Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 nocom nerdesin ya sen yoksun buranını tadı tuzu yok bize masal anlatan yok sen de olmasan gece çekilmez ki =) hadi bn sıkıldım bana masal annat gene ama harbi annat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 60 oldum.ohooo daha 10 level var.peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 geçen arkadaşlarla oturmuşuz kafa zaten 1 milyon öhöm arkadaşın biri bi masal anlattı hemen araya girdim bağırdım çağırdım dedim böyle masal mı olur. abi kusura bakma kafa dağınık falan mızmızlandı, acıdım bende sonra gülün lan dedim adam anlatmış masalı , herkes gülerken çocuk ağlıyordu. mizah böyle işte kimini güldürürken kimini ağlatır. baktım alkış koptu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 stormwinde balık tutmaya gidiyorum,horde um,dalakın biri cıktı abi raid yapcaz gelsne dedi,bazı günlerde cekilmiyor general chati fln kapıyorum,o yüsden duymamısım,ok dedim,takıldım peşlerine,gece saat 5 fln,40 kişi gibyiz,meğer 2 tane raid guidlin raid bitimine denk gelmişisz,adamlar toplanıp daldı,dayağın kralını yedik.shaman trainer eklende ya.orda steath taklıyorum.guard gelyo kaçıorum fln.neüse.hıyar undeadın teki geli, hemen 2 adam peşinde 3 tane allaince,bana /wave cekti "OMG HLEP LOLL" dedi,blew my cover,hıyar ağası,dayak yedim orda onun yüsünden hehe tabi yemedim cloak of shadows <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 hiç sigaram yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 eskiden gecevardiyasi diye mirc kanalimiz vardi yine öle bişi yapsak hoş olma mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 burasıda öle bişi işte boşwer =) bu arada hade millet damlayalım...ben burdayım kimler war ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 hop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ühe fikfik böğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 www.gececiler.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 üye olmak için davet istiyo bu olay bana davet gönderin bende gececi olmak istiorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 nası geçicek gece uyku da yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 çok mokoko bir siteye benziyor. can alıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 gececi dediğin pati pati olur patide geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 öss ayağına ikiyüz tane integral çözdüm beynim akmak üzere. ben yatayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bnde sıkıldım yafff.. bari bu gece de film açim de takıliim ya.. gece patide zmn daha güzel geçio boşwerelim başka yerleri... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 burdayım ben.) moralim çok bozuk neyse hakkınızı helal edin bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Loli-pop elinde güzel film varsa beraber izleyebiliriz ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 oo lexi... blocklanmışız xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 damlaya damlaya göl olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 sulu şeleri sevmem.. göl deniz buna dahil xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 war nocom war merak etme tam senn sevdigin tarzda filmler bulunur bende takılalım berabaer..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 deniz?? deniz?? sadece yaz tatili havuz deniz kumsal üçgeni ile hayatta kalıyorum! yoksa çökerim duygusal ve fiziksel olarak.. bir de bikini üçgeni var ama onun konu ile alakası yok.. DENİİİİİZZ!!! WUUU HUUUUUUU!! gördüğü halusinasyon yüzünden koşarak camdan aşağıya uçar [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 02:04 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 varta gibin olmuş burası. selam kanal asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Efendim ? (benm adım da deniz :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar