DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Can ın itfaiyeciler için seslendirdiği şarkıyı dinlemek için aşağıdaki linki tıklayın! Buradan Kocamla ben gurur duyuyorum =o) bakalım siz ne düşüneceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Candaki potansiyel harcaniyor antalya köselerinde. Zamanında dedik alalım Taksime ama dinletemedik. Neyse artık guzel guzel kayıtlar bekliyoruz. Cok begendim ben tebrik ederim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 çok ateşli bi parca ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 çok güzel olmuş. beğendim. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Bence; 20.04.2008: Album cikar 25.10.2008: Can Tv makinasina cıkar 30.11.2008: Konserler Baslar 10.01.2009: Londra Konseri 14.03.2009: Newyork Konseri 16.05.2009: ŞokŞok Tarkan yeni veliahtı olarak Can'ı gösterdi 17.05.2009: Can; "Kimsenin veliahtı degilim ben kendi basıma starım 'Return of The Zurnaci' " dedi. Hmm ne güzel olur be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 uheuehu Hemen hayallere kapılmayalım lütfen =o) Can askerde biliyorsun, döner dönmez albüm çalışmalarına başlicak. Stüdyomuz da var o yüzden rahatız =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Büyük düşüncen ki ufkun geniş olsun ;) "mikrofonu tutuşundan bellidi star olacagı, daha şukadarcıktı elimizde büyüdü" diyelim bikaç yıl sonra röportaj alırlarsa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 uheuehueh delisin sen ya =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 ahaha return of the zurnaci ben dort gözle ilk konserini bekliyorum sahne yanında oturup cekirdek citlamak için :P [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 14:20 tarihinde, Moonchild tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 O da seni citlatir valla =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Ooo zurnaci abimize hayirli teskeler diliyorum burdan. Gral insan Saygin saolsin tanistirmisti bir kere Taksim'de. Sarki da süpermis her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 hakkaten burdan dünya starı çıkarsa enteresan olur. arkasındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 güzel bende begendım, albumu beklioruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Ses pek bi sahane de sarki olmamis ya : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 parca cok kopuk ya, aklina ne geldiyse onu soylemiş felan gibi yani.. Ama ses felan super, bir ortaçgil'e danissa, iki parca cokebilirse ondan super olur onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 evt bende yazıcaktım böyle bişe, negatif eleştiri olmasın diye yazmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Şarkı aslında çok anlamlı. Itfaiciler için yazıldı, o açıdan bakarsanız belki biraz daha anlamlı olabilir, mesela "ateşten yorganı" nı üstüne çekmek gibi veya " ateşler soğuktur benimle... " =o) Açıklama yapayım dedim ama elbetteki zevkler ve renkler tartışılmaz =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 kirin vardı bi onu dinlerim hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 yok abi dünya starı falan olmasın istemiyom ben forumumda,kafasına wendigo bandanası bağlamış,konserinde bayılan binlerce kadın hayran :Pşaka bir yana çok güzel olmuş summer flame eyes ın tahtını devirdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Diab bu adama ne yediriyosun da boyle itfaiyecilere sarkilar falan yazmaya karar veriyo : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 diab bu sound geride kaldi ama, caga ayak uydurmasi lazim yoksa tanriverdi gibi olcak wendigo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 @Penth: Jalapeno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 lol yanik yanik okur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Ehehe güzel olmuş.Ben wendigo nun bi parçasını çok önce dinlemiştim farketmemiştim ama cidden güzel söylüyormuş be. yalnız. bu parçayla kültürlü itfayecilerimizi yüreklerinden vurmayımı hedefliyor. Yangına giderken -Hakkı aç bakiyim Can Emre Tibet abimi patlatsın bi şarkı gözzeell söylüooo canına yandıımm İsimdede bi star elektriği var gibi sanki değil mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 wendigonun onceki parcasi bg unreleased single diye efsane olmustu zaten napsterlarda, davayi basip zengin olabilirdi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar