Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 e süt iç? ayran iç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 LucifeL said: yarın okul yok mu liselim?diplomalı yamak olucak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 :( almadım ki ayran ne bilim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Holy said: e süt iç? ayran iç?abi süt osurtur gece gece en temizi ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 saat beşte babamı bırakıcam terminale,ondan sonra yatarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 LucifeL said: Holy said: e süt iç? ayran iç?abi süt osurtur gece gece en temizi ayran karışık meyva suyu içiyom ama uykum gelmicek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Amaranth- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sabah 8'de otobüsüm var ben hala uyumadım en az yarım saat daha uyumucam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 abi, uyumayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 daml oyun oynadım çılgın gibi, şimdi de ödev yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 selam ben de yarın okula gidicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yatıcan mı lan işin yoksa msn gel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Kiz arkadasla "Ara verdik", benim ona azalan hislerim kaynakli sebeplerden. kendi istedi. Ama ozledim. Gunluge ugrastirmayin simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ara verilmez verildiği söylesene bile biter sonradan bi şekilde geçmiş olsun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Ertelemenin kimseye faydasi yok, farkindayiz ikimiz de, ama gunumuzde veya yasimizda en azindan, iliski dedigimiz sey baslangici ve bitisi arasinda guzel vakit gecirip anilara sahip olmak degil mi. Bencillik benimki, 13 ayin aliskanligi da olabilir, gozumdeki kiymetinde de. Pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 aşk bir süre sonra kayboluyor yerini alışkanlık bırakıyor çok saçma gelebilir ama, ayrılınca telefon rehberindeki adı aranıyor düşünce olarak bir insanın ilgiye ihtiyaç duyması kadar iğrenç bir şey yok, hastalık resmen :( örnek ben, hakaret olarak üstüne alma yani. :) neyse barışırsınız inş ama mutlu olacaksanız tabii, dediğin doğru önemli olan iyi anılara sahip olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ulan sanki çok uzn ilişki yaşadın aşk unutuluyor bi süre sonra falan diyosun. 2 ayda unutuyorsan aşk mı o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Eyv, gecenin bu saatleri cok dar oluyo, uyku da gelemeyince. Ask zaten basindan beri yoktu. Zaten aska yada kaliciligina inanmiyorum, bu da ayni sona cikariyo, bu yuzden ayrica kafam karisiyo, geriye zaten elimdekiler kalicaksa, ne arayip ne bekliyorum da memnun olamiyorum. Dunya iyisi uyumlu temiz guzel vesaire bi kiz. En buyuk pay yasim geciyo atla zipla yapabildigini yap baskilarindan galiba. Lise ve uni baslarinda cok vasat gecirdim o aciden. Cevre ve tip vesaire yuzunden de herzaman ulan ben senin yerinde olucaktim ki insanlari eksik olmadi. Cok da kulak asmadigimi dusunurdum ama demek ki oyle ya da boyle etkileniyorum demek ki. Ileride pisman olmaktan cok korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Aluriel said: ulan sanki çok uzn ilişki yaşadın aşk unutuluyor bi süre sonra falan diyosun. 2 ayda unutuyorsan aşk mı o ? 3 sene sürdü benimki :) aşk unutuluyor dediğim aramak sormak değil dediğimi anlamamışsın, ama anlatamam şimdi ben sana bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 En fenasi da beni bukadar kosulsuz ve gercek sevecek biri bidaha gelir mi degerini bilemiyorum gibi geliyo. Iliski Icindeyken, zaten hep var derken alisa alisa iyi ve bulmasi zor yanlarini kaniksamaya basliyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 synthesizer said: Eyv, gecenin bu saatleri cok dar oluyo, uyku da gelemeyince. Ask zaten basindan beri yoktu. Zaten aska yada kaliciligina inanmiyorum, bu da ayni sona cikariyo, bu yuzden ayrica kafam karisiyo, geriye zaten elimdekiler kalicaksa, ne arayip ne bekliyorum da memnun olamiyorum. Dunya iyisi uyumlu temiz guzel vesaire bi kiz. En buyuk pay yasim geciyo atla zipla yapabildigini yap baskilarindan galiba. Lise ve uni baslarinda cok vasat gecirdim o aciden. Cevre ve tip vesaire yuzunden de herzaman ulan ben senin yerinde olucaktim ki insanlari eksik olmadi. Cok da kulak asmadigimi dusunurdum ama demek ki oyle ya da boyle etkileniyorum demek ki. Ileride pisman olmaktan cok korkuyorum pişman ne olacan, herkes başarılı ilişkiler mi yaşıyor sanki takma kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 synthesizer said: En fenasi da beni bukadar kosulsuz ve gercek sevecek biri bidaha gelir mi valla bu soru için mutsuz olmaya değmez bence birisi ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 synthesizer said: Eyv, gecenin bu saatleri cok dar oluyo, uyku da gelemeyince. Ask zaten basindan beri yoktu. Zaten aska yada kaliciligina inanmiyorum, bu da ayni sona cikariyo, bu yuzden ayrica kafam karisiyo, geriye zaten elimdekiler kalicaksa, ne arayip ne bekliyorum da memnun olamiyorum. Dunya iyisi uyumlu temiz guzel vesaire bi kiz. En buyuk pay yasim geciyo atla zipla yapabildigini yap baskilarindan galiba. Lise ve uni baslarinda cok vasat gecirdim o aciden. Cevre ve tip vesaire yuzunden de herzaman ulan ben senin yerinde olucaktim ki insanlari eksik olmadi. Cok da kulak asmadigimi dusunurdum ama demek ki oyle ya da boyle etkileniyorum demek ki. Ileride pisman olmaktan cok korkuyorum ahah bu gece boş geçmese umrunda olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mutsuz degildim asla, mutusz olsam bunlai yazmazdim. Sadece supheler ve elimden kaciyo diye dusundugum seyler fazla kafa karistirmaya bslamisti. Hos sunlari yazip kendimi aklamaya calisirken bile, ki barismak az bi ugrastan sonra cok mumkun, gene de istemiyorum, istememem gerektigi diretiyo alter ego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Nereye kactiniz lan :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 hahaha geldim sıkıntıdan traş oldum naber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar