nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Bilgisayarda kullanabileceğim ve istediğim gün, istediğim saatte bilgisayar açıksa alarm verebilecek bir ajanda programı biliyor musunuz? Unutkanlık sorunum var, cep telefonumun ajandası da adam gibi kurulmuyor, kursan alarmı çalmıyor. Genelde akşam saatlerine kuracağımdan ve akşamları da hep bilgisayar başında olacağımdan işime yarar böyle bir program. Yardımlarınıza muhtacım, hadin gösterin kendinizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 outlook. telefonun destekliyorsa senkronizasyon işini de kolayca yaparsın. Alarmdan kastın uyandırma amaçlı birşeyse de; sevdiğin, en gürültülü mp3'ü, windows'un "zamanlanmış görevler" özelliğiyle istediğin saatte çaldırabilirsin. [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 21:43 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 outlook hariç. Kullanmıyorum, anlamam, yüklemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Thunderbird kullanıyosan "calender" eklentisi var. İş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 huunda dediği gibi zamanlanmış görevlere bakarsan istediğini yapabilirsin. son seste winampı çalıştırıp beni uyandırırdı bilgisayarım saolsun, onun sayesinde okulu bitirmiştim hiç unutmam :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Aradığım program o tarz birşey değil, direk cep telefonlarındaki ajandalar gibi birşey. Böyle tarihler olacak takvim gibi, işaretlediğin günlerde ve saatlerde beni uyaracak. Yok mudur böyle birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 mozilla'nın vardi bir ürünü sunbird idi galiba adı tam bilmiyorum unutkanlık sorunun varsa fast note'yi öneririm sana post-it'İn bilgisayar versiyonu. bende çok unutkan biriyim bana çok iyi geldiydi fast note... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 google Calendar belki işine yarar. Yeni hizmeti google in. GoogleCalendarBeta [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 21:47 tarihinde, ShadowFax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Windowz kulladığını varsayıyorum ve kendi ingilizce windowz'uma göre anlatıyorum; start > all programs > accessories > system tools > scheduled tasks türkçesini de kafadan sıkıyım bari; başlat > tüm programlar > donatılar > sistem araçları > zamanlanmış görevler şimdi bu program sayesinde herhangi bir programı, istediğin bir tarih ve zamanda çalıştırabiliyorsun. sen bir müzik dosyasını seç, program yerine... müzik dosyasını default player'ıyla açacaktır zaten... dolayısıyla zamanı geldiğinde istediğin şarkı çalacaktır... vs. vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Yukarıdaki mesajıma edit: algılarımda bir bozukluk var galiba... zaten bahsedilmiş benim bahsettiğimden... saçmalamış gibi olmuşum. hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 amann rakta sen de.. ne takıyorsun yeni bir şey sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar