malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 sanırım her sene bu duyguyu daha bi azalarak yaşayacaksın. küçük şelerden mutluluk çıkart,her an bi iş peşinde koşturt,zamanının boş ya da dolu geçmesini takacağına "bu dönemi nasıl yırtabilirim" düşüncesinde hareket et,derslerine o niyetle asılınca ve cebelleşince biraz derslerinle,ufak bir başarıda baya bi mutlu oldunu hissedeceksin. aileden de uzak olununca zorlanılıyor,bunu savaşın olarak düşün,moralini yüksek tutmaya da gayret et. yeterince engel varken önünde oflayıp poflamak sana ekstra zaman ve moral kaybetmekten başka bir şey yapmaz. [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 13:46 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 oss yogunlugundan sonra boyle olmus olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Bir hobi bul kendine. eskiden olupta uzun süre ilgilenmedigin hobilerine tekrar göz at. bu en iyi terapidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 alkolik olmayacağının garantisini veremem ama ii geliyor hakikaten.ayrıca alkolik hareket engellenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 sosyal içici olmak iyidir her zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 ben de matematik okuyom dori, arada bi bana da geliyolar ama seninki gibi değil... mal mal bekliyom ben geçmesini durumun genelde. ya da 2 bira çakıyorum kendime geliyorum... yatınca hop uyuyosun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 halden anlayan cikti :) o zaman sorun burda bolumde var, onca teoremi dayayınca insan "ben neymisim, ne kadar bos musum" düşüncesine kapilip panikliyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 matematik 2. sınıf okuyan arkadaşım var, boğaziçi müzik kulübü başkanı, ayrıca pozitif organizasyon için de çalışıyor. bölüm değil sanırım sorun olan. Tabi kendisi pek çok ders verme sıkıntısı çekiyor şu anda, belirtmek de gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 durmasin, aksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 asal sayıların formülünü bulmaya ada kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 suan cok buyuk bi asal sayi bulmanin faydasini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 operi dinleme sen! ayyaş oldu o ^^ şaka bir yana, monoton bir yaşamın varsa, 20li yaşlara yeni giriyosan olur normaldir canını sıkma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 aa aferin kazandin mi universiteyi? :) yaziyordun bir aralar burada oss oss diye hayirli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 matama sen bayağı bi geriden takip ediyosun konuyu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Sabah kalkınca bir yudum viski . Akşam yatarken bir bardak viski . Doktor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 said: Sabah kalkınca bir yudum viski . Akşam yatarken bir bardak viski . Ahah Laz Ziya yapacaksın kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 hatta bi de nihahahaha diye gülsün oldu sana nuri alço. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 noluyorum ben kim oldum enson? afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 zaman hızlı fln geçmiyo hatta hiç geçmiyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 evet bu gorduklerınız bu binalar yemekler falan hep yalan aslında hatta vat iz dı metriks ule? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 en son ayyaş oldun dori ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Bana hoş çocuk dediğinden beri bilinçaltına işlemiş durumdayım... Sadece kabullenmek istemiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 haklisin =/ aklimdan cikmiyorsun, kendimi teorilere verdim, hepsi senin sucun.. fds ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 ahh Serdar ahh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar