Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wendigo (Can EMre Tİbet) The Pati Rock Star

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Candaki potansiyel harcaniyor antalya köselerinde. Zamanında dedik alalım Taksime ama dinletemedik. Neyse artık guzel guzel kayıtlar bekliyoruz. Cok begendim ben tebrik ederim tekrar.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Bence;

20.04.2008: Album cikar
25.10.2008: Can Tv makinasina cıkar
30.11.2008: Konserler Baslar

10.01.2009: Londra Konseri
14.03.2009: Newyork Konseri

16.05.2009: ŞokŞok Tarkan yeni veliahtı olarak Can'ı gösterdi
17.05.2009: Can; "Kimsenin veliahtı degilim ben kendi basıma starım 'Return of The Zurnaci' " dedi.

Hmm ne güzel olur be =)
  • Admin
Mesaj tarihi:
Büyük düşüncen ki ufkun geniş olsun ;)

"mikrofonu tutuşundan bellidi star olacagı, daha şukadarcıktı elimizde büyüdü" diyelim bikaç yıl sonra röportaj alırlarsa falan.
Mesaj tarihi:
ahaha
return of the zurnaci

ben dort gözle ilk konserini bekliyorum sahne yanında oturup cekirdek citlamak için :P

[ Mesaj 05 March 2007, Monday - 14:20 tarihinde, Moonchild tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
parca cok kopuk ya, aklina ne geldiyse onu soylemiş felan gibi yani.. Ama ses felan super, bir ortaçgil'e danissa, iki parca cokebilirse ondan super olur onun için.
Mesaj tarihi:
Şarkı aslında çok anlamlı.
Itfaiciler için yazıldı, o açıdan bakarsanız belki biraz daha anlamlı olabilir, mesela "ateşten yorganı" nı üstüne çekmek gibi veya " ateşler soğuktur benimle... " =o)

Açıklama yapayım dedim ama elbetteki zevkler ve renkler tartışılmaz =o)
Mesaj tarihi:
yok abi dünya starı falan olmasın istemiyom ben forumumda,kafasına wendigo bandanası bağlamış,konserinde bayılan binlerce kadın hayran :Pşaka bir yana çok güzel olmuş summer flame eyes ın tahtını devirdi :P
Mesaj tarihi:
Ehehe güzel olmuş.Ben wendigo nun bi parçasını çok önce dinlemiştim farketmemiştim ama cidden güzel söylüyormuş be.
yalnız. bu parçayla kültürlü itfayecilerimizi yüreklerinden vurmayımı hedefliyor.

Yangına giderken

-Hakkı aç bakiyim Can Emre Tibet abimi patlatsın bi şarkı
gözzeell söylüooo canına yandıımm

İsimdede bi star elektriği var gibi sanki değil mi =)
  • Yeni Oluştur...