unutmadan,bu ağlamalarının en büyük sebebi de tüm bunların ba$langıcta senin hatan olması yüzünden olucak.o yüzden elinden geldiğince kendini suçlamamaya bak.olmayacak belki ama dene.

[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 02:01 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ağlamak
bazı acılara yetmez
bazı ölümlere

örtüsüdür bazı acıların
örter, örtülmez
savunur bir süre

ağlayanlar sevinmeli
sevin ağlayabiliyorsan
acılar art arda dinmeli

durur bir nöbetçi gibi
durur bir bekçi gibi
zamana gülmeli! gülmeli!

sevin ağlayabiliyorsan
unutmanın kardeşidir ağlamak
uyanır uyanır yatağında duyguların
düşüncenin kucağında hep çocuktur ağlamak.

özdemir asaf
Sosyal ağlarda paylaş

seni seviyorum seni herşeyden çok seviyorum...bunu atlabilceğini biliyorum sadece yanında olmama izin ver.bunu atlatabilriz biliyorum bize inanıyorum ben hiç vazgeçmedim şu 3 gün çok kötü geçse bile vazgeçmedim
çok kararsız kaldım susup susmamak konusunda ama ben uzağın değilim senin yakının olmalıyım bu şekilde olmaz...anlamaya çalışıyorum gerçekten amacım sana saygı duymamak değil sadece senin acını hafifletebilmek orada o cehennemi sen yaşıyorsun biliyorum ama benimkide farklı değil sensiz çok berbat burad yeterince kolay olmuyor ama benim üzüntüm seninkinden sora geliyor kendimi bile düşünmek ön plana bile atamıyorum.ama içim çok acıyor..
kötü düşünmek istemiyorum düşünemem bana hayatımın en güzel dönemlerini yaşatıyorsun sen kötü değilsin olmazssın...
bırakma beni lütfen...bizden vazgeçme. ben tekrar düşmek istemiyorum bunu gerçekten istemiyorum..
seninle olmalıyım biliyorum...
herşey iyi olucak biliyorum zaman diyo herkez bunu bende biliyorum...nekadar süreceği beni korkutuyor.beni unutman beni korkuyor....
korkularımı saklayamadığım için üzgünüm gerçekten
ama seni seviyorum....
eğer sorun bensem düzeltmeme izin ver seni üzemem yapamam bilyorsun...
beni bırakma...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...