smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bugun agora D&R da gordum oyunu alsammı almasammı diye çok kararsız kaldım :) birde fiyat 90 tl olunca insan da bir urkme soz konusu. daha ne oldugu belli olmayan şeylerin bukadar pahalı olmasına karşıyım sonra elimizde patlıyor o 90 tl(bknz.gaion) oyun 1milyon kullanıcıya ulaşmış inşallah boyle iyi giderde 90 tl ye degdigini ispatlar,bizde oyuna başlarız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Star Trek gibi özellikle Amerika'da devasa fan kitlesi olan bir konsept tabii ki 1m oyuncuya ulaşır kısa sürede, önemli olan devam ettirmek o oyuncuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 1 millyon kullanıcı değil 1 milyon cryptic master acc diye duydum ben :). rakamlar cryptic den gelince şaibeli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Evet o 1 milyon cryptic registered account. Buna Champions online ve sayfasına bedava üyelik de dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Benden başka oynayan yok mu? EU bazlı fleet arıyorum da bulamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Yaw bende fleet konusunda bulamadım şöyle türk fleet olsa süper olcak muhabbet döner güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Benim karakterin v geminin eski halleri: Foxy@Diligent USS Tigerclaw Vanguard Class USS Hammer Sovereign Class ----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Yeni karakter ve gemiler: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 customizationda göğüs çalışılmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 hem de nasıl :) Bu arada bugünki patchte ilk 5-man geldi, heycanlıyız patchi yüklüyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bu arada benim laptopun grafikler rezalet olduğu için ss'ler de pek iyi kalite değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 PvP turnuvalarına falan başlayacağız yakında. Açıkçası oynadığım en zevkli pvplerden birine sahip STO. Vent'ten, organize bir şekilde oynanırsa tadından yenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 MMOlarda genel bir zevk arttırıcı zaten "ventten organize şekilde oynamak" champions online'ın pvpsi de çok daha zevk verebilirdi organize olucak ortamı bulsaydım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 http://thedob.net/ Bizim fleet'in websayfası. Açıkçası şu aralar PvP'de yenemediğimiz grup yok. Ama işini bilen bir premade Klingon takımı çıksa karşımıza hiçbir şansımız yok.. Unbalanced ve counterı olmayan powerlar var malesef, ve klingon gemileri bu powerları çoook daha iyi bir şekilde kullanabiliyorlar Bird of Prey'ler sayesinde. Yani bir tane değil, birkaç tane taktik var eğer premade olarak kullanırlarsa Fed takımının HİÇBİR şansı kalmıyor. Önümüzdeki günlerde FRAPS'licez pvp maçlarını.. Hazır olunca linkini koyucam buraya. Websitesinde yeni gelen 5-man Infected'daki son boss videomuz var. Açıkçası pek birşey belli olmuyor ama ilk videonun vent kayıtı komik baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Var mı sizde recruit olayı. Bi de ne gerekiyor recruit için ben siteden araştırmaya çalıştım ama birşey bulamadım. Gerçi benim lvl 25 daha hafta sonu anca 30 yaparım heralde. Lvl kasmak geriyo beni yavaş gidiyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Var tabi, siteden application atman yeterli. Sonra online'ken officerlardan biri sana invite atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 attım application. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 STO service pack numero uno geldi.. Tonla bug fix ettiler. Oyun çooook daha iyi oldu. PvP sırası düzeldi. Respec geldi. Yeni off-duty kıyafetler geldi. Yeni gemi varyantları geldi. Adamlar ciddi. Oyun süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 2. five man de geldi. STF: The Cure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Şans vermek üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=oiaRB9HqyzI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 sov, detay verebilir misin oyunla ilgili? Nasıl para kazanılır sen ne yapıyorsun vs vs eve le kıyaslayabılır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 oyun çok güzel 3 gün önce başladım beraber oynayabileceğimiz bir grubumuz var mı şu an ? oyun ilk etapta biraz karışık geldi daha tam olarak çözemedim olayı. Devamlı mission yapıyorum bazıları level atlattırıyor bazıları zaman kaybı falan 1-2 tavsiye iyi giderdi şu an oyunda ki isim sandee@fluxiev eğer lazım olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar