Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 çok ama çok uzun zamandır ağlamayan birisiyim..akrabalar öldü o oldu bu oldu ağlamadım..hatta etrafımdaki herkese benim yanımda ağlamayı yasaklamıştım,ama 3 gündür hayvani bir şekilde ağlıyorum..hiç kasmadan;sadece bir şeyi düşünüyorum ve ağlıyorum..günahları için tanrıdan özür dileyen insanlar gibi ağlıyorum ama tanrıdan önce ben affetmeliyim kendimi ama yapamıyorum.. ağlamak güzel şeymiş bunu anlıyorum.insnaın içinden bazen camdan atlamak gelir,ya da hay anasını ben bu hayatın dediği anlar,o anları ağlayarak atlatmak en azından şiddetini düşürmek gerekiyormuş anladım bunu şu 3günde..ve işin en kötü yanıysa şu:ağlıyorum ve ağlatıyorum..ağlattığım için tekrar ağlıyorum..şu 3 günde tam bir ..... çocuğu gibi hissediyorum kendimi..çünkü dünyanın en büyük ... çocukluklarındna birini yaptım/yapıyorum..bir meleği üzüyorum.. Yerle yeksan, ıslak saçlı, kem gözlü, Kavim göçlerinden bu yana ağlayan Ve durmadan Cep kanyağı yakıcılığında ezgiler Çalan, çaldıran, yakalatan Adı bende gizli bir kadındı İstanbul Şehre bir yağmur yağdı Ben ağladım Sevilirken ayrılmak mı kaldı Bizanstan Yalan dolan yoktu gözlerde sadece ses Verilen sözler birdi edilen yeminler sıfır Eşyalar alındı fotoğraflar söküldü yerlerinden Bir aşkın izlerini yok edecek yeni bir aşk sipariş edildi yeniden Bir şehre yağmur yağdı Ben ağladım Kim daha çok yalan söndürdü çay bardaklarında Hangisi talandı demli öpücüklerin Ve buğularda yitirilen kimin adıydı Bir aşktan diğerine kaç saate gidiliyordu Soyulur muydu kabuğu hayatın Yoksa bütün vitamini kabuğunda mıydı? Yağmur şehre bir yağdı Ben ağladım Ben en çok seni götürdüm giderken Aklımın nakliyesiydi asıl yoran taşıyıcıları Yardan düşmüştüm yaralarım yardan armağandı Ben sevmeyi beceremedim belki de sevilmeyi Benim sevmeye engel evcil acılarım vardı Ben yağmur ağladım bir şehre yağdı Ben şehre ağladım bir yağmur yağdı Ben bir ağladım şehre yağmur yağdı Ben... Yağmur... Ağladım... YILMAZ ERDOĞAN [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 01:31 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 çok dinlediğim o şiiri bayadır dinlemiyodum. birden hatırlayınca kötü oldum. ağlamak güzeldir. şu yaşıma geldim. ağlamaktan utanmadım hiç. güzeldir ağlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Ben en çok seni götürdüm giderken Aklımın nakliyesiydi asıl yoran taşıyıcıları Yardan düşmüştüm yaralarım yardan armağandı Ben sevmeyi beceremedim belki de sevilmeyi Benim sevmeye engel evcil acılarım vardı insan ağlatınca daha beter ağlıyor bunu cok ii anlıyorum,yaşadığımdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ağla ağla,güzeldir ağlamak.eğer cok ağladığında ba$ını ağrıtmıyorsa hiç durma devam et.çok zaman geçicek,belki unutamıcaksın o meleğini ,bir ümit geri döner diye senden beklenilmeyeni bırak senin dahi aklına gelmiceği $eyler yaparsın o'nun için.hepsinin sonunda hala bir$ey olmadığını görünce yava$ça kabullenirsin.bu sırada ağlamalar hala devam eder,bazen duraksarsın ama bitmez.hani zaman derler ya,banane zamandan bir bok düzelmiyor,gün geçtikçe daha kötü oluyorum dahi diyeceksin ama hiç ummadığın bir sabah uyandığında farkında olmadan hayatına devam ediyor olucaksın.onca gecen zamana ve yaptıklara bakınca vay be diyeceksin.hatta çoğu günü dahi hatırlamayacaksın bile belki.en yakınım dediğin dostların bile merhem olamayacak sana,bir bezginlik havası,yüzünde bir çökmü$lükte cabası.her$eye ragmen hayatın devam ettiğini farkedince,çok zaman geçmi$ olucak.anca eski hatıralara bakıp,yine ağlıyacaksın.o yüzden ağlamak güzeldir,devam et. Yaşam kadar gerçek, yaşamak gibi sahte Öyle çok şey var ki yaralayan insanı Bir yürek çarpıntısı onu her gördüğünde Öyle çok şey var ki bak; sana dair. "kumdan kaleler-sana dair" dinle bu dönemde mutlaka. edit: unutmadan,bu ağlamalarının en büyük sebebi de tüm bunların ba$langıcta senin hatan olması yüzünden olucak.o yüzden elinden geldiğince kendini suçlamamaya bak.olmayacak belki ama dene. [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 02:01 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ağlamak bazı acılara yetmez bazı ölümlere örtüsüdür bazı acıların örter, örtülmez savunur bir süre ağlayanlar sevinmeli sevin ağlayabiliyorsan acılar art arda dinmeli durur bir nöbetçi gibi durur bir bekçi gibi zamana gülmeli! gülmeli! sevin ağlayabiliyorsan unutmanın kardeşidir ağlamak uyanır uyanır yatağında duyguların düşüncenin kucağında hep çocuktur ağlamak. özdemir asaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ben sadece filmlerde ağlayabiliyorum birazcık ya :( bende de sorun var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 I know, the past will catch you up as you run faster I know, the last in line is always called a bastard I know, the past will catch you up as you run faster I know I know [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 13:46 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 "gülersen, bütün dünya seninle birlikte güler..ağlarsan tek başına ağlarsın... " ağlamak güzeldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ağlayasın gelmiş belki de.. bazen herşey elimizde değil ama elimizde olanla en iyisini yapmak zorundayız. ya da kaçıp ağlamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Ortaçgilden bir SENSİZ OLMAZ armagan edelim sana o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 said: "gülersen, bütün dünya seninle birlikte güler..ağlarsan tek başına ağlarsın... " "Gül , bütün dünya seninle gülsün. Ağla , ancak tek başına ağla.. " by oldboy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 seni seviyorum seni herşeyden çok seviyorum...bunu atlabilceğini biliyorum sadece yanında olmama izin ver.bunu atlatabilriz biliyorum bize inanıyorum ben hiç vazgeçmedim şu 3 gün çok kötü geçse bile vazgeçmedim çok kararsız kaldım susup susmamak konusunda ama ben uzağın değilim senin yakının olmalıyım bu şekilde olmaz...anlamaya çalışıyorum gerçekten amacım sana saygı duymamak değil sadece senin acını hafifletebilmek orada o cehennemi sen yaşıyorsun biliyorum ama benimkide farklı değil sensiz çok berbat burad yeterince kolay olmuyor ama benim üzüntüm seninkinden sora geliyor kendimi bile düşünmek ön plana bile atamıyorum.ama içim çok acıyor.. kötü düşünmek istemiyorum düşünemem bana hayatımın en güzel dönemlerini yaşatıyorsun sen kötü değilsin olmazssın... bırakma beni lütfen...bizden vazgeçme. ben tekrar düşmek istemiyorum bunu gerçekten istemiyorum.. seninle olmalıyım biliyorum... herşey iyi olucak biliyorum zaman diyo herkez bunu bende biliyorum...nekadar süreceği beni korkutuyor.beni unutman beni korkuyor.... korkularımı saklayamadığım için üzgünüm gerçekten ama seni seviyorum.... eğer sorun bensem düzeltmeme izin ver seni üzemem yapamam bilyorsun... beni bırakma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ya bi gidin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 uu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Villians in topicinde herkes dalga geçmiş veya konuyla alakasız konuşmuş burda durum enteresan aynı şeyi anlatmalarına rağmen.. ayrıntısı bizi ilgilendirmez ama umarım aranızdaki sorunları halledip bir araya gelirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar