Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Varmı yen gruplar keşfeden?

SadButcher

Öne çıkan mesajlar

paticik kapalıyken, iron maiden ın yeni albümünü indirdiğimde rar dosyasının içinden disharmonic fields diye brezilyalı bi grubun albümü çıkmıştı, güzeldi. Sonraaa graham nash, blue öyster cult, heathen, ufo, saxon, evergrey, the hollies, virgin steele falan dinlemeye başladım, bir de wintersun diye yeni bi power metal grubu çıkmış ona baktım...

[ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 16:30 tarihinde, ucanadam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hyubris var hanım vokal'in sesi pek bir şeker pek bir huzur verici ,Astral Doors(isveçli heavy metal grubu),Speed Kill Hate(fransız hardcore grubu),Flood of Fire(heavy metal grubu ama nerdeler ne içerler bilmiyorum),Runic(norveçli viking metal grubu sanırım),Battlelore(finlandiyalı orta dünya temalı grup black metal icra ediyorlar),Arkona(rus power metal grubu sanırım) Bu arada mayıs'ta Pelican'ın yeni albümü çıkıyormuş hmms
Sosyal ağlarda paylaş

Tool kesfettim, cok iyi degisik bi tarzlari var elemanlarin
Hiphop tarzi olsa da her tur insanin sevecegi Blackalicious diye bir arakdasi kesfettim, bizxim okula konsere gelmisti baya iyi bi eleman.

The Craft albumunu bir dinleyip ondan sonra yargilanmasi gerekiyor tabi

Air bir de, deli gibi Air, Moon Safari ve Premiers Symptomes albumlerini herkes dinlemeli bi kac defa (Moon Safari yerine gore super ortam muzigi de yaratabiliyor ;))

Bi de Garden State filmini izleyenler bilir, The Shins diye bi grup var, dinlendirici

Metalden kaydik biraz ama maksat kulaga guzel gelen dinlemek dimi :)
Sosyal ağlarda paylaş

benim kesfettiklerim pek kesiften sayilmayabilir halihazirda dinleyeni boldur muhtemelen de yazayim:
enslaved
winds
charon
lumsk
fall of the leafe
scar symmetry
quo vadis
daylight dies
agalloch
how like a winter
october tide
swollow the sun
dreams of sanity
leave's eyes
lame immortelle
disarmonia mundi
korpiklaani
wintersun
ensiferum
moonsorrow

daha var sanirim, bi kac tane de alip henuz dinlemediklerim var dinleyip begenirsem bu listeye dahil edebilir miyim ? :P
Sosyal ağlarda paylaş

al biraz da benden

papoose

kayo dot (dowsing anemone with copper tongue) bu güzel bak

12girls band (hepsi güzel)

Au Revoir simone (verses of comfort assurance and salvation)

Lali Puna

M ward (post war)

Psapp (2tane albümleri var zati;the only thing i ever wanted ve tiger my friend)

VAST [visual audio sensory theater] (her albümü ayrı, her albümü güzel)

xiu xiu (airforce, arama motorlarında airforce falan yazıp arayınca USAF ile yapılan anlaşma gereği USAF arama motorlarından bir kaç cent para alabiliyormuş Adamlar USAF para kazansın diye albümün adını böyle koymuşlar diye bir urban legend var halihazırda. doğruluğunu ben bilmem, mythbusters bilir)
Sosyal ağlarda paylaş

Savage Circus... topiği açmıştım ama cevap veren olmadı , herhalde kaynayıp gitti...
Death metal sevenlere Disgorge, Dismember, Obituary, Bloodbath, Cryptopsy tavsiye etmek istediklerimin arasında.

[ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 00:30 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Telepopmusik
Aziza Mustafa Zadeh
Yann Tiersen
zaten biliyordum ama iyice de içine girmiş olduğum Chopin
ve Esbjörn Svensson Trio benim için en muhteşem keşifler oldu sanırım.

onun dışında Zero 7, Thievery Corporation falan var

Tim Booth ile oldukça haşır neşir oldum, oradan Angelo Badalamenti'ye geçtik, pek şirinlerdi kendisi.

Tool ile yakınlaştım iyice bir de, APC de haliyle.

Arthur Rubinstein'ın Chopin Nokturn yorumlarını da pek bir sevdim son olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Padma diye amatör türk rock grubu. Soundlarıyla ve kaliteleriyle göze batıyorlar bence. Gerçi daha iki şarkıları var ama ben beğeniyorum. İlk şarkıları "La" nın videosu youtube'de var. "Padma la" yazıncaçıkıyor. Tavsiye ederim.

PS: Grubun gitaristinin gitar öğretmenim, solistinin de onun eşi oluşunun hiçbir etkisi yoktur beğenmemde :) Çünkü bence cidden şu anda piyasadaki bazı rock sanatçılarından daha iyiler. Ya da kendilerini rockçı sananlardan. (bkz: Emre Aydın)

[ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 11:58 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...