xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Korol i Shut - Maska şarkısı epey güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yemeksepetinden baktım şampiyon açık hacılar. istiyom valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ALLAHINIZ YOK MU LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 HaciYatmaz said: yemeksepetinden baktım şampiyon açık hacılar. istiyom valla. Şampiyonun kokoreci sevmiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Bu başlığa yazmak için girdim ve en üstte. KAFAM GÜZEL ONA GÖRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 lan param yok rakı makı demeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 gece şu yemek muhabbetini bırakın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 kokoreç sölemedim, bende beğenmiyorum oranınkini. çorba istedim gönderme limiti var dedi üstünüde midye ile tamamladım(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Kırçiçeği açık zor tutuyorum kendimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 BU AKŞAM RAKI VOTKA AKABİNDE 3-5 BİRA içtim.harbiden kafam çok güzel.ve gerçeken alkol harika birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Dartanian said: Kırçiçeği açık zor tutuyorum kendimi :( izmirli kardeşim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 gerçi bebekte de var ama sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 alkol güzel ona laf yok ama alkolün üstüne işkembe priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 HaciYatmaz said: alkol güzel ona laf yok ama alkolün üstüne işkembe priceless. katılmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 sipeyskeyk said: Dartanian said: Kırçiçeği açık zor tutuyorum kendimi :( izmirli kardeşim benim. Eyw :D 3 tane lahmacun söylesem acılı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 İşkembe Çorbası İşkembe Çorbası ... 5,50 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Dartanian said: sipeyskeyk said: Dartanian said: Kırçiçeği açık zor tutuyorum kendimi :( izmirli kardeşim benim. Eyw :D 3 tane lahmacun söylesem acılı :( abi şimdi eve dönerken gidiyoduk az kalsın.arkadaşlar istemedi gitmedik,şuan çok pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 sipeyskeyk said: HaciYatmaz said: alkol güzel ona laf yok ama alkolün üstüne işkembe priceless. katılmamak elde değil. +1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Şampiyon Kokoreç, Bahçeşehir # Ürün Kodu Yemek Fiyat Adet Tutar 1 SMPY170102 İşkembe Çorbası 5,00 TL 1 5,00 TL 2 SMPY170701 Midye Dolma (Adet) 0,75 TL 7 5,25 TL NOTsarmısak sosu olsun yanında ayrıca sarmısak istedim, getirmesin geri yollamazsam şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Miles Davis, Four,.... solo çalışmak... gecenin bi saati kulaklıkla piyano çalmak... ÖYK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 şampiyon un işkembesini sevmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ben de aynı seyi gitarla yapıyorum ama ben hem kötüyüm hem grubum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 sipeyskeyk said: Dartanian said: sipeyskeyk said: Dartanian said: Kırçiçeği açık zor tutuyorum kendimi :( izmirli kardeşim benim. Eyw :D 3 tane lahmacun söylesem acılı :( abi şimdi eve dönerken gidiyoduk az kalsın.arkadaşlar istemedi gitmedik,şuan çok pişmanım. Abi söyle yemeksepetinden iç çorbanı falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bu ssatte elimiz mahkum. Flassh said: şampiyon un işkembesini sevmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar