jacabo Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 edirne de okumak ayrilacaligi her carsamba ve cumartesileri itinayla icilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Ufak tekirdağı buzluğa atıp az biraz buz tutmasını beklersin sonra yanına bir tane ayva (tam mevsimi alo kaçırmayın) dilimlersin, keyfinize göre tuzlu cins bir beyaz peynir (rezene bu iş için idealdir, kase tipi bir tabağa biraz su ve peynir koyun) ya da ince dilimlenmiş hıyar üzerine çok az sızma zeytinyağı, biraz limon, az biraz tuzla birlikte ince belli bardakta tek tek atarsınız. Rakı nedirin cevabıdır bu yukardaki. Mevsimine göre rakı nedir diye bana sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Oha onların hepsi dolumu. O kadar içkinin boş şişesini bile görmedim ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 efe yaş üzüm çok güzel(genel olarak yaş üzümler güzel)tekirdağda 2. sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 efe yaş üzüm diyorum çıktığından beri. onun dışında export rakılar süperdir. altınbaş falan. //hahaha bu arada zegna, onca şeyle 5 paket sigara bir garip olmuş ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 fasıl takılıyoruz bu aralar.. ama tekirdağ yönetir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 yeni rakı bardağında yaş üzüm oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 altınbaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 yeşil efe yeşil burgaz da hoşuma gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Efe (yaş üzüm) ismim de efe arkadaşlar arasında iyi geyik çeviriliyor içerken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 tekirdağ milli içkimiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 yeni rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 hepsini içerim vallahi ayırt etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 tekirdag sonrada yas uzumle yeni raki iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 zegna o resim ne ya :) daha önce de ufak buzdolabını doldurmuştun sanırım heh, favori rakım şu ... ne rakısı ya bira içerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 yaş üzümü tek geçering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Bir turizmci , sarayovalı ve trakyalı ve de 16 yaşından beri rakı tecrübesiyle derim ki ; 1-Tekirdağ 2-Klup Rakısı (atam içerdi değişmem) 3-Efe yaş üzüm rakısı Spesyalim ; Boğma rakı. içen var mı boğma ? [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 13:27 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 tekirdağ altın seri içtiniz mi?içmediyseniz rakı içiyorum demeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 zegna bi ara takılalım benım ıcın farketmez ne olursa içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 boğma rakısını yerinde, adanada içmiştim. feci çarpıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Efe yaş üzüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 voys o boğma rakı ev rakısı sanırsam deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 bilmiyorumda sürahi gibi bi şişede koymuşlardı. kendileri yapmıştı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 evet sağlam olluyo o rakılar ama çarpabiliyo körde edebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Boğma rakı anason dan yapılmıyor. Hertürlü meyvadan yapılabiliyor.Toprağın altında en az 3 ay süreyle bekletiliyor. 2 yıl beklemiş rakıyı içtim ben alkol oranı ilk yapıldığında %94 falan %72 ye düşürülüyor en fazla. Hızlı içilmesi kör hatta ölüme sebebiyet verilebilir.Çok dikkatli içilmeli ve 2 tekte kendinize gelemezsiniz. Meyvasuyuyla karıştırıp içiliyor.Sek içeni daha görmedim gençlerde =) Yapımı devlet tarafından yasaklanmıştır.Evlerde bile yasaktır. Adana Antep mersin taraflarında yapılır. çokta harikadır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar