CursetH Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=P7QbgzMZTWg Müzikler : Linkin Park - Figure System of a Down - Inner Vision İyi Seyirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Killedby ve KB diez in en pro oyuncularından oluşmuş clanlar..söylecek tek şey güzel video..Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Atatürke ve türlüğe küfredenlerin laf atanların müziklerini argümanlarını v.s. lerini kullananları ŞİDDETLE PROTESTO EDİYORUM. Herkes dilediğini yapabilir fakat bu tarz şeyler kaldırılamaz. You Tube Sitesinin engellenmesine kadar giden bir sürectir bu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Kişiyi sevmeyebilirsin ama müzik hoştur müziği dinlersin bunun ırkçılıkla alakası yok.. Müzik ruhun gıdasıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 bu olayın kişiyi sevmemekle alakası yok ki. adamlar Türkler'i sevmiyor, Türk karşıtı eylemlerde bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lynx187 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 hmm o zaman Türk olmayan dinleyebilir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheReaL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Yani Benm BöLe bir Priestim oLsun 6546489412319849806 kadar Borcum oLsun Suraya bak be adamda Bir kere Kızarma denen Bir sey yok e tabi bide sahibi İsi Bilio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 arkada$ım adamlar türkleri sevmiyor tamam. müziklerini seviyorum oda tamam. müziklerini dinlerim adamlarlada muhattap olmam tamammı? @lynx187: arkada$ımın 9 ya$ındaki kardeşi gibi konuşuyorsun... Dinleyen salaktır öyk öcük pis gitt... [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 19:51 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bana dokunmayan yılan bin yaşasın yani. iyi o zaman pkk senin ailenden kimseyi öldürmedi sev onları da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ermenililerden bahsediyorsunuzda şunu merak ediyorum Türkiyede ahmet kaya dinleyen neredeyse yüzbinlerce insan var. buna ne diyceksin ? soykırım var yada yok adamlar bunu kanıtlamaya çalışırken haliyle bize sataşacaklar bu normal ama türkiyeyi bölmeye çalışan terörist bir grubun sempatizanı olan ahmet kayayı dinleyen epeyce bir türk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ona da karşıyım ancak şu an konumuz o olmadığı için hakkında bir şey söylemedim. evet, çıkıp da "vallahi apoyu özledik" diye konser veren bir "şerefsiz"i dinleyen insanlar da var. neyse bölüm knight online başka bir ortamda tartışmak dileğiyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Soad dinlememek gerekir bence, dinleyenin bir bildigi vardir tabii karisamam, ama benim icin rahat etmiyor dogruyu soylemek gerekirse. Ahmet Kaya da itin tekidir, nefret ediyorum o heriften. Ayrica onu savunan da ondan farkli degildir. PrudenT'in dedigi gibi Knight Online bolumundeyiz, umarim daha alakali bir bolum altinda tartisabilicek ortami buluruz da orda konusuruz bu konuyu. =) @Passive_Kesh ; Yazilarinda '' $ '' kullanmazsan sevinirim, rahatsiz oluyorum. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 14:55 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 rahatsızmı oluyorsun ? :S denk geldi dün kullandım post larımdada... tabi neden olmasın aga ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Evet, rahatsiz oluyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Npfm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 k, bye. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 gitme post kasıyorduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 zaten feykdi. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 herşey yalandı ha :( öyle olsun... fasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar