fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 anlatma eski konularım aklıma geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 keşke ayıkken de böyle duygusal olsanız beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ayıkken de böyleyim, tek fark bastırabilecek gücüm olması.Dün torpidoda birşey ararken bana aldığı birşeyi buldum bütün gün burnumdan geldi ama ne birine söyledim ne de belli ettim.Alkolün farkı rahat rahat kelimelere dökebilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sipeyskeyk said: ben kaldıramıyorum, sen ? kaldıramicak ne var ki. saplantı haline gelicek böyle yapma,onla mı doğdun sanki devamlı hayatında o mu vardı? yoo. demek ki gayet onsuz da mutlu olabilirsin. şu kötülüğü kendine yapan sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 haydi bakalım http://www.youtube.com/watch?v=7i-gE82MY9M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 şarkı mı koyuyosun sürekli? adını yaz bari anemmm =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sonra kızlar duygusuz diyince, yoo diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ne alaka be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 demet- bir vurgun bu sevda levent yüksel- haram geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sipeyskeyk said: Sen hiç ayağına gelip seni seviyorum ben, seni istiyorum diyen birini, üstelik senin de uğruna herkesi ezip geçtiğin ve hala deli gibi sevdiğin birini ben seni sevmiyorum diyip reddettin mi ? yalnız şunu yapmak için çok güçlü bir sebebin olması lazım. benim vardı mesela. ve pişman olmayacağım birşeydi. senın de o sebebin her ne ise,o gelsin aklına.düşünüp düşünüp üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 fede said: sonra kızlar duygusuz diyince, yoo diyolar ben avatarda ağlamış insanım be,ne duygusuzu sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj gönderilemedi. 'sipeyskeyk' adlı kullanıcının mesaj kutusu doludur. olduğundan itiraf ediyorum ben diğer taraftım =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben matrixte bile ağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ne demiş bukowski, bir kadının sizi terketmesini istiyorsanız gidip ona yalvarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 şaka lan bukowski değil ben dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 4 s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 fede sen bu topikten çık,iyi etkilenceğini düşünmüyorum. uyu sen sdklfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 uyumıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hangi kıza pislik (cörk) gibi davrandıysam bana aşık oldu. hangi kıza bunu söylediysem senin karşılaştığın kızlar yamukmuş dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 uyuyun uyku guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ne uykusu yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 mindfucklarımla karşınızdayım o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sipeyskeyk said: SONRA DA İŞTE BENZİN ALIRKEN ISSIZ ADAM CD SİNİ GÖRDÜM ALDIM TAKTIM DİNLEYİP DİNLEYİP SİGARA İÇTİM. pöfffffffff AHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ya stalker mısın sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bende uyanığım da yazacak bu kadar ciddi bir dert bulamadım ya.Yatsam mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar