Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Bir zamanlar kısa bir süreliğine Paticik te kullanmıştı. Bir internet sitesinde her konuyla ilgili ince bannerlar vardı , kısayollarını kopyalayıp imza olarak kullanmamız mümkündü. O sitenin adını hatırlayan varsa yazması mümkünmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 İsimleri userbar. www.userbars.com www.cubuk.yapiyoruz.com Çubuk yapıyoruz tamamen türk işi çubuktan oluşmaktadır. Ve çubukları yapanlarda paticiktendir. (Bkz:Dynun) (Bkz:Ben) [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 17:07 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 adam userbars'ı merak etmiş, arada kendi reklamınızı da yapıyorsunuz :P ben de şunu linkliyim bari :P http://bonepowered.blogspot.com/2005/10/addicted-to-bass.html gerçi artık ilgilenmiyorum blogla ama... [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 17:16 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 sanki sen yapmıyorsun bone. :P kutu da kutu diye bööörüyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 hehe sana şunu diyorum todesengel: http://www.deviantart.com/deviation/27994140/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 edik:imza hatasi [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 20:52 tarihinde, -Neiloth- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 imla hatası diyip tümünü silmek de iyiymiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 benimde bi sürü vardı userbarım virüs yüzünden hepsi gitti :( bulamıorumda. Görsel Sanatlarda bi topicim vardı oda kaybolmuş zaten, aramada çıkmıor bütün hevesim kaçtı valla pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar