Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Trek Online

patateskabak

Öne çıkan mesajlar

bugun agora D&R da gordum oyunu alsammı almasammı diye çok kararsız kaldım :) birde fiyat 90 tl olunca insan da bir urkme soz konusu. daha ne oldugu belli olmayan şeylerin bukadar pahalı olmasına karşıyım sonra elimizde patlıyor o 90 tl(bknz.gaion)

oyun 1milyon kullanıcıya ulaşmış inşallah boyle iyi giderde 90 tl ye degdigini ispatlar,bizde oyuna başlarız:)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
http://thedob.net/

Bizim fleet'in websayfası. Açıkçası şu aralar PvP'de yenemediğimiz grup yok.

Ama işini bilen bir premade Klingon takımı çıksa karşımıza hiçbir şansımız yok.. Unbalanced ve counterı olmayan powerlar var malesef, ve klingon gemileri bu powerları çoook daha iyi bir şekilde kullanabiliyorlar Bird of Prey'ler sayesinde. Yani bir tane değil, birkaç tane taktik var eğer premade olarak kullanırlarsa Fed takımının HİÇBİR şansı kalmıyor.

Önümüzdeki günlerde FRAPS'licez pvp maçlarını.. Hazır olunca linkini koyucam buraya. Websitesinde yeni gelen 5-man Infected'daki son boss videomuz var. Açıkçası pek birşey belli olmuyor ama ilk videonun vent kayıtı komik baya
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
oyun çok güzel 3 gün önce başladım
beraber oynayabileceğimiz bir grubumuz var mı şu an ? oyun ilk etapta biraz karışık geldi daha tam olarak çözemedim olayı. Devamlı mission yapıyorum bazıları level atlattırıyor bazıları zaman kaybı falan 1-2 tavsiye iyi giderdi şu an
oyunda ki isim sandee@fluxiev eğer lazım olursa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...