Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Telekom Adsl Fiyatlarinda İndirim.

batuhan

Öne çıkan mesajlar

Linke göre Türkiye;
[spo]Turkey

In Turkey ADSL service since 2003 and Cable Internet service since 1999 is provided by Türk Telekom - (Turkish) http://www.telekom.gov.tr, which has become a private company (TTNet A.Ş. - (Turkish) http://www.ttnet.net.tr/) in 2006. The current download/upload speed options are 256/64, 512/128, 1024/256, and 2048/512 kbps. There are also options of 3, 6 and 9 GB download per-month limit for the speed of 1024/256 kbps.

Starting from 1 April 2007, TTNet approximate prices (see http://www.ttnet.net.tr/adslucret.htm) are as follows: (Those prices have been anounced as one of the biggest discounts in broadband history of Turkey by TTNet but if needed to point out the fact that still those of prices counted as the most expensive in Europe)

* 256/64 kbps for €25 (No discount applied so as to make the existing customers changed their prefrences to the limited options)
* 512/128 kbps for €40
* 1024/256 kbps for €50
* 2048/512 kbps for €65

For the 3, 6 and 9 GB download per-month limits (at 1024/256 kbps speed) the approximate prices are:

* 3 GB for €15
* 6 GB for €20
* 9 GB for €25

Notes:

* The same options and prices are offered for home and business users.
* All prices include VAT and "Special Communication Tax".
* Approximately €5 per 1 GB download is charged for exceeding limits.

Also, there are other ADSL providers in Turkey, but they have similar prices and options, because they are using the POTS infrastructure of TTNet. They have very few subscribers compared to TTNet.[/spo]

Birde 80Mbit bağlantı nedir yuh artık.
Sosyal ağlarda paylaş

"Türkiye’deki ADSL erişim ücretlerinin yüksek olduğundan şikayet edildiğini anımsatan Doany, Türkiye’deki erişim ücretlerinin Avrupa ülkelerine göre en düşük düzeyde olduğunun rahatlıkla görülebileceğini, KDV dahil edildiğinde bile ADSL ücretlerinin Türkiye’de diğer ülkelere oranla çok rekabetçi olduğunu savundu."

ben başka bir şey söylemeyi gerekli görmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bu indirimi hiç yapmasalardı daha iyi olurdu daha beter tepki çektiler. Sakız parası gibi indirim yaptılar üstelik şehirler arası ve şehir içi telefon görüşme hücretinide aynı yaptılar yani çaktırmadan soktular kazığı gene

[ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 13:23 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici

86 milyon civarı birşey tutmuyormu acaba sınırsız 1024k? tam olarak anlayamadım bende yeni fiyat tarifesini. biraz dala geçer gibi olmuş. hep öyle yapıyorlar gerçi. genede az miktarda indirime gitmiş olsalarda çok kötü değil. geçen ay çok fazla kullanacağım için 1024k sınırsız almıştım. çok fazla birşey yüklemedim gerçi :P
sizinle paylaşayım geçen ayki kota miktarını..

[spo] [/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
walla ben anlamam teknolij hedelerden.. hatta NEFRET ederim. bilakis işin çıkar dingil XP çöker, autocad çalışmaz, word pörtler diğer yandan siteye ddos attack olur çöker, ADSL dünyanın parası.. bi sürü sorun dert. İhtiyacım olmasa elimi bile sürmem. o kadar nefret ediyorum gerisini siz anlayın. Hatta bi ara 'neden teknolojiden nefret ediyorum' diye bir başlık dahi açabilirim. <-iyi fikir aslında..

her neyse, geçen gün Türk telekom istanbul müdürlerinden biriyle tanıştım bi sürü şey anlattı ama az bi kısmını anladım ben. gerisinde afşinin koyunu gii kafayı salladım açıkçası..

bir kaç şey anlattı:
1.komik olan şeyler işte.. misal o-game oynayanların bağımlılık derecesinde tutkulu olduğunu ve internette bi sorun olduğu anda destek hatlarını aradığını ve destek hatlarındakilerin bazılarının ogame nedir bilmediği için şikayet formlarının taa bunlara kadar ulaştığından vs. bahsetti.. ilginç tabi..

2. g sdsl mi gadsl mi ne öyle bişiden bahsetti efendim şimdi adsl 2 varmış bi de adsl 2+ varmış bi de adsl 3ex mi ne varmış.. şimdi bunlar adsl 2+ altyapısını hazırlamışlar da o gelecekmiş. haliyle fiyatlar ucuzlayacakmış..

dedim "usta.. iyi hoş diyosun da.. ne zaman ucuzluyo bu adsl sen bana onu söölle.. bak paticik halkı rahatsız.. haber bekliyor"

amcam yuvarlak cevaplar verdi bana biraz.. (yok kırıtarak ayol ne indirimi bindirim bindirim falan demedi.. öyle bişi olsa atlardım camdan karşı binaya zaten)
"adsl2+ (anasını satayım nası bi ismi varsa 2+! yazması uzun sürüyor valla) 2ay içerisinde kullanıma girecek diyemem, çalışmalar sürüyor ama 6ay'a kullanılmaya başlanır e o zaman fiyatlar da inecek."

içimden geçirdim.. 'ölme eşşem ölme.. önce koyunlar gelecek, tüyleri kazıklara takılacak, tüylerden ip yapacam, kazak örecem satacamda para gelecek!'

bir de şöyle bişi dedi.. 1024Upload/1024download olacak dedi.. ama bisürü harfli şey söylüyordu wadsl adsl2 adsl 2+ adsl3 adsl3e ...eeh.. daha da anlattı bi şeyler. ha sonuçta kurt masalı dinler gibi dinledim kendisini..bir de adsl teknolojisinde oldukça fos olduğumuzu anladım yine.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla geçtim aslında 20 ytl az para verip o parayi wow a aktarcam o yüzden geçtim kotaliya.Birde telefonda öğrendim 444 0 375 ten.Bu 256 sınırsızdan 1024/6gb a geçip 6 ay kota aşımı ücretini ödemediğimiz kampanyadan.31 mart tarihine kadar tekrar 256 ya dönmeyen arkadaşlarımız artık dönemicek :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...