Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gececiler Damlasın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ertelemenin kimseye faydasi yok, farkindayiz ikimiz de, ama gunumuzde veya yasimizda en azindan, iliski dedigimiz sey baslangici ve bitisi arasinda guzel vakit gecirip anilara sahip olmak degil mi. Bencillik benimki, 13 ayin aliskanligi da olabilir, gozumdeki kiymetinde de. Pf
Mesaj tarihi:
aşk bir süre sonra kayboluyor yerini alışkanlık bırakıyor
çok saçma gelebilir ama, ayrılınca telefon rehberindeki adı aranıyor düşünce olarak
bir insanın ilgiye ihtiyaç duyması kadar iğrenç bir şey yok, hastalık resmen :(
örnek ben, hakaret olarak üstüne alma yani. :)

neyse barışırsınız inş ama mutlu olacaksanız tabii, dediğin doğru önemli olan iyi anılara sahip olmak
Mesaj tarihi:
Eyv, gecenin bu saatleri cok dar oluyo, uyku da gelemeyince.
Ask zaten basindan beri yoktu. Zaten aska yada kaliciligina inanmiyorum, bu da ayni sona cikariyo, bu yuzden ayrica kafam karisiyo, geriye zaten elimdekiler kalicaksa, ne arayip ne bekliyorum da memnun olamiyorum. Dunya iyisi uyumlu temiz guzel vesaire bi kiz.
En buyuk pay yasim geciyo atla zipla yapabildigini yap baskilarindan galiba. Lise ve uni baslarinda cok vasat gecirdim o aciden. Cevre ve tip vesaire yuzunden de herzaman ulan ben senin yerinde olucaktim ki insanlari eksik olmadi. Cok da kulak asmadigimi dusunurdum ama demek ki oyle ya da boyle etkileniyorum demek ki. Ileride pisman olmaktan cok korkuyorum
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

ulan sanki çok uzn ilişki yaşadın aşk unutuluyor bi süre sonra falan diyosun. 2 ayda unutuyorsan aşk mı o ?

3 sene sürdü benimki :)
aşk unutuluyor dediğim aramak sormak değil dediğimi anlamamışsın, ama anlatamam şimdi ben sana bunu :)
Mesaj tarihi:
En fenasi da beni bukadar kosulsuz ve gercek sevecek biri bidaha gelir mi

degerini bilemiyorum gibi geliyo. Iliski Icindeyken, zaten hep var derken alisa alisa iyi ve bulmasi zor yanlarini kaniksamaya basliyo insan
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

Ask zaten basindan beri yoktu. Zaten aska yada kaliciligina inanmiyorum, bu da ayni sona cikariyo, bu yuzden ayrica kafam karisiyo, geriye zaten elimdekiler kalicaksa, ne arayip ne bekliyorum da memnun olamiyorum. Dunya iyisi uyumlu temiz guzel vesaire bi kiz.
En buyuk pay yasim geciyo atla zipla yapabildigini yap baskilarindan galiba. Lise ve uni baslarinda cok vasat gecirdim o aciden. Cevre ve tip vesaire yuzunden de herzaman ulan ben senin yerinde olucaktim ki insanlari eksik olmadi. Cok da kulak asmadigimi dusunurdum ama demek ki oyle ya da boyle etkileniyorum demek ki. Ileride pisman olmaktan cok korkuyorum

pişman ne olacan, herkes başarılı ilişkiler mi yaşıyor sanki
takma kafaya
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

ahah bu gece boş geçmese umrunda olmazdı.
Mesaj tarihi:
Mutsuz degildim asla, mutusz olsam bunlai yazmazdim. Sadece supheler ve elimden kaciyo diye dusundugum seyler fazla kafa karistirmaya bslamisti. Hos sunlari yazip kendimi aklamaya calisirken bile, ki barismak az bi ugrastan sonra cok mumkun, gene de istemiyorum, istememem gerektigi diretiyo alter ego
  • Yeni Oluştur...