Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Adlı çalışmam. Paylaşasım geldi kendimi tutamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 her daim her sartta gunesi arkana almayi unutma, sanki biraz evin disinda mi kalmis ne :) foto guzel olmus btw.. ogrenci evi konseptli bi calisma olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 makinen nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 herhangi bir 7 megapixellik digital ceker bence bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Sayfada yazdığına göre makine Canon EOS 30D. Bi de hiç dikkat etmemiştim, küf bu kadar ilginç miydi fgfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 oha ciddi ciddi küf mü bu şimdi? sizin evde mi bu domates? anouv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 makro alsaydın ya. severim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bekar evi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 küf dediğimiz karizma bişiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Çalışmayı boşver de deviant da altına "cok güzel olmuş" diyen kızla bence baya bir şansın var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 eoo, şimdi bekar evi diyorsunuz ama, alakası yok, dünyanın en temiz pak evine sahibim. domateslerden bi tanesini patlatmışım paketten domates alırken, 1 günde böyle olmuş işte. bir arkadaşımla 10 dakika kadar tartıştık "bu ne biçim makro lan böyle şey olur mu, çok daha zoomlanabilirdi." falan diye. İşte uykusuzluğunda tesiriyle domatesin cherry domatesi olduğunu söylemek aklıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Mould o, mushroom değil. Şirinleri göremedim ondan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Güzel olmuş da; öyk iğrenç be. Küflü gıdalara artık yaklaşmayacağım [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 13:26 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 GE-TA, Mold dediğin şey küftür. Küfte mantardır. Hatta yediğin kuzu mantarı ile aynı ailedendir bu küf mantarı. O derece. Taxonomy'de rakip tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Şişe mantarına da mushroom diyorsun o vakit? O da bir çeşit mantar ya o derece? Biber de acıdır gerçekleri sorma hesabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Fungi ailesi dedin mi hepsi mantar babuş. Bunun kolpası olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 mecik maşrumlu calışmalarınıda bekliyoruz alexi [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 00:47 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 igrencmis .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 hmm ilginç... ilgimi çeken tek bir şey oldu aslına bakarsan.. o da arcane in dediğine +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 boyle bilmezdim ben kufu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Fungi diye birşey yok, mushroom ailesi. Çelişmemek lazım. Mamiş mushroom, babuş mushroom, bebiş mushroom. Fungi dersen yatara. Bu taxonomy iyiymiş yaf, bir sonraki sefere bağırsak kurtlarını konu alalım. Yuvarlak kurtlar, kıl kurtları, kamçı kurtları, kancalı kurtlar, şerit ve asıl soru, yoksa hepsi Tenya mı? :o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar