Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Bende öyle düşünmüştüm :) Kimi aldı liderliği mucizeye tur tur ilerliyor , Yanlız bu durumda massa nın 2. liğide çok önemli massa ya nazar deyip yarış dışı kalıp alonso 2. olursa , alonso şampiyon oluyor :)
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 artık alonso yaris dişi kalsa gene yaramıyor hamiltona :),iş öndeki ilk 2 ye kaldi,inşalla bi mallık yapmazlar:),bu arada hamiltonın arabasındaki sorunla ilgili arkadaşla bi senorya yazdık :) yarışdan sonra sölicem
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 muhteşem bir taktik startı, muhteşem bir pitstop stratejisi, ve ferrari, imkansızı başaran takım. hamiltonın yarışın ilk bölümünde yaşadığı sorunları merak ediyorum; ama cidden, bu teknoloji hırsızlığının üstüne hamilton şampiyon olmalı mıydı? kendisini sevmesem dahi, ferrari ruhu için, bravo kimi; bravo, "takım" pilotu massa ve bravo ferrari, hastayım size.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 YÜRÜ BE KiMiiiiii ulan sanki kardeşim şampiyon olmuş gibi sevindim :)) Şimdi bu ipne mclearen sezonun başlarinda ferrarinin içine bi köstebek sokup bilgileri aşirmişti ve sezonun ilk yarısında ferrariye ezici üstünlük sağladilar,sonra bu olay ortaya çikti ve mclearen in tüm takım puanlari silindi,bizim senaryoda şöle: Bu yarişta (en kritik yariş) ferrari mclearenin içine bi adam sokup benzininin içine bi kimyasal kariştirtdı, bunun sonucunda,hamilton bügünkü yarişta ufak bi ateşleme sorunu yaşadi:),çünkü sorunu mekanik değildi adam 30sn sonra hiçbişey olmamış gibi devam etti,neyse ferrarriyi ve kimi kutluyorum şampiyonluk hayırlı olsun sevgili kardeşim kimi :)
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 hamiltonun babasının yüzünü görmek istiyorum :)) helal olsun Kimiye helal olsun Ferrari ye...olay budur :)
rayka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 3 yıldır bunu bekliyodum kimi hep en hızlıydı ve mc laren dayanmıyodu kiminin bi ferrariye ihtiyacı vardı , aldı , kazandı harika bir sezondu ama ve gerçekten çok güzel sonuçlandı helal olsun hakkettiğini aldı sonunda ama alonso nası bozuldu ya podyumda suratı görülmeye değerdi =)))
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 massa olmus olsaydi sevincim bi kat daha articakti fakat olmadi takim arkadasi oldu neyseki :)
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Çok bomba bi yarış oldu gerçekten. Bu sene Hamilton sanki daha çok haketmiş gibiyse de gönlümden geçen Kimi'ydi. Bende çok sevindim ama adam kendisi pek sevinmedi hehe. Bu arada yasak olan takım emirleri olmadan Rai'nin 1.liğe yükselmesi Alonso'yu morartmıştır heralde. Yarış içerisinde 1. giderkende pist rekoru fln kırdı Rai en hızlı benim tribine :)
horten Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 anaaa Raikonen mi aldı? off süper çok sevindim. :)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 inanılmaz son 2 hafta ya müthiş bir sezon oldu...
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 hamilton'da patladı gibi bişi oldu :) çok enteresan ve çekişmeli, mücadele dolu ve yarış esnasında kritik müdahelelerin olduğu heyecan verici bir sezondu. tüm yarışları izlemedim ama izlediklerimden büyük keyif aldım. tebrikler raikkonen'e..
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 abi yarış süper derecede çekişmeli başladı o ne dedim ve raikonenin kazanmasına o kadar mutlu oldum ki yani mclaren alsa ü zülcektim o derecede massaya da ayıp oldu ama olsun eviden şampiyon olabilirdim dedi üzüldüm bi orda helal olsun :) tebrik ettim adamları.. ferrari gücü işte mercedese benzemez italyanlar yaptımıyı yapıyo
Burax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 sıralama süper oldu ya kimi 110 puan 2.ler 109 puan son yarış çok güzeldi ama massa yol veremediği için bilerek hata yapıp 1,5sn kaybetti :F F1de de takım oyunu gördük helal ferrariye
Zep Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 biyerden izleme imkanımız var mı ya?izleyemeyenler için:/
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bi adres vardı, eski yarışların çoğu vardı ama adresi nerde gördüğümü hatırlamıyom. aklıma gelen yerlere baktım bulamadım. bu arada BMW arabalarında benzin sıcaklığı bişeler olmuş. ceza çıkmamış ama mclaren temyize gidecekmiş. Hamiltonu şampiyon yapmak için ne gerekiyosa yapıyolar şerrolar. umarım bi sorun çıkmaz. aslan kimi beee
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 kotanız yoksa rapidden indirebileceğiniz adres var elimde, sezonun bütün yarışlarını upload ediyolar, yalnız Türkçe anlatım yok tabi ^_-
Öne çıkan mesajlar