SadButcher Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Pati kapanalı neredeyse yıl oluyor vardır yeni keşifleriniz veya eski olupta yeni dinleyip hayran kaldığınız gruplar Dökülün neler buldunuz şu son bir senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Explosions in the Sky (mükemmel ötesi) Fleetwood Mac Pelican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 paticik kapalıyken, iron maiden ın yeni albümünü indirdiğimde rar dosyasının içinden disharmonic fields diye brezilyalı bi grubun albümü çıkmıştı, güzeldi. Sonraaa graham nash, blue öyster cult, heathen, ufo, saxon, evergrey, the hollies, virgin steele falan dinlemeye başladım, bir de wintersun diye yeni bi power metal grubu çıkmış ona baktım... [ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 16:30 tarihinde, ucanadam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 antimatter süper bi grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 haa bir de bonnie prince billy yi keşfettim, strange form of life çok güzel şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Ningizzia nın hastasıyız forest of shadowsun elemanlarından birisi kurmuş 2 tane güzel grubum oldu bölece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ben feci şekilde neal morse dinlemeye başladım..bide blonde redhead i yeni keşfettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 hyubris var hanım vokal'in sesi pek bir şeker pek bir huzur verici ,Astral Doors(isveçli heavy metal grubu),Speed Kill Hate(fransız hardcore grubu),Flood of Fire(heavy metal grubu ama nerdeler ne içerler bilmiyorum),Runic(norveçli viking metal grubu sanırım),Battlelore(finlandiyalı orta dünya temalı grup black metal icra ediyorlar),Arkona(rus power metal grubu sanırım) Bu arada mayıs'ta Pelican'ın yeni albümü çıkıyormuş hmms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Tool kesfettim, cok iyi degisik bi tarzlari var elemanlarin Hiphop tarzi olsa da her tur insanin sevecegi Blackalicious diye bir arakdasi kesfettim, bizxim okula konsere gelmisti baya iyi bi eleman. The Craft albumunu bir dinleyip ondan sonra yargilanmasi gerekiyor tabi Air bir de, deli gibi Air, Moon Safari ve Premiers Symptomes albumlerini herkes dinlemeli bi kac defa (Moon Safari yerine gore super ortam muzigi de yaratabiliyor ;)) Bi de Garden State filmini izleyenler bilir, The Shins diye bi grup var, dinlendirici Metalden kaydik biraz ama maksat kulaga guzel gelen dinlemek dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HollowMan Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Sorgespel www.myspace.com/sorgespelband Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ben de bazı türk gruplarını keşfettim kronik , asafated fln.özellikle kronik'in endless war albümü harika ya süper hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 hmm sağlam olanı Papoose. Doğu Sahilinden süper rapper. Bana yeni ama adam eski. Sağlam herif valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 benim kesfettiklerim pek kesiften sayilmayabilir halihazirda dinleyeni boldur muhtemelen de yazayim: enslaved winds charon lumsk fall of the leafe scar symmetry quo vadis daylight dies agalloch how like a winter october tide swollow the sun dreams of sanity leave's eyes lame immortelle disarmonia mundi korpiklaani wintersun ensiferum moonsorrow daha var sanirim, bi kac tane de alip henuz dinlemediklerim var dinleyip begenirsem bu listeye dahil edebilir miyim ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 al biraz da benden papoose kayo dot (dowsing anemone with copper tongue) bu güzel bak 12girls band (hepsi güzel) Au Revoir simone (verses of comfort assurance and salvation) Lali Puna M ward (post war) Psapp (2tane albümleri var zati;the only thing i ever wanted ve tiger my friend) VAST [visual audio sensory theater] (her albümü ayrı, her albümü güzel) xiu xiu (airforce, arama motorlarında airforce falan yazıp arayınca USAF ile yapılan anlaşma gereği USAF arama motorlarından bir kaç cent para alabiliyormuş Adamlar USAF para kazansın diye albümün adını böyle koymuşlar diye bir urban legend var halihazırda. doğruluğunu ben bilmem, mythbusters bilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Last Fm diye bişi keşfettim.. indirin kullanın sizde.. Yeni grup tanımak için bire bir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 luciferion ile black witchery i buldum bi yerlerden.black witchery çok iyi değil de luciferion sağlam grup.black metal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Savage Circus... topiği açmıştım ama cevap veren olmadı , herhalde kaynayıp gitti... Death metal sevenlere Disgorge, Dismember, Obituary, Bloodbath, Cryptopsy tavsiye etmek istediklerimin arasında. [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 00:30 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ankarada oipunk grubu olaraktan kugulu park sapıkları varda pek yeni yetmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Bloodbath aldim ama henuz dinleyemediklerim arasinda, sindire sindire gittigi icin birileri (dory<==) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Carbon Leaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 nevermore , sanitarium , mr. big , lake of tears.mr. big'e paul gilbert ve billy sheehan yüzünden tapılası zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Telepopmusik Aziza Mustafa Zadeh Yann Tiersen zaten biliyordum ama iyice de içine girmiş olduğum Chopin ve Esbjörn Svensson Trio benim için en muhteşem keşifler oldu sanırım. onun dışında Zero 7, Thievery Corporation falan var Tim Booth ile oldukça haşır neşir oldum, oradan Angelo Badalamenti'ye geçtik, pek şirinlerdi kendisi. Tool ile yakınlaştım iyice bir de, APC de haliyle. Arthur Rubinstein'ın Chopin Nokturn yorumlarını da pek bir sevdim son olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 pati kapalıyken müzik zevkim derinden değişti. tüm 70ler ve 80ler classic & hard rock, glam/hair metal, hard&heavy gruplari diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Philip Glass vardı bide.Torrentti çok iyi , indirip dinleyin mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Padma diye amatör türk rock grubu. Soundlarıyla ve kaliteleriyle göze batıyorlar bence. Gerçi daha iki şarkıları var ama ben beğeniyorum. İlk şarkıları "La" nın videosu youtube'de var. "Padma la" yazıncaçıkıyor. Tavsiye ederim. PS: Grubun gitaristinin gitar öğretmenim, solistinin de onun eşi oluşunun hiçbir etkisi yoktur beğenmemde :) Çünkü bence cidden şu anda piyasadaki bazı rock sanatçılarından daha iyiler. Ya da kendilerini rockçı sananlardan. (bkz: Emre Aydın) [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 11:58 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar